× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (3)
albastru
  (4)
colorat
  (3)
gri
  (1)
maro
  (1)
negru
  (7)
roz
  (3)
verde
  (1)
violet
  (3)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

mai mult
Vezi rezultate (21)

Sport

Rezultate gasite: 21 produse

Pe smyk.ro gasesti pantofi sport pentru copii, disponibili in diferite marimi si stiluri. Unele dintre aceste modele sunt perfecte pentru purtarea de zi cu zi, mai ales pentru plimbarile lungi, excursiile de duminica sau mersul la locul de joaca. Altele sunt ideale pentru activitati fizice si antrenament. De asemenea, oferta noastra include pantofi sport pentru copiii care practica un anumit tip de activitate fizica, de exemplu joaca fotbal sau merg pe role. In ceea ce priveste mersul pe role, am pregatit incaltaminte sport pentru copii cu roti detasabile.

Toti pantofii sport din aceasta categorie, indiferent ca sunt pentru baieti sau fete, sunt confectionati din materiale de inalta calitate. Sunt prevazuti cu talpa din spuma flexibila Phylon, exterior din poliester rezistent, brant moale si captuseala din bumbac respirabil. O astfel de incaltaminte sport pentru copii asigura confortul potrivit si stabilitatea adecvata, oferind in acelasi timp lejeritate la fiecare pas.

De asemenea, cei mici nu vor fi dezamagiti de designul colectiilor noastre. Pantofii sport pentru copii, disponibili la noi, ies in evidenta prin stilul interesant si gama larga de culori. Unele modele sunt decorate cu personaje din desene animate si filme cunoscute, cum ar fi Spiderman sau PAW Patrol. Pentru cei mai mari, am pregatit incaltaminte fara imprimeuri din basme, insa prevazuta, de exemplu, cu sireturi contrastante sau pantofi sport cu leduri pentru copii.

Atunci cand vorbim despre colectiile noastre, ne referim la pantofi sport pentru fete si baieti din oferta brandurilor cunoscute - Puma, Nike, Cool Club. La noi gasesti si sneakersi iconici marca adidas pentru copii, disponibili in diferite culori.

Oferta de pantofi sport destinata copiilor include modele pentru apa cu talpa speciala si filtru UV. Aceasta este o incaltaminte ideala pentru persoanele care planuiesc sa isi duca copiii la mare sau la lac. Datorita acesteia, micutul nu isi va rani picioarele pe pietrele dure. De asemenea, acest model este perfect pentru mersul la piscina. Vezi ce altceva poti gasi pe smyk.ro!