Cariera

 

Alatura-te echipei SMYK All for kids!

Daca esti o persoana motivata, cu spirit de echipa, organizata si deschisa schimbarilor atunci poti aplica pentru o pozitie de asistent vanzari in magazinele noastre!

Ai si bune abilitati de comunicare si iti doresti sa inveti intr-o companie multinationala, atunci trebuie sa te cunoastem!

 

Ce iti oferim?

Salariu fix – salariu atractiv + tichete de masa + prima concursuri semestriale

Bonus la atingerea targetului de vanzari

Spor de weekend si spor de noapte

Discount in magazinele SMYK All for kids pentru toate produsele

Zile suplimentare de concediu in functie de vechimea in companie

Training-uri de specialitate si posibilitatea de a promova in magazinele noastre atat in Romania cat si international.

Daca te-am convins, atunci te rugam sa trimiti CV -ul tau la adresa de email: recrutare@smyk.com, specificand magazinul in care ai vrea sa lucrezi, dar nu inainte de a lua la cunostinta informatiile de mai jos legate de confidentialitatea datelor privind candidatura ta!

 

Politica de confidentialitate pentru solicitanti

SMYK All for kids S.R.L lucreaza pentru a va proteja confidentialitatea atunci cand aplicati pentru un loc de munca la noi. Aceasta politica va ofera informatii despre modul in care tratam, protejam si procesam datele personale pe care ni le dezvaluiti.

Colectam si procesam detaliile si datele pe care ni le oferiti in legatura cu cererea dvs. Acestea includ, de asemenea, informatiile pe care le primim impreuna cu cererea dvs., de exemplu referinte ale angajatorilor anteriori.

In cazul in care ne furnizati date care apartin unei terte parti, in legatura cu cererea dvs., va angajati sa obtineti consimtamantul tertului inainte de a prelucra datele.

Conform politicii sale, SMYK All for kids S.R.L nu solicita informatii personale delicate de la aplicanti. Astfel, nu furnizati informatii personale sensibile, de ex. rasa /origine etnica, opinii politice, convingeri religioase / filosofice, orientare sexuala la depunerea cererii.

Atunci cand depuneti o solicitare pentru un loc de munca, sunteti de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale intr-un proces de recrutare. Datele dvs. vor fi utilizate pentru a va evalua cererea, pentru a va verifica referintele si alte informatii pe care le-ati furnizat. De asemenea, vom utiliza datele dvs. pentru a raspunde la cererea dvs. si pentru a va invita la un interviu daca profilul dvs. se potriveste unei pozitii vacante.

Am luat masuri tehnice si organizatorice pentru a va proteja datele impotriva pierderii, manipularii sau accesului neautorizat. Ne adaptam continuu masurile de securitate la evolutiile tehnice in desfasurare. Datele dvs. personale raman in baza noastra de date timp de 6 luni dupa cea mai recenta actualizare. Aveti dreptul sa ne contactati si sa examinati datele personale care sunt pastrate in legatura cu dvs. Daca sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteti solicita ca datele sa fie corectate, actualizate sau sterse in orice moment.

Daca aveti intrebari cu privire la solicitarea dumneavoastra sau datele dumneavoastra personale, ne puteti contacta prin trimiterea unui e-mail la datepersonale@smyk.ro sau a unei scrisori la SMYK All for kids S.R.L., Bucuresti, Sector 6, Bdul. Timisoara Nr. 26Z, Cladirea Anchor Plaza, Etaj 8, Cod locatie 8B.