Filtru
× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (145)
albastru
  (72)
bej
  (22)
colorat
  (75)
galben
  (15)
gri
  (13)
maro
  (3)
negru
  (18)
portocaliu
  (15)
rosu
  (6)
roz
  (48)
turcoaz
  (15)
verde
  (25)
violet
  (12)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

mai mult

Material

Vezi rezultate (328)
Rezultate gasite: 328 produse

Ai grija de garderoba copilului tau cu ajutorul magazinului smyk.ro! In aceasta categorie te asteapta tricouri pentru copii in diverse marimi. Aici gasesti tricouri pentru baieti si fete, potrivite atat pentru copiii mai mici, cat si pentru cei mai mari. Tricourile pentru copii sunt realizate din materiale de inalta calitate pentru a asigura confort la purtare si o circulatie corespunzatoare a aerului. De asemenea, croiala produselor corespunde nevoilor celor mici si garanteaza lejeritate in timpul diverselor activitati. La noi te asteapta tricouri pentru fete si baieti, prevazute cu guler rotund si practic, variante cu decolteu in V, tricouri polo si tricouri sport pentru educatie fizica si antrenament.

Gama modelelor disponibile este la fel de bogata. Pe smyk.ro gasesti tricouri cu imprimeu pentru copii, tricouri cu mesaje pentru fete, modele cu sloganuri, animale si motive din desenele animate preferate ale micutului tau. Printre cele mai cunoscute se numara Frozen, Minecraft, Minions, Paw Patrol si Cars – eroii tuturor acestor animatii se regasesc pe tricourile noastre. In plus, din oferta noastra nu lipsesc tricourile clasice, care stau la baza multor tinute pentru cei mici.

Modelele din aceasta categorie sunt potrivite atat pentru adolescenti, cat si pentru copiii mici. Pentru a-ti usura alegerea, iti recomandam sa folosesti filtrele din stanga. Avand in vedere faptul ca tricourile reprezinta un articol vestimentar de baza pentru majoritatea copiilor, le vindem si in seturi de doua bucati sau la set cu pantaloni scurti, pentru a le usura parintilor completarea outfit-ului.

Oferta de haine este actualizata in fiecare sezon – perioada in care pe pagina apar modele din colectii noi, create in colaborare cu diferiti designeri cu experienta, care pot estima cu precizie ce motive vor fi pe placul copiilor. Vezi haine craciun copii: Iarna apar in magazin tricouri care fac referire la Craciun si vremea geroasa, vara in schimb adaugam in oferta tricouri lejere cu imprimeuri amuzante de vacanta. Vezi ce ti-am pregatit pe smyk.ro!