Filtru
× Sterge totul

Gen

Marime

Varsta

Culoare

alb
  (23)
albastru
  (9)
bej
  (12)
colorat
  (33)
galben
  (4)
gri
  (6)
maro
  (7)
portocaliu
  (1)
rosu
  (7)
roz
  (13)
turcoaz
  (2)
verde
  (4)
violet
  (3)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

mai mult

Material

Vezi rezultate (58)
Rezultate gasite: 58 produse

Salopetele pentru bebelusi sunt piese vestimentare de baza care iti vor fi utile inca de la inceputul pregatirii bagajului pentru spital. Acestea asigura micutilor un confort adecvat in timpul somnului si previn racirea corpului. In aceasta categorie gasesti o gama larga de salopete cu botosei pentru copii, destinate atat nou-nascutilor, cat si copiilor mai mari. Vezi exact ce am pregatit pe smyk.ro si asigura-te ca micutul tau se simte confortabil in timpul somnului.

 

Oferta noastra include haine confortabile de dormit pentru copii. Punem la dispozitie salopete cu botosei pentru bebelusi si pentru copiii mai mari.  Am pregatit salopete cu botosei pentru fete si baieti, confectionate din materiale placute la atingere de cea mai inalta calitate. De cele mai multe ori, modelele de salopete cu botosei pentru fete sunt decorate cu animalute adorabile si motive romantice, precum buline, inimioare sau flori. Paleta de culori este foarte diversificata. Cu toate acestea, nuantele pastelate predomina in mod vizibil. La randul lor, modelele de salopete cu botosei pentru baieti sunt decorate cu diverse motive de basm. In afara de acestea, pe hainute pot fi imprimate rachete, masinute si alte modele tipice pentru baieti. Pe smyk.ro gasesti totodata salopete cu botosei pentru bebelusi in culori discrete,  potrivite atat pentru fete, cat si pentru baieti.

 

Modelele noastre de salopete cu botosei pentru bebelusi sunt ideale pentru copii inca din primele zile de viata. Ii incalzesc pe micuti in zilele reci, le asigura confort si ii ajuta sa se obisnuiasca cu purtarea hainutelor. Stim foarte bine cat de sensibila este pielea micutilor, motiv pentru care am facut tot posibilul ca salopetele cu botosei sa fie de cea mai inalta calitate si sa nu provoace iritatii.

Toate modelele de salopete cu botosei pentru bebelusi din oferta noastra sunt fabricate din materiale naturale, prietenoase cu pielea bebelusului. In schimb, croielile sunt concepute astfel incat cusaturile sa nu irite pielea copilului, iar salopetele cu botosei sa le usureze parintilor schimbarea scutecelor. Majoritatea modelelor noastre de salopete cu botosei pentru copii sunt prevazute cu capse practice pe umeri si in zona picioruselor, care faciliteaza schimbarea scutecelor.  Nu lipsesc nici modelele mai originale. Rasfoind oferta noastra, cu siguranta vei gasi salopete cu botosei pentru nou-nascuti, decorate cu volanase delicate sau cu jabou.

 

In aceasta categorie gasesti nu numai salopete cu botosei pentru bebelusi, ci si pantaloni cu botosei pentru micuti. Snururile practice si elasticul din talie maresc confortul bebelusului si reduc riscul de a se dezbraca in timpul somnului. Modelele de pantaloni cu botosei reprezinta o solutie perfecta pentru vara, cand micutului i-ar putea fi prea cald in salopete. Dragutii pantaloni cu botosei in combinatie cu un body cu maneca scurta ii ofera conditii ideale de somn copilului in zilele calduroase.

 

In oferta noastra am pregatit, de asemenea, bluze cu capse bebelusi pentru baieti si fete in diferite culori si modele. Unele dintre ele au forme foarte originale. Ce zici de o bluza cu capse pentru copii asemanatoare unui kimono? Modelele de salopete cu botosei pentru nou-nascuti nu trebuie sa fie plictisitoare! Vezi exact ce hainute se gasesc in aceasta categorie si alege articolele potrivite pentru micutul tau.