Termenii si conditiile programului
„Card de Fidelitate”

 

1. DISPOZITII GENERALE SI DEFINITII

1.1 Prezentul regulament stabileste conditiile de utilizare a programului „Card de fidelitate” – numit in continuare „Program”.
1.2 Regulamentul stabileste principiile de utilizare a "Programului de fidelitate" organizat de societatea SMYK All For Kids S.R.L., identificata prin C.I.F. J40/11139/2009, C.U.I. RO 26234773 cu sediul social in Bucuresti, Bd. Timisoara, Nr. 26z, Cladirea Anchor Plaza, Etaj 8, Cod locatie 8B, Sector 6, capital social 11.307.000 lei (societate numita in continuare "SMYK" sau "Organizator").
1.3 Programul se desfasoara in Magazinele SMYK de pe teritoriul Romaniei si prin intermediul Magazinului Online.
1.4 Expresiile mentionate mai jos in prezentul Regulament au urmatoarele intelesuri:
1.4.1 Regulament – prezentii termeni si conditii de utilizare a Programului „Card de fidelitate”.
1.4.2 Magazinul SMYK – punct de vanzare cu amanuntul operat de Organizator pe teritoriul Romaniei.
1.4.3 Magazinul Online – magazinul online smyk.ro operat de Organizator
1.4.4 Participant – persoana fizica cu capacitate juridica deplina, inregistrata in Program in conditiile specificate la punctul 2.2.
1.4.5 Card – o secventa de 14 cifre generata de Organizator, constituita dintr-un numar unic si un cod de bare, pe un suport durabil (ex. plastic, hartie) sau in format virtual, care permite participarea la Program
1.4.6 Produse – toate produsele din oferta comerciala, disponibile in Magazinele SMYK sau in Magazinul Online, cu exceptia cardurilor cadou, a ambalajelor (a plaselor) si a costului de livrare in Magazinul Online.
1.4.7 Serviciul de Relatii cu Clientii – punct de contact de la care Participantii pot obtine toate informatiile referitoare la Program. Serviciul de Relatii cu Clientii poate fi contactat la adresa de e-mail: contact@smyk.ro sau telefonic la numarul 031 40 50 900
1.4.8 Contul de Client Smyk – contul individual de Client creat pe Pagina de Internet ca urmare a inregistrarii, care contine datele furnizate de Client.
1.4.9 Client – Persoana fizica inregistrata pe Pagina Programului.
1.4.10 Contul Participantului – subpagina Contului de Client Smyk disponibila Participantului dupa logarea pe Pagina de Internet in Contul de Client Smyk, care contine datele furnizate de Participant in legatura cu participarea la Program.
1.4.11 Pagina Programului – pagina de internet https://smyk.ro/card-de-fidelitate.
1.5 Programul este destinat exclusiv persoanelor fizice cu capacitate juridica deplina, inregistrate pe Pagina de Internet in calitate de Client (avand un Cont de Client Smyk) si in Program in calitate de Participant. Conditia inregistrarii in calitate de Client pe Pagina de Internet nu se aplica in cazul persoanelor care s-au alaturat Programului inainte de a permite crearea unui Cont de Client Smyk prin inregistrarea pe Pagina de Internet.
 

2. INREGISTRAREA IN PROGRAM

2.1 Fiecare persoana fizica cu capacitate juridica deplina, care doreste sa participe la Program, se poate inregistra in calitate de Participant dupa inregistrarea anterioara in Contul de Client Smyk. Inregistrarea Participantului la Program poate fi realizata ulterior prin intermediul Paginii de Internet a Programului, din Contul de Client Smyk (dupa logarea in Contul de Client Smyk). Inregistrarea in Program se poate realiza si in Magazinul Smyk utilizand tableta disponibila la fata locului.
2.2 In momentul inregistrarii in Program prin intermediul Contului de Client Smyk, potentialul Participant completeaza formularul de participare la Program, in care furnizeaza urmatoarele date:
a) nume si prenume;
b) numarul de telefon inregistrat in reteaua operatorului de telefonie mobila care utilizeaza numere de Romania;
c) data nasterii;
d) judet,
e) gen;
si declara ca a citit si ca este de acord cu:
f) Regulamentul Programului
2.3 Furnizarea datelor enumerate in clauza 2.2. lit. a), b), c), d), e) precum si confirmarea acordului mentionat la clauza 2.2. lit. f) sunt necesare pentru participarea la Program. Nefurnizarea datelor mentionate mai sus precum si a confirmarii acordului mentionat la clauza 2.2. lit. f) va conduce la imposibilitatea potentialului Participant de a participa la Program si de a primi beneficiile si/sau avantajele oferite Participantilor de catre Organizator.
2.4 Pe langa declaratiile mentionate la clauza 2.2 de mai sus, Participantul, prin inscrierea in Program, isi poate exprima acordul cu privire la:
a) trimiterea de comunicari comerciale la adresa de e-mail indicata de acesta;
b) trimiterea de comunicari comerciale la numarul de telefon indicat de acesta;
c) adaptarea ofertelor la interesele personale (Profilare).
2.5 Regulile de inregistrare pe Pagina de Internet si datele necesare crearii unui Cont de Client Smyk sunt specificate in Termenii si Conditiile Magazinului Online.
2.6 Dupa completarea de catre Participant a formularului de participare la Programul mentionat la alin. 2.2 cu scopul de a verifica datele Participantului furnizate in timpul inregistrarii, Organizatorul va trimite Participantului la numarul de telefon indicat in timpul inregistrarii un mesaj text cu un cod de activare valabil 1 ora (60 minute) de la primirea acestuia, care trebuie furnizat in timpul procesului de inregistrare pe Pagina Programului pentru a confirma identitatea si a finaliza inregistrarea. In absenta unei astfel de confirmari in decurs de 1 ora (60 minute) de la primirea codului, inregistrarea va fi invalidata, datele introduse vor fi sterse, iar persoana care doreste sa participe la Program va trebui sa treaca din nou prin procesul de inregistrare in Program.
2.7 Dupa finalizarea inregistrarii in Program, Contul de Participant este activat si Cardul de Participant este creat, iar Participantul va avea acces atat la Contul de Participant, cat si la Card din Contul de Client Smyk.
2.8 Participantul va avea posibilitatea de a tipari pe hartie cardul din Contul de Client Smyk.
2.9 Dupa logarea in Contul de Participant prin intermediul Paginii de Internet, fiecare Participant poate, printre altele, sa-si actualizeze datele, sa completeze informatiile personale, sa verifice informatiile despre Program si numarul cardului.
 

3. CARDUL

3.1 Fiecarui Cont de Participant ii este atribuit un singur Card.
3.2 Cardul este valabil din momentul finalizarii inregistrarii Contului de Participant la Program pana in momentul renuntarii/ inchiderii Contului, care poate interveni oricand prin modalitatile descrise in art. 6 de mai jos.
 

4. CONSIMTAMANTUL DAT DE PARTICIPANT

4.1 Confirmarea acordului mentionat la clauza 2.2. lit. g) este necesara pentru participarea la Program. Prin participarea la Program, Participantul adera in mod expres si neconditionat la prezentul Regulament si se obliga sa respecte in totalitate termenii si conditiile prevazute in cuprinsul acestuia.
4.2 Exprimarea acordului mentionat la clauza 2.4. lit. a) - c) este optionala.
 

5. PRINCIPALELE REGULI ALE PROGRAMULUI

5.1 Mecanismul principal al Programului se bazeaza pe un sistem de reducere a preturilor produselor comercializate de catre Organizator.
5.2 La achizitionarea Produselor in Magazinul fizic SMYK sau in Magazinul Online folosind Cardul, se aplica o reducere in cos pe baza conditiilor descrise in prezentul capitol. Folosirea Cardului in timpul cumparaturilor in Magazinul Online este posibila numai dupa logarea in Magazinul Online iar in magazinele fizice SMYK - Cardul trebuie prezentat la casa, inainte de a efectua plata.
5.3 Cardul ofera Participantului dreptul la o reducere din pretul initial:
a) in Magazinele fizice Smyk - 5% pentru Produsele disponibile in Magazinele Smyk, cu exceptia produselor din gama LEGO, pentru care se va aplica o reducere de 3%.
b) in Magazinul Online - pana la maximum 5% pentru Produsele selectate, disponibile in Magazinul Online (dupa logarea in Magazinul Online, Participantului ii vor fi prezentate automat preturile Produselor selectate avand aplicata reducerea aferenta cardului).

Reducerea ce face obiectul Programului se aplica doar cu conditia ca pretul final de vanzare cu amanuntul al produselor (rezultat in urma reducerii acordate) sa nu fie mai mic decat costul de achizitie a produsului, conform reglementarilor legale in vigoare.
5.4 Reducerea nu se aplica achizitionarii de carduri cadou si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale, cupoane de reducere sau lichidari de stoc, cu exceptia dispozitiilor de la punctul 5.5. de mai jos.
5.5 Organizatorul isi rezerva dreptul de a organiza si alte campanii/ actiuni de marketing suplimentare pentru Participantii la Program. Prin aceasta se intelege ca Organizatorul poate, din proprie initiativa si in orice perioada aleasa, sa propuna Participantilor la Program care au fost de acord cu profilarea (acordul mentionat la alin. 2.4 c)), selectati in conformitate cu criteriile stabilite de Organizator, participarea la campanii/ actiuni promotionale de marketing suplimentare, adaptate preferintelor lor (identificate de exemplu pe baza istoricului tranzactiilor, Produselor achizitionate anterior) sau in conformitate cu profilarea Participantilor pe baza datelor colectate (de ex. in functie de varsta, sex) (denumite „Promotii Suplimentare”). Participantul va fi informat despre Promotiile Suplimentare prin e-mail sau SMS numai in cazul in care este de acord sa fie contactat in aceste scopuri si prin aceste mijloace de comunicare.
5.6 Organizatorul nu este responsabil pentru incapacitatea sau imposibilitatea Participantului de a beneficia de reducere sau pentru incapacitatea sau imposibilitatea Participantului de a lua parte la Promotii Suplimentare din motive imputabile Participantului, operatorilor de telefonie mobila, entitatilor care furnizeaza acces la internet si servicii de transmitere a datelor si altor terte parti, cum ar fi furnizarea unui numar de telefon sau a unei adrese de e-mail incorecte sau ilizibile.
5.7 Returul Produsului, pentru achizitionarea caruia a fost utilizat Cardul, presupune in acelasi timp renuntarea voluntara a Participantului la reducerea aplicata. Regulile privind returul Produselor cumparate in magazinele fizice SMYK sunt specificate in Regulamentul privind schimbul si returnarea produselor cumparate in magazinele fizice SMYK All for Kids, in timp ce regulile privitoare la returul in Magazinul Online sunt specificate in politica de retur si schimb de produse a Organizatorului aplicabila Produselor achizitionate din Magazinul Online, in Termenii si Conditiile Magazinului Online afisate pe Pagina de Internet. Retururilor de Produse achizionate atat din magazinele SMYK cat si din Magazinul Online le sunt aplicabile totodata si Conditiile generale de garantie pentru Produsele vandute (in cazul unui produs neconform), precum si legislatia relevanta in domeniul protectiei consumatorilor.
5.8 Organizatorul isi rezerva dreptul de a include/oferi beneficii si Promotii Suplimentare pentru Participanti, care nu au legatura directa cu mecanismul principal al Programului.
5.9 Participantul va primi prin mijloace electronice informatii referitoare la participarea sa la Program, promotiile curente si beneficiile suplimentare, in masura in care si-a exprimat consimtamantul/ acordul in acest sens, in conformitate cu clauza 2.4.
 

6. INCHIDEREA CONTULUI PARTICIPANTULUI. INCHEIEREA PROGRAMULUI

6.1 Participantul poate renunta in orice moment la Program prin inchiderea Contului Participantului pe Pagina Programului (dupa logarea in Contul de Client Smyk) sau prin contactarea Serviciului de Relatii cu Clientii in vederea renuntarii la cont printr-un e-mail la adresa contact@smyk.ro telefonic la numarul 031 40 50 900 sau prin completarea unui formular in magazinele fizice SMYK.
6.2 Inchiderea Contului presupune renuntarea la reducerea acordata, la Contul de Participant, precum si la informatiile salvate in Cont.
6.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a incheia sau suspenda Programul, lucru care va fi anuntat pe Pagina Programului inainte de aceasta incheiere sau suspendare, dupa caz. De asemenea, Participantii vor putea fi informati despre acest fapt in prealabil si prin e-mail sau SMS.
 

7. RECLAMATII

7.1 Toate reclamatiile referitoare la Program trebuie raportate catre Organizator, contactand Serviciul de Relatii cu Clientii telefonic la numarul 031 40 50 900 sau printr-un e-mail la adresa contact@smyk.ro atat pe durata desfasurarii Programului, cat si in termen de maxim 60 de zile de la data incheierii acestuia, cu subiectul "Card de Fidelitate".
7.2 Reclamatia trebuie sa contina numele si prenumele, adresa exacta a persoanei care face reclamatia, data si locul evenimentului la care se refera reclamatia, descrierea exacta, motivul reclamatiei si solutia propusa. Daca persoana care face reclamatia este un Participant cu un Card inregistrat, atunci trebuie furnizat si numarul acestui Card.
7.3 Reclamatiile sunt analizate in termen de 15 zile de la data primirii lor. Reclamantii sunt informati prin e-mail cu privire la examinarea reclamatiilor.
7.4 Eventualele litigii aparute intre Organizator si Participantii la prezentul Program pentru reclamatiile care nu au putut fi solutionate amiabil intre parti, in cazul litigiilor demarate de Participanti, este competenta instanta judecatoreasca de la sediul Organizatorului sau de la domiciliul Participantului (i.e. in calitate de consumator), la alegerea acestuia din urma, potrivit Codului de procedura civila.

Platforma pentru solutionarea litigiilor online, care se gaseste la adresa http://ec.europa.eu/consumers/odr, poate fi folosita pentru solutionarea diferendelor ivite in Program intre Organizator si Participant.
7.5 Regulile referitoare la depunerea reclamatiilor si continutul lor, stabilite in acest articol 7, au caracter informativ si au scopul de a imbunatati procesul de gestionare a reclamatiilor. Aceste cerinte nu afecteaza in niciun fel drepturile consumatorilor.
 

8. DISPOZITII FINALE

8.1 Regulamentul este disponibil la sediul Organizatorului, in Magazinele SMYK si pe Pagina Programului.
8.2 Datele cu caracter personal ale Participantilor la Program sunt prelucrate in conformitate cu prevederile legale aplicabile. Informatiile detaliate cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de Organizator, inclusiv cele referitoare la scopurile prelucrarii si drepturile persoanelor vizate, sunt prezentate in Politica de Confidentialitate SMYK. Participantul la Program declara ca datele personale furnizate sunt datele sale si ca sunt reale si actuale. Datele personale ale copiilor, furnizate de Participantii la Program, sunt prelucrate pana la varsta de 16 ani, cu exceptia cazului in care consimtamantul pentru prelucrarea lor este retras mai devreme. Dupa ce copilul implineste 16 ani, datele sale personale vor fi sterse din contul Participantului la Program.
8.3 Organizatorul isi rezerva dreptul de a sterge Contul Participantului la Program daca Participantul incalca prezentul Regulament. Organizatorul va informa Participantul cu privire la intentia de a inchide Contul. Astfel, Participantul va pierde posibilitatea de a participa la Program, ceea ce va conduce la consecintele descrise la punctul 6.2.
8.4 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata desfasurarii Programului, insa o astfel de modificare nu poate incalca drepturile deja dobandite de Participantii la Program sau drepturile la care acestia ar fi indreptatiti anterior modificarii Regulamentului. Participantii vor fi informati in prealabil cu privire la orice modificare a Regulamentului. Informatia despre modificarea Regulamentului va fi adusa la cunostinta publicului prin intermediul Paginii de Internet a Organizatorului. Suplimentar, Organizatorul va putea sa informeze Participantii despre orice modificari la Regulament si prin e-mail sau sms folosind datele de contact furnizate in timpul inregistrarii in Program.

Participantii nu vor putea invoca inaplicabilitatea modificarilor la Regulament daca Organizatorul a publicat in prealabil respectivele modificari pe Pagina de Internet a Programului.

Regulamentul de mai sus intra in vigoare incepand cu 04.07.2022.

Vezi regulamentul in format PDF: Regulament Card de Fidelitate