× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

albastru
  (7)
negru
  (3)
rosu
  (3)
roz
  (2)

Pret

vezi

Marca

Vezi rezultate (15)

Balerini

Balerini copii - pantofi moderni pentru ocazii speciale
Balerinii pentru copii ar trebui sa se afle in garderoba oricarei fete. Acest model universal este perfect pentru multe ocazii si se potriveste ideal cu diferite tinute. Producatorii de incaltaminte au avut grija ca oferta modelelor de balerini pentru fete sa fie vasta. Datorita acestui fapt, poti gasi cu usurinta articolul care sa corespunda perfect nevoilor copilului tau.

Balerini fete - modele care se potrivesc cu multe tinute
Balerinii pentru fete sunt raspunsul la intrebarea ce pantofi se potrivesc cu rochii fete. Desi vara sandalele usoare reprezinta o alternativa excelenta, in orice situatie modelele de balerini pentru fete sunt intotdeauna o alegere potrivita. Datorita elementelor atragatoare, precum stilul interesant, baretele decorative, culorile deosebite si imprimeurile suplimentare, acest tip de incaltaminte este apreciat de mica domnisoara. Pe langa faptul ca se asorteaza perfect cu rochii elegante, modelul este excelent si pentru purtarea de zi cu zi.
Balerinii pentru fete se potrivesc ideal cu outfit-urile mai formale. In cazul unei tinute elegante, alege balerini de lac in nuanta universala de alb sau negru. Insa nu trebuie sa-ti fie frica de culori! Primavara si vara poti completa garderoba fetitei tale cu balerini in nuante pastelate atragatoare.

De asemenea, modelele de balerini bebe reprezinta o alegere excelenta in fiecare zi. Nu trebuie sa astepti un eveniment important pentru ca fetita ta sa poarte balerinii ei de vis. Aceasta incaltaminte are caracter universal, fapt datorita caruia este ideala ca pantofi de schimb pentru scoala si poate fi purtata impreuna cu blugi, colanti confortabili sau pantaloni scurti.

Balerini pentru copii de toate varstele
Balerinii reprezinta o alegere inspirata pentru fete de toate varstele. Cele mai mici fetite pot purta balerini cu fundita ca decoratiune pentru a conferi tinutei un caracter unic. Copiii de cativa ani ii pot purta in fiecare zi si la ocazii speciale. Balerinii sunt o incaltaminte pe care si femeile adulte o poarta de ani de zile datorita confortului si caracterului lor universal.

Caracteristici importante pe care trebuie sa le iei in considerare
Pentru piciorusul mic, cei mai buni si mai confortabili sunt balerinii pentru copii din piele naturala. Aceasta incaltaminte este moale, flexibila, asigura o circulatie corespunzatoare a aerului si o potrivire optima pe picior. In magazine gasesti atat balerini pentru fete, realizati din material textil, cat si modele ajurate si lacuite. In momentul in care cumperi balerini pentru fete, se recomanda sa acorzi atentie la structura talpii. Cu cat este mai neteda, cu atat este mai mare riscul ca incaltamintea sa alunece. De aceea, alege balerini care se sprijina pe o talpa cu texturi diferite - caneluri si striatii vizibile. De asemenea, balerinii cu elastic si bareta suplimentara sau prindere velcro reprezinta o alegere excelenta.