Filtru
× Sterge totul

Varsta

Gen

Marca

Licenta

Pret

vezi

Serie colectie

Numar blocuri

afiseaza
Vezi rezultate (56)

Lego duplo

Rezultate gasite: 56 produse

Seturi LEGO Duplo - distractie pentru cei mici

Trendurile se schimba, insa cuburile LEGO raman unele dintre jucariile preferate ale copiilor. Brandul cunoscut ofera o colectie de seturi create cu gandul la cei mici, la nevoile lor si, mai ales, la siguranta lor. Vorbim despre lego duplo, mai exact despre piesele putin mai mari decat cele clasice si concepute in asa fel incat copilului sa-i fie usor sa le foloseasca. Asamblarea modelelor din piese lego duplo poate imbunatati abilitatile motorii fine si poate dezvolta gandirea spatiala. Cuburile lego duplo sunt destinate copiilor cu varsta intre 1 si 5 ani.

 

Lasa copilul sa construiasca o lume de vis

Sunt puse la dispozitie o multime de variante, ca de ex. lego duplo tren, piese lego duplo animale, elemente lego duplo pompieri si multe altele. Cuburile lego duplo nu inseamna doar construirea de cladiri, vehicule si obiecte, ci si distractie intr-o lume creata in propriul fel. Datorita pieselor, copilul isi poate transforma camera in orice loc la care viseaza - este limitat doar de propria imaginatie. Pe podea poate aparea un castel pentru eroii din „Frozen“, o ferma cu animale, un aeroport, un spital sau un parc de distractii - totul depinde de preferintele micutului!

 

Cuburile LEGO DUPLO pe Smyk.ro

In oferta magazinului nostru gasesti numeroase seturi lego duplo smyk care vor fi pe placul micilor fani ai constructiilor. Cu ajutorul lor, copilul va crea nu numai un tren sau o masina, ci o intreaga gara sau un atelier de reparatii auto. La noi te asteapta asadar mai multe seturi de cuburi cunoscute, precum lego duplo tren, lego duplo animale, lego duplo pompieri, lego duplo ferma si lego duplo politie. Fanii filmelor Disney vor aprecia seria de cuburi lego duplo cu personajele lor preferate din desenele animate. Odata ce este asamblata, o astfel de jucarie isi poate gasi locul potrivit pe raftul din camera copilului!