Rezultate gasite: 85 produse

LEGO City

Ce se poate intampla astazi in oras? Orice! Incepand de la actiunea curajoasa a pompierilor sau a politistilor pana la intalnirea cu prietenii la standul de inghetata preferat. Singurul lucru de care are nevoie cel mic pentru a trai emotiile ce insotesc diverse situatii in confortul casei sunt piesele lego city. Alege setul care corespunde cel mai bine intereselor copilului tau si impreuna luati-va ramas bun de la plictiseala! Printre variantele puse la dispozitie gasesti tren lego city, piese lego city politie, elemente lego city pompieri si multe altele.

 

In aceasta categorie am pregatit seturi lego city, printre care cu siguranta vei gasi cadoul ideal, indiferent de ocazie, varsta sau hobby-ul copilului tau. Convinge-te ca adevarata aventura nu incepe intotdeauna cu iesirea din casa si alege elemente lego city care ii permit copilului sa experimenteze emotii de neuitat. Daca micutul isi doreste sa construiasca o noua gara si trasee lungi, cea mai inspirata alegere o reprezinta setul tren lego city. Cel mic viseaza sa lucreze in politie? Alege setul lego city politie cu masini si politisti care intotdeauna stiu cum sa pastreze orasul in siguranta. Sau poate micutul doreste sa devina pompier? Datorita pieselor lego city pompieri, copilul poate lua parte la multe interventii interesante, iar dupa rezolvarea situatiei de urgenta se poate odihni la statia de pompieri. Insa lego city nu inseamna doar seturi cu pompieri sau politie. Printre optiuni se gasesc, de asemenea, atat piese LEGO care il conduc pe cel mic intr-o calatorie pe mare la bordul unui iaht sau al unui submarin, cat si seturi lego city avion pentru calatorii aeriene. Poate prefera in schimb sa colecteze deseurile din oras cu masina de gunoi sau o calatorie in cosmos. Iata dovada faptului ca totul este posibil cu seturile lego city! Fiecare copil poate gasi la smyk lego city care sa-i indeplineasca asteptarile!

 

Convinge-te ca piesele lego city pot cuceri cu usurinta inimile fetelor si ale baietilor din intreaga lume. In acelasi timp ofera multe ore de distractie atat atunci cand se joaca singuri, cat si impreuna cu cei apropiati – copii de aceeasi varsta, parinti, bunici sau frati mai mici. Vezi ce am pregatit pe smyk.ro si ramai la curent cu promotiile pe durata carora preturile noastre sunt si mai mici!

 

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS and MIXELS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.