Lego friends

Rezultate gasite: 64 produse

Cuburi LEGO Friends pe smyk.ro

Cuburile lego friends ofera o multime de idei de joaca nu numai pentru fetitele care le cunosc pe Andrea, Emma, Mia, Stephanie si Olivia. Aceasta idee de cadou ar trebui sa fie pe placul tuturor copiilor carora le place sa construiasca si sa experimenteze diferite aventuri in compania celor mai buni prieteni. Este interesant de descoperit care dintre personajele cunoscute din filmele si seturile lego friends seamana cel mai mult cu preferatul tau sau este eroina preferata a celui mic.


Ce trebuie stiut despre lego friends smyk? Faptul ca acestea sunt seturi datorita carora copilul tau poate experimenta aventuri captivante impreuna cu cinci eroine-prietene, dintre care fiecare este diferita:
  • Andrea – ii place muzica, dansul si cantatul, are incredere in ea si are grija ca intotdeauna sa arate bine,
  • Emma – principala ei caracteristica este creativitatea, cu toate ca este visatoare, incearca sa fie hotarata si practica,
  • Mia – ii place sa petreaca timpul in aer liber, iubeste natura si animalele, iar dovada o reprezinta iapa ei Bella,
  • Olivia – este o fetita curioasa pe care o pasioneaza stiinta, programele de calculator si experimentele de laborator,
  • Stephanie – este sportiva si reuseste sa cheme la actiune mai bine ca oricine.
 

In aceasta categorie gasesti o oferta bogata de lego friends – seturi care, la fel ca in cazul altor variante originale LEGO – se potrivesc cu seriile LEGO Classic, Duplo, Technics, Minecraft, Kreator si Disney Princess. Neaparat descopera seturile lego friends hotel daca esti in cautarea unui cadou pentru fanii pieselor emblematice! Daca ai nevoie de un cadou pentru doua surori, de exemplu, arunca un ochi peste seturile mari lego friends, pe care le-am pregatit pe smyk.ro! O alegere foarte buna se pot dovedi a fi inclusiv seturile mici lego friends – unul sau mai multe, daca este vorba de a face o surpriza mai multor fetite.

Iata cate variante de distractie ofera seturile lego friends smyk din magazinul nostru online!

 

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS and MIXELS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.