Lego creator

Rezultate gasite: 27 produse

Iti doresti sa alegi cel mai bun set lego creator? Smyk.ro reprezinta cea mai buna optiune! Aici gasesti cele mai interesante propuneri, atat in ceea ce priveste lego creator 3 in 1 (pentru copiii de la 6 ani), cat si lego creator expert (ideal pentru adolescentii peste 16 ani). Convinge-te ca aceste piese LEGO sunt o forma de distractie inteligenta, deoarece stimuleaza imaginatia si gandirea creativa.

 

In aceasta categorie am pregatit o oferta bogata de piese lego creator, care au fost concepute special pentru copiii de sase ani. Printre propunerile noastre se numara, de asemenea, seturile lego creator pentru fanii constructiilor mai avansati si din ce in ce mai priceputi. In cautarea cadoului perfect pentru copiii de varsta scolara, cea mai buna solutie se poate dovedi a fi alegerea setului lego creator 3 in 1. Numarul si tipul de elemente permit asamblarea unei constructii, precum si a doua modele complet diferite de masinute, utilaje, cladiri sau animalute! Fiecare dintre ele poate avea functii unice, motiv pentru care ceea ce predomina sunt emotiile si imaginatia. Datorita acestui fapt, distractia cu piese lego creator poate fi de lunga durata – copilul se poate juca individual, cu prietenii, cu fratii sau cu intreaga familie.

 

De asemenea, sunt disponibile piesele lego creator expert. Acestea sunt seturi care permit crearea de constructii realiste si de efect - incepand cu nave spatiale, cladiri de tip biblioteca sau magazin, pana la cladiri absolut faimoase (ca de ex. Taj Mahal). Datorita ofertei bogate lego creator de la SMYK, setul poate fi adaptat intereselor copilului (sau copiilor). Alege lego creator 3in1 sau Expert si vei vedea ca inclusiv copiii cu cele mai mari asteptari vor fi incantati de cadou. Vezi ce am pregatit pe smyk.ro!

 

In afara de seriile lego creator expert si lego creator car, pentru a continua dezvoltarea abilitatilor tehnice ale robotilor LEGO am pregatit setul Mindstorms - Inventatorul roboticii, care reprezinta cadoul ideal pentru pasionatii de stiinta cu varsta de peste 10 ani.

 

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS and MIXELS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.