Lego super mario

Rezultate gasite: 25 produse

Lego Super Mario

Esti in cautarea cuburilor LEGO cu celebrul Mario ca personaj principal? Excelent, deoarece pe smyk.ro am pregatit o gama larga de produse pentru fanii mici si mari ai binecunoscutului instalator! Printre articolele noastre gasesti atat LEGO Super Mario set de baza, cat si seturi suplimentare si figurine. Datorita tuturor acestor variante, copilul tau poate sa-si asume noi provocari si sa treaca la noi niveluri, la fel ca in celebrul joc. Poate chiar sa-si creeze propriile scene in care Mario isi invinge dusmanii - intr-o varietate de decoruri, datorita diferitelor obiecte si propriei imaginatii. Alege cea mai interesanta varianta si descopera cat de distractiv poate fi jocul creativ in lumea lui Super Mario!

In aceasta categorie iti oferim cuburi Super Mario LEGO care te vor duce inapoi in timp si spatiu. Aceasta este o idee perfecta pentru o calatorie interesanta in timpul careia nici copiii si nici parintii nu se vor plictisi. Pe smyk.ro gasesti seturi care pot fi cadouri minunate pentru copiii de la varsta de sase ani. Iti punem la dispozitie si variante mai dificile, de exemplu lego super mario luigi, care vor fi pe placul copiilor de sapte sau opt ani si sunt destinate atat baietilor, cat si fetelor. Sunt potrivite pentru copiii unici la parinti sau frati si surori, pentru zile de nastere, Ziua Copilului, Craciun si.... ori de cate ori ai nevoie de un cadou special.

Micutul tau stie deja de ce Super Mario este super? Daca nu, atunci este timpul sa iei masuri, cel mai bine cu ajutorul seturilor LEGO! Iti rcomandam aceasta solutie mai ales daca doresti ca cel mic sa aiba parte de o distractie creativa si plina de emotii, departe de ecranul televizorului, al calculatorului sau al telefonului. Daca stii deja ca Super Mario si LEGO sunt un duo extraordinar, atunci nu ezita sa arunci o privire la noile seturi!