Politica de Confidentialitate
SMYK All For Kids S.R.L

 

Prin folosirea serviciilor noastre, incluzand prin aceasta vizitarea magazinelor noastre fizice, pagina de internet smyk.ro sau contactarea noastra, ne poti furniza datele tale cu caracter personal. Acordam o mare importanta protectiei acestora si respectam confidentialitatea ta. Documentul pe care il citesti contine informatii despre regulile pe baza carora iti prelucram datele cu caracter personal si drepturile pe care le ai in legatura cu aceasta.

Prelucram datele tale cu caracter personal in conformitate cu cerintele Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului (UE) din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) (numit in continuare: "RGPD").

Te invitam sa iei la cunostinta Politica de Confidentialitate detaliata in cele ce urmeaza pentru a afla regulile pe baza carora iti putem prelucra datele cu caracter personal.

 

I. DATELE OPERATORILOR ASOCIATI SI ALE RESPONSABILULUI PENTRU PROTECTIA DATELOR

Operatorii asociati ai datelor tale cu caracter personal sunt companiile din grupul de capital Smyk, si anume:

  • SMYK ALL FOR KIDS S.R.L. cu sediul social in Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr. 26z, Etaj 8, Cod locatie 8B, Sector 6 Inregistrata in Registrul Comertului sub nr. J40/11139/2009, Cod unic de inregistrare RO26234773 (numita in continuare: „Smyk Romania”).
  • Smyk S.A. cu sediul social in Varsovia, adresa ul. Domaniewska 48, 02-672 Warszawa, inscrisa la Registrul Judiciar National tinut de Instanta districtuala pentru orasul Varsovia, Divizia XIII comerciala a Registrului instantei nationale cu numarul KRS 0000643442, capital social 302.827.571 PLN, (numar de identificare fiscala) NIP 525-21-59-820, BDO 000011599 (numite in continuare: „Smyk Polonia” impreuna cu Smyk Romania „Noi”).

 

Ne poti contacta intr-unul din urmatoarele moduri:

  • prin e-mail la adresa datepersonale@smyk.ro;
  • la numarul de telefon 031 40 50 900, sau prin formularul de contact disponibil la adresa https://www.smyk.ro/suport/contact alegand subiectul: protectia datelor cu caracter personal;
  • prin posta la adresa: SMYK ALL FOR KIDS S.R.L., Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr. 26z, Etaj 8, Cod locatie 8B, Sector 6, cod postal 061331 (de preferinta cu adnotatia „Date Personale”).

 

Responsabilul pentru Protectia Datelor pe care l-am desemnat este Societatea Civila Profesionala de Avocati Costea, Marian si Asociatii, pe care o poti contacta in toate aspectele legate de prelucrarea datelor tale cu caracter personal. Pentru a contacta Responsabilul pentru Protectia Datelor:

  • trimite un e-mail la adresa dpo.ro@smyk.com sau
  • trimite o scrisoare la adresa: SMYK ALL FOR KIDS S.R.L., Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr. 26z, Etaj 8, Cod locatie 8B, Sector 6, cod postal 061331 (de preferinta cu adnotatia „Date Personale”).
 

II. SCOPUL SI BAZA LEGALA PENTRU PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

In cele ce urmeaza, vei afla in ce scop si pe ce baza legala putem prelucra datele tale cu caracter personal, in functie de diferite circumstante.

1. DATELE UTILIZATORILOR PAGINII DE INTERNET SMYK.RO

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor paginii de internet smyk.ro, care includ adresa IP, identificatorul utilizatorului, informatiile despre dispozitivele si browserul care permit accesul, informatiile colectate folosind fisierele cookie (in special date si informatii despre evenimente cum ar fi, de ex., vizitarea paginilor de produs, click-urile pe produs, achizitionarea unui produs, adaugarea in cos, adaugarea la „Favorite”, adaugarea unei recenzii), precum si informatiile despre comenzile salvate in jurnalele de sistem sunt procesate de noi:

a) cu scopul de a furniza servicii pe cale electronica prin intermediul paginii de internet smyk.ro care includ: partajarea continutului pe pagina de internet, inregistrarea si administrarea contului de utilizator, plasarea comenzilor, inregistrarea si deservirea utilizatorului in programul Card de Fidelitate, partajarea formularelor de contact si gestionarea reclamatiilor cu privire la aceste servicii - intrucat prelucrarea datelor este necesara realizarii contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
b) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, pentru a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
c) cu scopul de a asigura securitatea serviciilor furnizate de noi prin mijloace electronice, inclusiv contracararea posibilelor abuzuri, atacuri sau fraude, precum si pentru a asigura functionarea corecta a sistemelor utilizate pentru furnizarea acestor servicii - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD, trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include necesitatea de a asigura securitatea serviciilor noastre, inclusiv prevenirea fraudelor si a abuzurilor;
d) cu scopul de a efectua masuratori, cercetari si analize, inclusiv analize statistice pentru a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre;
e) in scopuri de marketing, descrise mai detaliat in partea a III-a a prezentei politici („Informatii privind profilarea si automatizarea deciziilor”);
f) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori asociati de date, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Datele sunt colectate automat in momentul in care intri pe pagina de internet smyk.ro si au ca scop ajustarea parametrilor tehnici si a continutului la capacitatile si cerintele dispozitivului sau la preferintele tale. Fisierele cookie sunt colectate in conformitate cu preferintele setarilor browserului, apartinand persoanei care utilizeaza pagina de internet smyk.ro. Daca nu doresti instalarea anumitor categorii de fisiere cookie pe dispozitivul tau, este necesar sa modifici setarile browserului in mod corespunzator (mai multe informatii in partea a XII-a, punctul 1, din prezenta politica „Cookie-uri si alte instrumente”). Daca setarile browserului, apartinand persoanei care utilizeaza pagina de internet smyk.ro, nu permit instalarea categoriilor de fisiere cookie necesare afisarii corecte a paginii de internet smyk.ro, este posibil ca aceasta sa nu functioneze corect sau sa nu asigure o functionalitate completa a platformei.

 

2. DATE PERSONALE PRELUCRATE IN CEEA CE PRIVESTE COMANDA PLASATA IN MAGAZINUL ONLINE SMYK.RO (FARA CREAREA SAU FOLOSIREA UNUI CONT DE UTILIZATOR)

Datele cu caracter personal prelucrate in ceea ce priveste comanda plasata de tine in magazinul online smyk.ro, si anume numarul comenzii, numarul coletului, numarul facturii, numele, prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare (daca alegi livrarea comenzii la adresa furnizata), adresa de e-mail, numarul de telefon, denumirea firmei (daca faci achizitii pentru firma), codul unic de identificare (daca faci achizitii pentru firma), numarul cardului de participare la programul de fidelitate „Card de fidelitate” (daca detii un astfel de card si introduci numarul in momentul plasarii comenzii), informatii cu privire la metoda de plata aleasa de tine (daca ai decis sa platesti comanda in avans) – adica identificatorul de plata, informatii despre pretul produselor comandate si costurile de livrare, istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si noi trimise prin e-mail si SMS, anumite informatii colectate folosind fisiere cookie sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul de a realiza comenzile plasate de tine pentru produsele din sortimentul magazinului online smyk.ro - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru incheierea si executarea ulterioara a contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit.b) din RGPD;
b) cu scopul analizarii reclamatiilor depuse de tine sau a cererii de retragere din contractul incheiat la distanta - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care revin companiei Smyk Romania in calitate de vanzator, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD in legatura cu prevederile Legii nr. 449/2003 referitoare la garantie sau reglementarile privind drepturile consumatorilor prevazute in Ordonanta nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor iin cadrul contractelor iincheiate cu profesionistii, precum si cele din Legea nr. 365/2002 privind comertul electronic;
c) cu scopul de a procesa returul produsului achizitionat de tine din magazinul online smyk.ro, in masura in care acesta nu este un retur efectuat ca urmare a retragerii din contractul incheiat la distanta (si anume un retur efectuat in conditiile descrise in § 11 din Termenii si Conditiile Magazinului Online smyk.ro) - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru executarea contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
d) cu scopul de a gestiona alte solicitari sau intrebari pe care ni le poti adresa in legatura cu o comanda plasata in magazinul online smyk.ro - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD, trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a raspunde solicitarilor adresate noua;
e) cu scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de lege, care include Codul Fiscal (Legea nr. 227/2015), Legea contabilitatii nr. 82/1991 si/sau orice alte reglementari financiar-fiscale (privind emiterea si stocarea facturilor si a documentelor de contabilitate) - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care revin companiei Smyk Romania in calitate de vanzator, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD;
f) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, pentru a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
g) in scopuri legate de functionarea si intretinerea paginii de internet smyk.ro, descrise in partea a II-a, punctul 1, din prezenta politica („Datele utilizatorilor paginii de internet”), daca utilizezi magazinul online smyk.ro prin intermediul paginii de internet www.smyk.ro;
h) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori asociati de date, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Datele necesare in scopul plasarii unei comenzi in magazinul online smyk.ro sunt marcate ca obligatorii, iar nefurnizarea acestora impiedica plasarea comenzii. Furnizarea altor date este voluntara, iar nefurnizarea lor nu afecteaza posibilitatea plasarii unei comenzi.

 

3. DATELE PERSOANELOR CARE SE INREGISTREAZA (CREEAZA UN CONT) IN MAGAZINUL ONLINE SMYK.RO

Datele personale pe care ni le furnizezi prin crearea unui cont in magazinul online smyk.ro si utilizarea acestui cont, adica numele, prenumele, adresa de e-mail, data nasterii, adresa, numarul de telefon, informatii despre comenzile plasate prin intermediul contului, anumite informatii colectate folosind fisiere cookie sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul stabilirii, modelarii continutului, modificarii, rezilierii si efectuarii in mod corespunzator a serviciilor furnizate de Smyk Romania prin mijloace electronice utilizatorilor inregistrati ai paginii de internet smyk.ro, precum si analizarii reclamatiilor cu privire la aceste servicii - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru executarea contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
b) cu scopul analizarii reclamatiilor depuse de tine sau a cererii de retragere din contractul incheiat la distanta - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care revin companiei Smyk Romania in calitate de furnizor de servicii prin mijloace electronice, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD in legatura cu reglementarile privind drepturile consumatorilor;
c) in scopuri legate de onorarea comenzilor plasate de tine prin intermediul contului tau pentru produsele din sortimentul magazinului online smyk.ro, descrise in partea a II-a, punctul 2, din prezenta politica („Date personale prelucrate in ceea ce priveste comanda plasata in magazinul online smyk.ro (fara crearea sau folosirea unui cont de utilizator)„);
d) in scopuri legate de functionarea si intretinerea paginii de internet smyk.ro, descrise in partea a II-a, punctul 1, din prezenta politica („Datele utilizatorilor paginii de internet”), daca utilizezi magazinul online smyk.ro prin intermediul paginii de internet www.smyk.ro;
e) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
f) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori asociati ai datelor, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Datele necesare pentru crearea si intretinerea unui cont in magazinul online smyk.ro sunt marcate ca obligatorii, iar nefurnizarea acestora impiedica crearea unui cont. Furnizarea altor date este voluntara, iar nefurnizarea lor nu afecteaza posibilitatea crearii si intretinerii unui cont. Solicitarea de stergere a datelor necesare pentru intretinerea unui cont in magazinul online smyk.ro conduce la stergerea contului.

 

4. DATE PRELUCRATE IN CADRUL PROGRAMULUI DE FIDELITATE „CARD DE FIDELITATE”

In cazul inregistrarii (participantului la program) in programul „Card de fidelitate” - datele personale pe care ni le furnizezi, adica numele, prenumele, data nasterii, genul, judetul, adresa de e-mail si/sau numarul de telefon, optional datele minorilor, precum si datele obtinute de noi in legatura cu participarea ta la program, adica informatii despre achizitiile tale, istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si Smyk trimise prin e-mail si SMS (inclusiv statusurile de livrare si informatia despre click-urile pe link-urile furnizate), anumite informatii colectate folosind fisiere cookie sunt prelucrate de noi pentru executarea contractului privind participarea ta la programul de fidelitate si pentru intretinerea si gestionarea contului de utilizator - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea executarii contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD.

In cazul adaugarii datelor minorilor de catre tine, ca participant la program, ne confirmi astfel ca esti reprezentantul lor legal in cadrul programului si iti dai consimtamantul pentru a prelucra datele personale furnizate de tine, apartinand minorului pentru care esti reprezentant legal, adica numele lui, sexul si data nasterii. Vom prelucra aceste date pentru a pune in aplicare prevederile regulamentului programului, si anume: pentru a sarbatori ziua de nastere a minorului cu o surpriza trimisa la adresa ta de e-mail, precum si pentru comunicari de marketing. Ne rezervam dreptul ca, in cazul in care se dovedeste ca, in ciuda asigurarii oferite de tine in momentul adaugarii minorului la program, noi prelucram date despre minor fara consimtamantul reprezentantului legal (parintele sau tutorele legal), aceste date vor fi sterse imediat de catre noi.

In plus, in afara datelor personale ale persoanelor mentionate mai sus, si anume ale participantilor la program si ale minorilor, prelucram si datele personale ale altor persoane pe care ni le transmiti:

a) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
b) cu scopul de a efectua cercetari si analize, inclusiv analize statistice pentru a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD), trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre si sortimentului de produse oferite;
c) in scopuri de marketing, descrise mai detaliat in partea a III-a a prezentei politici („Informatii privind profilarea si automatizarea deciziilor”);
d) cu scopul de a analiza reclamatiile si solicitarile tale cu privire la program - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru indeplinirea obligatiilor legale care revin Smyk Romania in calitate de furnizor de servicii si, de asemenea, pentru executarea contractului de participare la program, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) si lit. c) din RGPD;
e) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori asociati ai datelor, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Datele necesare in scopul participarii la programul Card de Fidelitate sunt marcate ca obligatorii, iar nefurnizarea acestora impiedica participarea la program. Furnizarea altor date este voluntara, iar nefurnizarea lor nu afecteaza posibilitatea de a participa la programul de fidelitate „Card de Fidelitate”. Solicitarea de stergere a datelor necesare participarii la programul de fidelitate „Card de Fidelitate” echivaleaza cu renuntarea la participarea in program.

 

5. DATELE ABONATILOR LA COMUNICARI COMERCIALE

Datele cu caracter personal pe care ni le furnizezi atunci cand te inregistrezi ca destinatar al comunicarilor comerciale, si anume adresa de e-mail (in cazul abonarii prin e-mail) sau numarul de telefon (in cazul abonarii prin SMS) si istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si Smyk Romania trimise prin e-mail sau SMS (inclusiv statusurile de livrare si informatia despre click-urile pe link-urile furnizate), anumite informatii colectate folosind fisiere cookie sunt prelucrate de noi in vederea executarii contractului privind furnizarea de comunicari comerciale.

Datele personale, indicate mai sus, ale abonatilor la comunicarile comerciale sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul de a executa contractul privind furnizarea de comunicari comerciale, inclusiv gestionarea reclamatiilor referitoare la acest contract - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea executarii contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
b) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, pentru a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
c) cu scopul de a efectua cercetari si analize, inclusiv analize statistice pentru a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre si sortimentului de produse - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre si sortimentului de produse oferite;
d) in scopuri de marketing, descrise mai detaliat in partea a III-a a prezentei politici („Informatii privind profilarea si automatizarea deciziilor”);
e) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in calitate de coadministratori de date, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Furnizarea de date este voluntara, insa nefurnizarea unei adrese de e-mail impiedica primirea de comunicari comerciale sub forma de e-mail, iar nefurnizarea unui numar de telefon mobil impiedica primirea de comunicari comerciale sub forma de SMS. Stergerea datelor necesare primirii de comunicari comerciale are ca rezultat retragerea automata a consimtamantului pentru transmiterea comunicarilor comerciale.

Comunicarile comerciale includ informatii despre magazinul Smyk Romania, oferte si promotii.

 

6. DATELE PERSOANELOR CARE CONTACTEAZA SMYK ROMANIA

Cand iei legatura cu Smyk Romania, ne poti furniza datele tale personale, precum numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa de corespondenta si alte date oferite de tine in momentul contactarii, cum ar fi inregistrarea vocii tale in cazul contactului telefonic cu Serviciul nostru de Relatii cu Clientii. Smyk Romania isi rezerva dreptul de a respinge orice solicitare, cerere sau reclamatie care nu ne este adresata prin intermediul Serviciului nostru de Relatii cu Clientii (ex. prin intermediul retelelor de socializare).

Datele obtinute in momentul contactarii sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul de a coresponda cu expeditorii de mesaje si pentru a gestiona solicitarile adresate catre Smyk Romania, care nu au legatura cu contractul tau incheiat cu Smyk Romania, intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a raspunde la comunicarea adresata catre Smyk Romania;
b) cu scopul de a lua masuri in urma solicitarii tale de a incheia un contract cu Smyk Romania sau pentru a executa un contract cu Smyk Romania, daca in comunicare iti exprimi intentia de a incheia un contract cu Smyk Romania sau comunicarea ta se refera la un astfel de contract - intrucat prelucrarea datelor este necesara incheierii contractului pe care il doresti sau executarii contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
c) cu scopul ca Smyk Romania sa-ti furnizeze informatii comerciale, daca soliciti in mod explicit aceste informatii in comunicarea cu Smyk Romania - intrucat prelucrarea datelor este necesara pentru a lua masuri in urma solicitarii tale inainte de incheierea contractului, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. b) din RGPD;
d) cu scopul de a lua masuri in ceea ce priveste incheierea unui contract intre Smyk Romania si entitatea in numele careia actionezi, de a mentine contactele comerciale cu aceasta entitate, precum si cu scopul de a executa contractele incheiate cu aceasta, in stuatia in care contactezi Smyk Romania in numele altei persoane - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alib. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a negocia si executa contracte, precum si de a mentine contacte comerciale cu persoane care actioneaza in numele altor antreprenori;
e) cu scopul de a monitoriza calitatea serviciilor furnizate de serviciul de relatii clienti Smyk, in care intra calitatea activitatii prestate de consultanti - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine informatii in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor noastre, in special a calitatii serviciului de relatii cu clientii;
f) cu scopul de a efectua masuratori, cercetari si analize ale solicitarilor primite, inclusiv analize statistice pentru a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre;
g) cu scopul de a ne indeplini obligatia legala care ne revine, in situatia in care comunicarea vizeaza o astfel de obligatie (de ex. in cazul reclamatiilor sau solicitarilor privind datele cu caracter personal) - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor noastre legale, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD;
h) cu scopul de a asigura securitatea serviciilor furnizate de Smyk Romania, inclusiv contracararea posibilelor abuzuri, atacuri sau fraude si gestionarea riscurilor - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a asigura securitatea serviciilor furnizate, inclusiv contracararea fraudei si a abuzului, precum si gestionarea riscului de afaceri;
i) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor (legale), pentru a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
j) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in calitate de coadministratori de date, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.

Respectand confidentialitatea ta si a altor persoane la care poti face referire in comunicarea cu noi, te rugam sa ne furnizezi in solicitare doar datele necesare in vederea solutionarii cazului pentru care ne contactezi. Daca intentionezi sa ne furnizezi datele personale ale altcuiva, te rugam sa te asiguri mai intai daca exista o baza legala pentru prelucrarea acestor date de catre noi (de ex. o astfel de baza poate fi consimtamantul persoanei vizate pentru a ne furniza aceste date in scopul solutionarii cazului pentru care te adresezi companiei Smyk) si daca persoana vizata este constienta de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre noi, stabilite in prezenta politica.

In functie de metoda de comunicare, furnizarea datelor de contact sub forma de adresa de corespondenta, adresa de e-mail sau numar de telefon este necesara pentru a primi un raspuns, iar nefurnizarea acestora impiedica transmiterea unui raspuns. Furnizarea altor date este voluntara, insa, in functie de tipul de caz in legatura cu care ne contactezi, nefurnizarea informatiilor suplimentare poate impiedica furnizarea de servicii suplimentare sau poate prelungi procesul.

 

7. DATE PERSONALE PRELUCRATE DE SMYK IN LEGATURA CU PROFILURILE SMYK ROMANIA PE RETELELE DE SOCIALIZARE

Datele personale ale utilizatorilor retelelelor de socializare (cum ar fi Facebook, Instagram sau YouTube) care interactioneaza cu noi folosind instrumentele furnizate de acestea, adica ne urmaresc profilul, distribuie sau comenteaza postarile noastre (inclusiv prin simbolurile furnizate de retelele de socializare, cum ar fi in special pictograma „Imi place”) sau ne contacteaza prin intermediul profilului nostru, precum si datele personale ale altor persoane postate de utilizatorii retelelelor de socializare pe profilurile noastre (de ex. in comentariu) sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul de a gestiona profilul pe retelele de socializare, incluzand publicarea de informatii prin intermediul profilului despre activitatea noastra, evenimentele pe care le organizam, produsele si serviciile pe care le oferim - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a promova marca, produsele si serviciile, de a construi si a mentine comunitatea;
b) cu scopul de a comunica cu utilizatorii interesati de retelele de socializare prin functionalitatile furnizate de aceste retele de socializare (comentarii, chat, mesaje) - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a include posibilitatea de a comunica cu utilizatorii retelelor de socializare;
c) cu scopul de a analiza datele statistice furnizate de proprietarii retelelor de socializare prin intermediul functionalitatilor oferite de aceste retele de socializare - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si a aduce imbunatatiri activitatii noastre;
d) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, pentru a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege.

Domeniul de aplicare al datelor prelucrate de noi corespunde datelor tale distribuite pe profilul tau public pe o anumita retea de socializare si datelor pe care decizi sa le furnizezi intr-un comentariu sau o raportare trimisa utilizand instrumentele de comunicare furnizate de aceasta retea. Furnizarea de date este voluntara, insa avand in vedere modul in care functioneaza retelele de socializare, datele aflate pe profilul tau public sunt puse la dispozitia utilizatorilor cu care interactionezi pe o anumita retea de socializare.

Respectand confidentialitatea ta si a altor persoane la care poti face referire in mesaj, te rugam sa ne furnizezi doar datele necesare pentru a oferi un raspuns la mesajul tau. Daca in mesaj sau in comentariu intentionezi sa ne furnizezi datele personale ale altcuiva, inclusiv o fotografie, inregistrare video sau audio a unei alte persoane, te rugam sa te asiguri mai intai daca exista o baza legala pentru prelucrarea acestor date de catre noi (de ex. o astfel de baza poate fi consimtamantul persoanei vizate pentru a publica aceste date pe profilul nostru) si daca persoana vizata este constienta de principiile de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre noi, stabilite in prezentul document.

 

8. DATE PERSONALE PRELUCRATE IN LEGATURA CU MONITORIZAREA VIDEO IN MAGAZINELE FIZICE

Smyk Romania efectueaza monitorizarea video a spatiilor comune accesibile clientilor (cu exceptia toaletelor, cabinelor de proba si altor spatii cu destinatie similara), dar si a spatiilor si cailor de acces destinate personalului pe care le foloseste si, in consecinta, prelucreaza datele personale ale persoanelor care se afla in aceste incaperi cu scopul de a garanta siguranta persoanelor, a proteja proprietatea Smyk Romania, a pastra confidentialitatea informatiilor, a caror divulgare ar putea fi daunatoare pentru Smyk Romania, precum si pentru a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor, pentru a se apara impotriva revendicarilor legale, pentru a apara pozitia Smyk Romania in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri, atacuri sau fraude in legatura cu cele de mai sus. Baza legala pentru monitorizarea si prelucrarea datelor cu caracter personal este interesul legitim al companiei Smyk Romania (art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD), care consta in asigurarea securitatii persoanelor si a bunurilor, in pastrarea confidentialitatii anumitor informatii, precum si in protejarea drepturilor si intereselor companiei Smyk Romania folosind mijloacele prevazute de prevederile Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor si normele metodologice de aplicare ale acesteia.

Datele personale pe care Smyk Romania le colecteaza in cadrul activitatilor de monitorizare includ imaginea ta, precum si informatii despre comportamentul tau pe perioada petrecuta in zona monitorizata. Furnizarea datelor cu caracter personal inregistrate in timpul monitorizarii nu este o cerinta legala sau contractuala si nu este o conditie pentru incheierea vreunui contract. Intrarea in zona monitorizata are ca rezultat colectarea automata a datelor cu caracter personal. Zona de monitorizare este marcata cu pictogramele corespunzatoare.

 

9. DATE PERSONALE PRELUCRATE IN LEGATURA CU PROCESUL DE RECLAMARE DIN MAGAZINELE FIZICE

Datele cu caracter personal prelucrate in legatura cu reclamatiile depuse de tine in magazinele fizice, si anume numele, prenumele, adresa de corespondenta, adresa de e-mail, numarul de telefon, numarul contului bancar, istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si Smyk Romania trimise prin e-mail sau SMS, informatii despre produsul reclamat, motivul reclamatiei si solicitarile tale sunt prelucrate de noi:

a) cu scopul de a analiza si solutiona reclamatiile depuse de tine - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale de garantie care ii revin Smyk Romania in calitate de vanzator, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD;
b) cu scopul ca Smyk Romania sa indeplineasca obligatiile impuse de lege, inclusiv Codul Fiscal (Legea nr. 227/2015), Legea contabilitatii nr. 82/1991 si/sau orice alte reglementari financiar-fiscale (privind emiterea si stocarea facturilor si a documentelor de contabilitate) - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care revin companiei Smyk Romania in calitate de vanzator, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD;
c) cu scopul de a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, a ne apara pozitia in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru a contracara eventualele abuzuri sau fraude - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim este de a ne proteja drepturile si interesele folosind mijloacele prevazute de lege;
d) cu scopul de a ne indeplini obligatia in ceea ce priveste respectarea asa-numitului principiu al responsabilitatii, si anume obligatia de a demonstra conformitatea cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal - intrucat prelucrarea datelor este necesara in vederea indeplinirii obligatiilor legale care ne revin in calitate de operatori asociati ai datelor, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. c) din RGPD.
 

III. INFORMATII PRIVIND PROFILAREA SI AUTOMATIZAREA DECIZIILOR

Pentru a afla preferintele tale si modul in care navighezi pe site-ul nostru cu scopul de a-ti oferi informatii despre produse, noutati si promotii care credem ca te-ar putea interesa, vom crea profilul tau de client. Pentru a-l crea, vom prelucra automat: (i) datele personale furnizate de tine in formularele de inregistrare in legatura cu crearea contului in magazinul online smyk.ro, inregistrarea in programul “Card de Fidelitate” sau inregistrarea ca destinatar al informatiilor comerciale, (ii) informatii legate de activitatea ta in contul de utilizator (istoricul comenzilor tale, informatii despre reducerile acordate si folosite de tine) si utilizarea cardului de fidelitate (istoricul comenzilor tale, informatii despre reducerile acordate si folosite de tine sau frecventa utilizarii contului de client), (iii) opiniile si sugestiile tale sau (iv) istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si Smyk Romania trimise prin e-mail si SMS (inclusiv statusurile de livrare si informatii despre click-urile pe link-urile furnizate). Acest lucru inseamna, de asemenea, ca vom folosi informatiile pe care le avem despre tine pentru a determina ce tip de oferte sau mesaje pot fi atractive pentru tine si pentru ceilalti clienti ai nostri. De asemenea, vom procesa datele din profilul tau de client in scopuri de marketing direct (si anume pentru a te informa despre produse, noutati si promotii) si in scopul trimiterii de chestionare de satisfactie.

Baza legala a prelucrarii datelor din motivele mentionate mai sus este interesul nostru legitim care consta in posibilitatea de a intreprinde actiuni in domeniul comercializarii directe a produselor oferite de Smyk Romania (art. 6 alin. 1) lit. f) din din RGPD.

Daca iti dai acordul pentru a adapta oferta conform nevoilor tale, vom lua decizii cu privire la selectarea: reclamelor afisate, produselor prezentate (sugerate) in momentul plasarii unei comenzi, informatiilor trimise despre produsele si serviciile, precum si despre promotiile si reducerile oferite de Smyk Romania. Aceste decizii vor fi luate pe baza prelucrarii automatizate a datelor, inclusiv a profilarii referitoare la datele tale in legatura cu achizitiile din magazinele fizice Smyk Romania si/sau din magazinul online smyk.ro, cu participarea ta la programul “Card de Fidelitate” (se aplica participantilor la program), datele furnizate in formularele de inregistrare, actualizare sau activare, informatii despre activitate, inclusiv informatii despre produsele pe care le-ai achizitionat, informatii despre locatie si istoricul navigarii, precum si pe baza modelelor statistice. In acest caz, baza legala pentru prelucrarea datelor este consimtamantul tau (art. 6 alin. 1 lit. a) din RGPD). Acest lucru inseamna, de exemplu, ca tinand cont de informatiile pe care le avem despre tine, iti vom pregati automat informatii despre produsele si serviciile, precum si despre promotiile si reducerile oferite de Smyk Romania si - cu conditia sa-ti dati consimtamantul pentru forma de comunicare aleasa, te vom informa despre aceasta prin e-mail sau SMS.

 

IV. DESTINATARII DATELOR PERSONALE

In masura in care este justificat de scopul prelucrarii, vom transfera date cu caracter personal catre entitatile care actioneaza in numele nostru, si anume furnizorilor de servicii si solutii IT, agentilor de marketing, entitatilor care furnizeaza servicii de contabilitate, juridice, financiare, de asigurare si administrative, auditorilor, entitatilor care efectueaza la cererea noastra servicii de analiza a satisfactiei clientilor, entitatilor care gestioneaza la cererea noastra Serviciul de Relatii Clienti, entitatilor care furnizeaza in numele nostru servicii de gestionare a depozitelor, entitatilor care se ocupa de trimiterea in masa a mesajelor, consilierilor, firmelor de securitate si entitatilor care furnizeaza instrumentele mentionate la punctul X al prezentei politici. Fiecare transfer al datelor mentionate in acest paragraf va avea loc pe baza unui acord adecvat de incredintare a datelor cu caracter personal.

Daca este cerut de lege sau necesar in scopul investigarii litigiilor sau apararii impotriva revendicarilor legale, vom transfera, de asemenea, date cu caracter personal catre autoritatile publice, inclusiv instantele judecatoresti, Parchetul sau politia si altor entitati imputernicite (intr-o astfel de situatie, aceste entitati devin administratori separati ai datelor).

Daca decizi sa efectuezi plata prin intermediul uneia dintre entitatile care colaboreaza cu Smyk Romania si care deservesc plati electronice, vom transfera datele tale referitoare la nume, prenume, numarul si valoarea comenzii, adresa IP, adresa de e-mail, numarul de telefon, identificatorul de client care ti-a fost atribuit de entitatea care gestioneaza platile catre aceasta entitate in scopul procesarii platii. Aceasta entitate este un operator independent al datelor tale.

Daca initiezi procedura de rambursare (chargeback), vom transfera datele tale referitoare la nume, prenume, numarul si valoarea comenzii, adresa de e-mail, adresa de expediere a produsului, metoda de livrare a produsului, numarul de telefon, identificatorul de client care ti-a fost atribuit de entitatea care gestioneaza platile, confirmarea primirii comenzii sau procesarii vanzarii (incluzand semnatura ta), precum si continutul unei eventuale corespondente referitoare la reclamatia legata de procedura de rambursare catre furnizorii de servicii de plata cu scopul de a gestiona procesul de rambursare. Furnizorul de servicii de plata este un operator independent al datelor tale.

Daca decizi sa comanzi produse din magazinul online smyk.ro cu livrare la adresa indicata sau la un pachetomat, sau in situatia in care Smyk Romania iti va trimite un alt colet (de ex. o scrisoare cu raspunsul la solicitarea ta), datele tale, in masura necesara livrarii coletului, vor fi transmise catre firma de curierat sau compania care gestioneaza pachetomatele, entitati care vor deveni administratori separati ai acestor date.

 

V. TRANSFER DE DATE PERSONALE IN AFARA SEE

Folosim servicii:

  1. de analiza web care ne permit cercetarea si analizarea modului in care pagina de internet smyk.ro este folosita de catre utilizatorii sai, precum si a opiniilor sau nevoilor acestora; Prin urmare, adresele IP ale utilizatorilor, informatiile despre dispozitivele pe care le folosesc (cum ar fi date despre sistemul de operare, dar si: date de geolocalizare, furnizori de internet, date ale browserului, setarile dispozitivului (rezolutia si culorile ecranului, suport flash si java) si adresa de e-mail (de mentionat ca adresa de e-mail este criptata si transmisa numai in scopul personalizarii reclamelor adresate utilizatorilor care au consimtit sa primeasca informatii comerciale prin intermediul mijloacelor electronice de comunicare) pot fi prelucrate pe servere situate in afara Spatiului Economic European, inclusiv in SUA;
  2. instrumente care sustin procesul de deservire a clientilor; Prin urmare, datele legate de comunicarea cu privire la cazul pentru care ne contactezi pot fi prelucrate pe servere situate in afara Spatiului Economic European, inclusiv in SUA.

Dispozitiile privind protectia datelor cu caracter personal in afara Spatiului Economic European pot sa nu asigure protectia datelor cu caracter personal comparabila cu protectia garantata de RGPD. Prin urmare, transferul de date cu caracter personal in afara Spatiului Economic European va avea loc numai in masura in care este necesar si numai dupa implementarea masurilor care garanteaza protectia corespunzatoare a acestor date.

Transferul poate avea loc catre tari fata de care Comisia Europeana a luat o decizie corespunzatoare prin care confirma nivelul adecvat de protectie a datelor cu caracter personal sau catre tari care detin garantii ce corespund standardelor de siguranta a datelor personale, inclusiv:

  1. clauze contractuale standard adoptate de Comisia Europeana sau
  2. reguli corporative obligatorii aprobate de o autoritate de supraveghere.

Reamintim faptul ca, in conformitate cu principiile de confidentialitate stabilite de retelele de socializare, precum Facebook, Instagram si YouTube, datele personale ale utilizatorilor acestor retele pot fi prelucrate de acestea in afara Spatiului Economic European, inclusiv in SUA.

In restul domeniului de aplicare, nu vom transfera datele tale personale catre tari terte (si anume in afara Spatiului Economic European) sau catre organizatii internationale.

 

VI. PERIOADA DE PRELUCRARE A DATELOR TALE CU CARACTER PERSONAL

In masura in care datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de catre noi in vederea executarii contractului, le vom prelucra pe durata contractului.

In masura in care datele cu caracter personal sunt prelucrate in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, le vom prelucra pe durata existentei interesului legitim, cu exceptia cazului in care te opui prelucrarii acestor date in prealabil. Daca putem dovedi existenta unor motive valabile, justificate din punct de vedere juridic pentru prelucrarea ulterioara a acestor date, care prevaleaza asupra drepturilor tale sau sunt necesare pentru a ne exercita si proteja drepturile si interesele in cadrul litigiilor sau pentru a ne apara impotriva revendicarilor legale, pentru a apara pozitia companiei Smyk in procedurile penale, administrative sau contraventionale, precum si pentru contracararea posibilelor abuzuri, atacuri sau fraude, le vom procesa in ciuda obiectiei tale (acest lucru nu se aplica obiectiei tale fata de prelucrarea datelor in scopuri de marketing direct, care nu necesita justificare).

In masura in care datele cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimtamantului persoanei vizate sau - in cazul datelor minorilor - pe baza consimtamantului reprezentantului legal al persoanei vizate, acestea vor fi procesate pana la retragerea consimtamantului si, in cazul datelor minorilor, nu mai mult decat pana cand minorul atinge varsta de 16 ani.

In masura in care datele cu caracter personal sunt prelucrate cu scopul de a ne indeplini obligatiile impuse de lege (de ex. Codul Fiscal – nr. 227/2015, Legea contabilitatii nr. 82/1991, alte norme si/sau reglementari financiar-fiscale sau RGPD), le vom prelucra pe perioada impusa de prevederile legale (de ex. in scopuri de contabilizare, datele tale vor fi stocate timp de 5 ani de la sfarsitul anului calendaristic in care a expirat termenul-limita pentru plata impozitului aferent comenzii sau tranzactiei).

In masura in care datele cu caracter personal sunt prelucrate in scopul investigarii revendicarilor, precum si pentru apararea impotriva unor astfel de revendicari, le vom prelucra pana la expirarea termenului de prescriptie pentru revendicarile tale sau ale noastre.

 

VII. DREPTURILE TALE IN LEGATURA CU PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In legatura cu prelucrarea de catre noi a datelor tale cu caracter personal, ai urmatoarele drepturi:

  1. Dreptul la informare, de acces si de a obtine o copie a datelor: Dreptul de a obtine confirmarea daca prelucram datele tale cu caracter personal, dreptul de a accesa aceste date, dreptul de a obtine informatii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, in special, informatii despre scopurile prelucrarii datelor cu caracter personal, categoriile de date, entitatile carora le sunt dezvaluite datele, perioada de stocare a datelor, informatii despre drepturile care iti revin in legatura cu prelucrarea de catre noi a datelor tale cu caracter personal si despre reclamatia adresata autoritatii de supraveghere, despre sursele de date (atunci cand datele nu sunt colectate direct de la tine), informatii despre automatizarea deciziilor (inclusiv profilarea) si consecintele acestora, precum si dreptul de a obtine o copie a datelor tale personale;
  2. Dreptul la rectificare sau completare: Dreptul de a solicita rectificarea (corectarea) datelor cu caracter personal incorecte sau incomplete;
  3. Dreptul de a restrictiona prelucrarea: Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor tale cu caracter personal in cazurile specificate la art. 18 din RGPD, cand chestionezi corectitudinea datelor tale personale prelucrate de noi, prelucrarea datelor tale cu caracter personal nu este conforma cu legea, dar nu esti de acord cu stergerea acestor date, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii acestora, nu mai avem nevoie de datele tale cu caracter personal pentru a ne atinge obiectivele, dar iti sunt necesare pentru a stabili, a investiga sau apara revendicarile sau cand te-ai opus prelucrarii datelor tale personale de catre noi din cauza situatiei tale speciale; In cazul in care prelucrarea datelor tale cu caracter personal este restrictionata, vom putea sa le stocam si sa le folosim numai pentru a stabili, investiga sau apara revendicarile cu scopul de a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice sau din motive importante de interes public al Uniunii Europene sau al unui stat membru, in timp ce alte masuri vor putea fi intreprinse numai cu acordul tau;
  4. Dreptul de a sterge: Dreptul de a solicita stergerea datelor tale cu caracter personal: Ai dreptul de a solicita stergerea de catre noi a datelor tale personale. Trebuie sa respectam cererea ta daca datele tale personale nu mai sunt necesare in vederea atingerii obiectivelor pentru care au fost colectate si prelucrate, daca iti retragi consimtamantul pentru prelucrarea lor si nu exista alta baza pentru a prelucra aceste date, daca te opui prelucrarii datelor tale cu caracter personal din cauza situatiei tale speciale, iar noi nu avem motive de prelucrare care sa prevaleze asupra motivelor obiectiei tale, daca te opui prelucrarii lor de catre noi in scopuri de marketing, daca am prelucrat datele tale personale in mod ilegal. Stergerea datelor tale este necesara pentru a respecta obligatia legala prevazuta in legislatia UE sau in legislatia nationala, datele cu caracter personal fiind colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale;
  5. Dreptul la portabilitatea datelor: In situatia in care datele tale sunt prelucrate in mod automat pe baza consimtamantului sau a contractului, ai dreptul de a primi de la noi datele pe care ni le-ai furnizat pe baza consimtamantului sau a contractului, intr-un format structurat, universal accesibil, lizibil prin mijloace tehnice (de ex. lizibil pe calculator) si, de asemenea, ne poti cere sa trimitem datele tale unui alt operator, cu conditia sa fie posibil din punct de vedere tehnic din partea companiei Smyk si a altui operator;
  6. Obiectie fata de marketingul direct: Ai dreptul de a te opune in orice moment prelucrarii de catre noi a datelor tale cu caracter personal in scopuri de marketing direct, fara a fi necesara justificarea deciziei;
  7. Obiectie din motive care rezulta dintr-o situatie speciala: In masura in care baza prelucrarii de catre noi a datelor tale este interesul nostru legitim, ai dreptul de a te opune in orice moment la prelucrarea acestor date din motive legate de situatia ta speciala, indicand in acelasi timp situatia speciala care, in opinia ta, justifica incetarea prelucrarii de catre noi a datelor tale cuprinse in obiectie;
  8. Retragerea consimtamantului pentru prelucrarea datelor: In masura in care datele tale vor fi prelucrate pe baza consimtamantului tau, ai dreptul sa-l retragi in orice moment, insa retragerea consimtamantului nu afecteaza activitatile de prelucrare efectuate de noi pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia;
  9. Retragerea consimtamantului pentru comunicarea comerciala: In orice moment iti poti retrage consimtamantul pentru primirea comunicarilor comerciale;
  10. Dreptul la interventie umana: Daca - pe baza consimtamantului tau – respecti deciziile bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor tale, inclusiv profilarea, care produc efecte juridice asupra ta sau intr-un mod similar te afecteaza semnificativ, ai dreptul de a-ti exprima pozitia cu privire la aceasta chestiune in orice moment, de a contesta decizia luata in acest mod si de a solicita interventia umana, si anume implicarea persoanei responsabile din cadrul companiei Smyk in luarea deciziei mentionate mai sus, de ex. cu privire la continutul de marketing, ofertele adresate tie etc.;

    Pentru a-ti exercita drepturile care ti se cuvin, te rugam sa ne contactezi folosind datele de contact furnizate mai sus la punctul I al prezentei politici („Datele operatorilor asociati si ale responsabilului pentru protectia datelor”). Datele personale furnizate de tine in momentul inregistrarii contului de client in magazinul online smyk.ro si stocate in contul de client pot fi, de asemenea, editate personal din setarile contului tau. In acelasi mod, poti modifica acordurile date si poti sterge definitiv contul de client. De asemenea, ne poti cere sa stergem definitiv contul de client prin trimiterea unei solicitari corespunzatoare la adresa de e-mail: datepersonale@smyk.ro de la adresa de e-mail inregistrata in prezent in magazinul online smyk.ro.
    Informatiile despre cum poti renunta la primirea comunicarilor comerciale sunt, de asemenea, indicate in subsolul fiecarei comunicari comerciale sub forma unui mesaj trimis prin e-mail.
  11. Plangere la autoritatea de supraveghere: ai, de asemenea, dreptul de a depune o plangere la autoritatea competenta care se ocupa de protectia datelor cu caracter personal, aleasa in functie de locul tau de resedinta, locul de munca sau locul presupusei incalcari (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal – www.dataprotection.ro) in cazul in care consideri ca prelucrarea de catre noi a datelor tale cu caracter personal incalca prevederile dispozitiilor privind protectia datelor cu caracter personal, inclusiv RGPD.
 

VIII. CONSECINTELE NEFURNIZARII DATELOR PERSONALE

Furnizarea de date cu caracter personal este voluntara, insa nefurnizarea anumitor date cu caracter personal (legate de identitate sau adresa) poate impiedica furnizarea de servicii, achizitionarea de produse in magazinul online smyk.ro, oferirea de raspunsuri la mesajele tale, precum si solutionarea cazurilor pentru care ne contactezi sau indeplinirea unei obligatii legale care ne revine.

Din acest motiv, furnizarea datelor de baza (identitatea utilizatorului, adresa de e-mail, numarul de telefon si in cazul plasarii unei comenzi in magazinul online smyk.ro - adresa postala) este necesara pentru efectuarea unei achizitii in magazinul online si, in consecinta, participarea la programul “Card de Fidelitate”.

Nefurnizarea datelor necesare primirii de informatii comerciale va impiedica transmiterea acestora.

Nefurnizarea datelor necesare in etapa de inregistrare a contului de utilizator al magazinului online smyk.ro va impiedica inregistrarea contului de utilizator.

De fiecare data, datele necesare pentru executarea contractului, pentru a raspunde la solicitari sau pentru indeplinirea obligatiilor legale care ne revin sunt marcate ca „obligatorii”, iar nefurnizarea acestora impiedica executarea contractului, oferirea unui raspuns sau indeplinirea unei obligatii legale. Furnizarea datelor care nu sunt marcate ca „obligatorii” este voluntara, iar nefurnizarea lor nu are consecinte negative.

 

IX. INFORMATII PRIVIND PROFILAREA SI AUTOMATIZAREA DECIZIILOR (VALABIL PENTRU PERSOANELE CARE SI-AU DAT ACORDUL)

Luarea automata a deciziilor serveste adaptarii ofertei conform nevoilor tale. Vom lua decizii cu privire la selectarea: reclamelor afisate, produselor prezentate (sugerate) in momentul plasarii unei comenzi, informatiilor trimise despre produsele si serviciile, precum si despre promotiile si reducerile oferite de Smyk Romania, bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor, in care intra si profilarea referitoare la datele tale in legatura cu achizitiile din magazinele fizice Smyk Romania si in magazinul online smyk.ro, participarea ta la programul “Card de Fidelitate” (se aplica participantilor la program), datele furnizate in formularele de inregistrare, actualizare sau activare, informatiile despre activitatea ta, inclusiv informatiile despre produsele achizitionate de tine, informatiile despre locatie, istoricul navigarii, istoricul schimburilor de mesaje dintre tine si Smyk Romania trimise prin e-mail si SMS (inclusiv statusurile de livrare si informatia despre click-urile pe link-urile furnizate), precum si modelele statistice. Ca urmare a acestor decizii, poti primi oferte si informatii selectate individual despre produse, servicii si reduceri, personalizate folosind metodele descrise mai sus.

 

X. FISIERE COOKIE SI ALTE INSTRUMENTE

1. FISIERE COOKIE

Pagina de internet smyk.ro foloseste asa-numitele cookie-uri. Cookie-urile sunt fisiere mici (in special fisiere text) pe care pagina de internet vizitata de tine le salveaza pe dispozitivul tau (calculator, smartphone, tableta etc.) cu care te conectezi la pagina de internet. Informatiile continute de fisierele cookie constau dintr-o serie de litere si cifre. Fisierele cookie pot stoca date personale. Prin salvarea acestor fisiere pe dispozitivul tau, vor fi posibile, printre altele, memorarea datelor de autentificare, fapt datorita caruia nu va trebui sa introduci de fiecare data user-ul si parola, memorarea produselor pe care le-ai adaugat in cos sau adaptarea continutului paginii la interesele tale. Datorita fisierelor cookie, este posibila colectarea de date statistice care ne permit sa ne dezvoltam oferta in conformitate cu preferintele clientilor nostri. Fisierele cookie nu sunt in niciun fel daunatoare pentru dispozitivul tau si nu modifica setarile acestuia sau setarile software-ului instalat pe el. Continutul acestor fisiere poate fi citit doar de catre furnizorul de servicii de internet care le-a creat.

Practic, fisierele cookie se impart in:

  1. permanente, care raman in browserul web al dispozitivului utilizat pana la momentul stergerii lor de catre tine sau pana la o anumita data prestabilita de noi;
  2. de sesiune (temporare) - raman in browserul web al dispozitivului pana la momentul inchiderii browserului sau pana la parasirea paginii de internet in care erau incorporate;
  3. entitati externe (asa-numitele third party cookies) - acestea sunt informatii provenite de la serverele de publicitate, serverele companiei si furnizorii de servicii (de ex. motor de cautare intern sau harta site-ului) care colaboreaza cu proprietarul site-ului web. Acest tip de cookie permite adaptarea la preferintele si interesele utilizatorilor. Acestea permit, de asemenea, evaluarea eficientei activitatilor de publicitate (de ex. prin numararea persoanelor care au dat click pe o anumita reclama si au accesat pagina de internet a advertiserului).

Poti bloca instalarea fisierelor cookie pe dispozitivul tau sau urmarirea activitatii tale pe internet prin astfel de fisiere modificand setarile browserului tau web. Lipsa modificarii acestor setari presupune acceptarea utilizarii fisierelor cookie. Majoritatea browserelor ofera posibilitatea de a accepta sau respinge toate fisierele cookie, de a accepta doar anumite tipuri sau de a informa utilizatorul de fiecare data cand pagina de internet incearca sa le salveze. Insa, te rugam sa retii ca, in acest caz, te poti astepta la o prezentare limitata a serviciilor online si a indicatiilor pentru utilizator. De asemenea, utilizatorul poate sterge cu usurinta fisierele cookie care au fost deja stocate pe dispozitiv de catre browser. In acest caz, informatiile continute in acesta vor fi eliminate de pe dispozitivul tau. Gestionarea si stergerea fisierelor cookie variaza in functie de browserul utilizat. Informatii detaliate despre acest subiect pot fi gasite in meniul de Ajutor al browserul tau. Mai jos sunt indicate link-uri catre setarile cookie ale celor mai populare browsere:

 

Folosim urmatoarele categorii de fisiere cookie:

  1. Fisiere necesare functionarii paginii de internet smyk.ro - aceste fisiere permit functionarea corecta a paginii de internet smyk.ro, autentificarea in magazinul online smyk.ro, navigarea pe pagina de internet smyk.ro, efectuarea de achizitii si asigurarea securitatii sesiunii. Fara a fi salvate pe dispozitivul tau, nu este posibila utilizarea tuturor functionalitatilor paginii de internet smyk.ro;
  2. Fisiere statistice/de performanta - aceste fisiere ne permit colectarea de informatii statistice anonime despre modul de utilizare a paginii de internet smyk.ro cu scopul de a ne imbunatati oferta si pagina de internet smyk.ro. Aceste fisiere ne permit, in special, determinarea numarului de vizite unice pe pagina noastra de internet si optimizarea continutul acesteia;
  3. Fisiere care sporesc confortul de utilizare / functionale - fisiere care influenteaza confortul utilizarii paginii de internet, de ex. prin memorarea setarilor si preferintelor tale. Prin salvarea acestor fisiere pe dispozitivul tau, nu va trebui, printre altele, sa introduci de fiecare data user-ul si parola sau sa adaugi din nou produsele in cos;
  4. Fisiere de personalizare / publicitare – aceste fisiere fac posibila primirea de reclame personalizate. Aceste fisiere pot fi utilizate de pagina de internet smyk.ro sau de furnizorii de servicii de publicitate care colaboreaza cu noi, fapt datorita caruia se poate afisa o reclama adaptata intereselor tale, iar numarul de vizualizari al unei anumite reclame poate fi limitat, motiv pentru care reclamele vor fi mai putin deranjante.

In linkul de mai jos vei gasi o lista cu fisierele cookie pe care le folosim https://www.smyk.ro/politica-cookies.

 

2. REMARKETING GOOGLE INC.

Smyk foloseste pe pagina smyk.ro functia de remarketing furnizata de Google Inc. („Google”). Aceasta functie este implementata cu ajutorul fisierelor cookie si este utilizata pentru a afisa reclame bazate pe interesele utilizatorului pe paginile detinute de Google Advertising Network. Pe aceste pagini, o reclama poate fi afisata utilizatorului pe baza activitatii anterioare a acestuia pe pagina smyk.ro. Google informeaza despre faptul ca nu sunt colectate date cu caracter personal in timpul acestui proces. Daca nu doresti ca reclamele afisate sa utilizeze remarketingul Google, poti face setarile corespunzatoare la adresa: https://adssettings.google.com/authenticated?hl=ro. Mai multe informatii despre remarketingul Google si politica de confidentialitate Google se afla la adresa: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=ro.

 

3. RECLAME ONLINE BAZATE PE INTERESE

Folosim informatii despre vizitele tale pe smyk.ro si alte pagini de internet, precum si despre modul in care navighezi pe internet pentru a incerca sa-ti identificam interesele, astfel incat sa putem sa-ti afisam reclame care sa corespunda preferintelor tale. Folosim fisiere cookie furnizate de terti si cream „profiluri de utilizator” generale. Putem analiza informatiile din aceste fisiere in scopuri publicitare. Nu putem asocia informatiile din aceste fisiere unei persoane fizice concrete.

Folosim acest tip de fisiere in special in urmatoarele scopuri:

  1. de stocare a vizitelor tale pe pagina smyk.ro pentru a-ti identifica interesele;
  2. de verificare a click-urilor date pe reclame;
  3. de determinare a numarului de utilizatori care fac click pe reclame;
  4. de utilizare a solutiilor terta parte pentru a-ti afisa reclame adaptate preferintelor tale;
  5. de a selecta o forma eficienta de publicitate;
  6. de a-ti afisa reclame pentru produse fata de care ai aratat interes;
  7. de a monitoriza numarul de reclame afisate pentru a le diferentia;
  8. de a analiza pe care reclame ai facut click inainte de a cumpara produsul;
  9. de a stabili numarul de comenzi asociate cu o anumita reclama si, astfel valoarea reclamei respective.

Folosim diverse instrumente de remarketing si urmarire furnizate de terti care ne permit sa identificam utilizatorii pe paginile web ale partenerilor de publicitate cu scopul de a afisa o oferta personalizata. Urmatoarele entitati sunt responsabile pentru colectarea datelor necesare furnizarii de servicii de publicitate online pe baza intereselor: Google (Adwords (remarketing), DoubleClick (Floodlight)), Facebook.

Instrumentele de urmarire si remarketing se impart in diferite categorii:

  1. Google Adwords remarketing – categorie de personalizare;
  2. DoubleClick Floodlight (conversion) – categorie de statistica;
  3. DoubleClick Floodlight (remarketing) – categorie de personalizare;
  4. DoubleClick Search – categorie de statistica;
  5. Facebook Pixel – categorie analitica;
  6. Facebook Custom Audiences – categorie de personalizare;
  7. Google Customer Match – categorie de personalizare.

Informatii detaliate si explicatii despre produsele Google sunt disponibile la urmatorul link: https://support.google.com/searchads/answer/7298761?hl=en.

Informatii detaliate si explicatii referitoare la reclamele bazate pe interese de la Facebook sunt disponibile la urmatorul link: https://www.facebook.com/help/516147308587266/?helpref=hc_fnav.

Pentru a renunta la reclamele bazate pe interese de la Facebook, te rugam sa urmezi instructiunile din link-ul: https://www.facebook.com/about/ads/.

Facebook sustine ca respecta normele de reglementare din domeniul publicitatii comportamentale emise de Digital Advertising Alliance. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate Facebook sunt disponibile la urmatorul link: https://www.facebook.com/privacy/explanation.

 

4. ALTE INSTRUMENTE

Google Analytics – pagina de internet smyk.ro foloseste Google Analytics, un serviciu de analiza web oferit de Google Ireland Limited, (adresa: Google Building Gordon House, 4 Barrow St, Dublin, D04 E5W5, Ireland). Modul pe care il folosim include “universal analytics” care asociaza date, sesiuni, activitatile utilizatorului pe diferite dispozitive si interactiuni intre mai multe dispozitive unui ID de utilizator pseudonimizat.
Google Analytics utilizeaza fisiere cookie, care reprezinta fisiere text instalate pe dispozitivele utilizatorilor, permitand operatorului site-ului web sa analizeze modul in care acestia utilizeaza site-ul. Informatiile generate de fisierul cookie sunt de obicei transferate pe un server Google din SUA si stocate acolo. Adresa ta IP ajunge pe serverele Google din SUA. Adresa ta IP furnizata de browserul pe care il utilizezi in legatura cu Google Analytics nu este corelata cu alte informatii detinute de Google. Google, in numele operatorului site-ului web, va utiliza informatiile colectate de fisierele cookie cu scopul de a analiza activitatea ta pe pagina, a compila rapoarte despre activitatea ta pe pagina sau in aplicatie, a furniza operatorului site-ului web alte servicii legate de pagina si de utilizarea internetului. Dat fiind faptul ca prelucrarea datelor mentionate mai sus este necesara in vederea atingerii obiectivelor care servesc interesului nostru legitim, baza legala a prelucrarii este art. 6 alin. 1 lit. f) din RGPD; trebuie adaugat faptul ca interesul nostru legitim include posibilitatea de a obtine si analiza informatii cu scopul de a testa eficacitatea si de a aduce imbunatatiri activitatii noastre. Mai multe informatii despre regulile de protectie a datelor pot fi gasite la urmatoarele linkuri: https://policies.google.com/privacy?hl=ro, https://policies.google.com/?hl=ro. Poti dezactiva fisierele cookie alegand setarile corespunzatoare ale browserului tau, ceea ce te poate impiedica, insa, sa utilizezi toate functionalitatile paginii de internet smyk.ro. De asemenea, poate impiedica colectarea si procesarea de catre Google a informatiilor generate de fisierele cookie cu privire la activitatea ta pe pagina de internet smyk.ro (inclusiv adresa ta IP) instaland un supliment adecvat pentru browserul tau disponibil la acest link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Fisierele tip opt-out cookies limiteaza colectarea datelor in viitor. Suplimentul de blocare trebuie instalat pe toate dispozitivele utilizate.

Hotjar – pagina de internet smyk.ro foloseste instrumentul Hotjar, un serviciu care studiaza comportamentul utilizatorilor si colecteaza feedback de la utilizatorii paginii noastre (Hotjar Ltd, Level 2, St Julians Business Centre, 3, Elia Zammit Street, St Julians STJ 3155, Malta, Europe). Folosim Hotjar pentru a intelege mai bine nevoile utilizatorilor nostri si, ca urmare, pentru a optimiza site-ul nostru. Hotjar este un serviciu tehnologic care ne ajuta sa intelegem mai bine experienta utilizatorilor (de ex. cat timp petrec pe anumite pagini, pe care link-uri fac click, ce le place si ce nu le place utilizatorilor etc.), iar acest lucru ne permite sa dezvoltam si sa imbunatatim pagina de internet. Hotjar foloseste fisiere cookie si alte tehnologii pentru a colecta date despre comportamentul utilizatorilor si dispozitivele acestora. Printre aceste date se numara adresa IP a dispozitivului (procesata in timpul sesiunii si stocata intr-o forma neidentificabila), dimensiunea ecranului dispozitivului, tipul dispozitivului (identificatori unici ai dispozitivului), informatii despre browser, locatia geografica (doar tara) si limba preferata utilizata pentru afisarea paginii noastre. Hotjar colecteaza aceste informatii in numele nostru intr-un profil de utilizator pseudonimizat. Conform acordului, Hotjar nu are dreptul sa vanda niciun fel de date colectate in numele nostru. Pentru mai multe informatii despre Hotjar, te rugam sa vizitezi pagina: https://www.hotjar.com/privacy/

Floodlight – pagina de internet smyk.ro foloseste serviciul DoubleClick Floodlight, care este un program de publicitate online de la Google (Google Inc, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (‘Google’)). Google Floodlight ne permite sa urmarim si sa documentam activitatile utilizatorilor care au vizitat pagina noastra dupa ce au vizualizat sau au facut click pe una dintre reclamele noastre. In acest scop, pe pagina noastra sunt setate asa-numitele etichete floodlight sau pixeli de utilizator, precum si fisierele cookie (fisiere cookie DoubleClick). Folosim acest serviciu pentru a determina eficacitatea campaniilor noastre de publicitate pe baza nivelului de vanzari si a activitatii utilizatorilor pe pagina noastra. Fisierele cookie si etichetele Google Floodlight nu contin date personale si, prin urmare, nu sunt utilizate pentru identificare personala. De exemplu, este posibil sa determinam numarul de utilizatori care au achizitionat un produs sau au trimis un formular si sa folosim aceste informatii in scopuri statistice, dar nu putem identifica utilizatorul personal. Pentru mai multe informatii despre Google Floodlight, te rugam sa vizitezi pagina: http://www.google.com/privacy/ads/

GetSiteControl – pagina noastra de internet foloseste elemente vizuale (widget-uri) ale serviciului GetSiteControl (GetWebCraft Limited Klimentos 41-43, Klimentos Tower, Flat / Office 25, 1061, Nicosia, Cyprus). GetSiteControl este un instrument care afiseaza ferestre pop-up pe pagina, aflate acolo in scopuri informative (de ex. informatii despre o promotie sau deschiderea unui magazin). Ferestrele pot fi controlate in conformitate cu anumite reguli (de ex. numarul de vizite pe pagina), motiv pentru care GetSiteControl instaleaza fisiere cookie. Pentru mai multe informatii despre GetSiteControl, te rugam sa vizitezi pagina: https://getsitecontrol.com/privacy/.

Buy.Box – pagina de internet smyk.ro foloseste instrumentul BUY.BOX detinut de firma Simply4net Sp. z o.o., ul. Królowej Jadwigi 43, 61-871 Poznań. Scripturile BUY.BOX implementate pe pagina de internet a magazinului nostru identifica cookie-ul care permite asocierea tranzactiei la site-ul web de pe care utilizatorul a fost redirectionat prin intermediul BUY.BOX. In cadrul tracking-ului, sunt inregistrate datele: de pe ce site web s-a accesat magazinul, prin ce produs s-a realizat directionarea spre magazin, ce produse din magazin au fost vizualizate de utilizator si ce produse se aflau in comanda respectivului client al magazinului.

 

XI. DISPOZITII FINALE

Avand in vedere dezvoltarea si progresul continuu al tehnologiei, regulile prevazute in prezentul document se pot modifica. Despre modificarile acestor reguli, vei fi informat in avans, inainte de introducerea lor, prin publicarea noului continut al prezentului document pe pagina de internet https://smyk.ro/politica-de-confidentialitate.