× Sterge totul

Licenta

Marca

Varsta

Gen

Pret

vezi

Serie colectie

Numar blocuri

afiseaza
Vezi rezultate (13)

LEGO Jurassic World

 

Te intrebi ce sa cumperi unui copil care adora dinozaurii si, prin urmare, are deja o intreaga colectie de figurine, carti despre dinozauri si jucarii de plus cu reptile preistorice? LEGO Jurasic World poate fi raspunsul! Pe smyk.ro gasesti seturi de piese clasice care permit patrunderea in lumea extraordinara LEGO Jurassic Park – un loc plin de vehicule si laboratoare moderne, plante, fosile si, desigur, diverse specii de dinozauri! Nu lipsesc nici cunoscutele personaje pozitive si negative din filmele seriei Jurassic World. Vezi care dintre aceste seturi LEGO deosebite ar fi cel mai potrivit cadou pentru micutul tau!

 

LEGO Jurassic World sunt piese concepute pentru copii cu varsta de la 4 ani, dar si pentru cei mai maricei de 7, 8 si 9 ani. Un lucru este sigur: nu exista o limita de varsta pentru aceasta serie. Cuburile LEGO ii vor captiva nu doar pe cei mai mici, ci si pe fratii mai mari, parintii si bunicii care au urmarit cu sufletul la gura aventurile eroilor din celebrele filme apartinand seriei Jurassić World. Da, jucariile de pe smyk.ro pot aduce impreuna mai multe generatii.

 

In plus, dinozaurii din seturile LEGO Jurassic World de la SMYK pot deveni jucariile preferate din intreaga colectie de reptile preistorice nu numai datorita faptului ca cel mic le poate asambla singur prin imbinarea pieselor. Multe modele au forme si dimensiuni impresionante, precum si membre mobile. Posibilitatile de distractie sunt multiplicate si de personaje umane, vehicule spectaculoase, echipamente de laborator, copaci, stanci sau... diverse comori! Vezi ce am pregatit pe smyk.ro si ofera-i celui mic cel mai inspirat cadou!