× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (2)
albastru
  (11)
bej
  (4)
colorat
  (2)
gri
  (2)
maro
  (11)
negru
  (18)
roz
  (7)
verde
  (2)
violet
  (1)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

Vezi rezultate (54)

Incaltaminte din piele naturala

Rezultate gasite: 54 produse

Datorita ofertei noastre de incaltaminte din piele pentru copii, orice activitate in aer liber devina si mai placuta! Iti punem la dispozitie modele pentru fetite si baieti, confectionate din materiale de inalta calitate care asigura confort maxim in fiecare zi.

Ai grija ca micutul tau sa se simta in largul lui atunci cand merge la gradinita sau la scoala. Asigura-te ca cel mic paseste cu incredere pe durata plimbarii, se simte bine la locul de joaca si poate merge fara probleme pe trotineta sau bicicleta. Toate aceste lucruri se datoreaza incaltamintei bine alese, care nu pune presiune pe picior, impiedica formarea bataturilor si este extrem de usor de incaltat.

Pantofi din piele naturala pentru copii - moderni si deosebiti
Oferta noastra include o gama larga de incaltaminte din piele pentru copii in marimi diferite. La noi gasesti incaltaminte atat pentru baieti, cat si pentru fete. Toate modelele sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate, de obicei din piele naturala sau piele intoarsa. Acestea sunt perfecte pentru anotimpurile mai calde si se disting prin culorile vesele de primavara. De asemenea, sunt confortabile si respirabile. Pe de alta parte, modelele de ghete din piele pentru copii, perfecte pentru toamna si zilele mai reci de primavara, sunt mai inalte, astfel incat atat picioarele, cat si gleznele micutului sa fie protejate de frig. Datorita stilurilor si imprimeurilor moderne, modelele pentru copii din oferta noastra se potrivesc ideal atat cu tinutele casual, cat si cu outfit-urile mai elegante pentru cei mici. Totul depinde de varianta pe care o alegi.

Incaltaminte pentru baieti si fete, perfecta pentru orice ocazie
La SMYK gasesti incaltaminte pentru baieti si fete in cele mai moderne combinatii de culori. Esti in cautarea unui model deosebit pentru mica ta printesa? Surprinde-o cu pantofi aurii sau argintii care stralucesc in lumina soarelui! Fetita ta este o visatoare si ii plac culorile vii? Probabil ca va fi multumita de o incaltaminte deosebita in nuanta de roz deschis sau alb, completata de imprimeul cu inimioara sau ramura de cires. Iar daca baietelul tau s-a saturat de tinutele copilaresti, atunci alege pantofi pana la glezna care il vor face sa arate (aproape) ca un om matur. In gama noastra gasesti produse care pot corespunde nevoilor copiilor cu asteptari mari. Vezi oferta noastra si alege modelul ideal pentru micutul tau!