Lego harry potter

Rezultate gasite: 29 produse

LEGO Harry Potter

Esti in cautarea unui cadou ideal pentru micii fani ai lui Harry Potter? Cuburile LEGO direct din tara celui mai cunoscut vrajitor reprezinta o propunere care merita cu siguranta luata in considerare. Ai de unde alege, pentru ca in oferta magazinului SMYK te asteapta o gama larga de seturi si figurine. Indiferent daca te numeri sau nu printre fanii seriei lui J.K. Rowling, cu ajutorul magazinului online smyk.ro poti lua cu usurinta cea mai buna decizie.

In aceasta categorie gasesti seturi LEGO mai mari si mai mici din seria Harry Potter. Iti punem la dispozitie atat cladirile, cat si vehiculele care iti vor transporta copilul in lumea magica Hogwarts. In plus, majoritatea seturilor LEGO Harry Potter includ figurine de eroi si obiecte magice, fara de care este dificil sa ne imaginam scoala de vrajitori si aventurile lor. Baghete de vrajitor, cazane, potiuni - acestea sunt doar cateva exemple de obiecte cunoscute din cartile si filmele cu Harry Potter, prietenii si dusmanii lui.

Cuburile LEGO Harry Potter Hogwarts reprezinta un duo a carui magie poate actiona in multe feluri. In primul rand, asigura o distractie excelenta prin construirea de scene inspirate din povestea cunoscuta - datorita descrierilor detaliate ale fiecarui set, poti alege cu usurinta nivelul de dificultate in functie de varsta copilului. In al doilea rand, fiecare set trezeste atat emotii legate de reconstruirea scenelor din celebrele filme si carti, cat si curiozitatea de a crea aventuri noi, inspirate din elementele setului. In al treilea rand - constructiile create pot fi o decoratiune perfecta pentru camera micilor fani ai lui Harry Potter. Din acest punct de vedere, cuburile LEGO sunt fara egal. Convinge-te singur cat de atragatoare pot fi preturile seturilor Harry Potter LEGO si vezi ce altceva ti-am mai pregatit pe smyk.ro!