× Sterge totul

Licenta

Marca

Varsta

Gen

Pret

vezi

Serie colectie

Numar blocuri

afiseaza
Vezi rezultate (45)

Lego marvel

Rezultate gasite: 45 produse

Lego Avengers - cuburi care trezesc emotii

Lego Avengers nu sunt cuburi clasice. Aceasta serie Lego Marvel, inspirata din personajele cunoscute din filme, jocuri si desene animate, ofera o distractie pe cinste, combinata cu realizarea unor constructii mai mult sau mai putin complexe. Datorita cuburilor Lego, copilul tau poate intra in rolul supereroului sau preferat, sa reconstituie scenele preferate din filme si sa se distreze in acelasi timp.

Pentru a intelege popularitatea extraordinara a seriei Lego Marvel, este necesar sa incepem cu filmul Avengers. Productia a avut premiera in anul 2012 si a fost prima parte a unei serii de renume mondial despre personajele cunoscute din desenele animate. Datorita acesteia, personajele precum Iron Man, Captain America, Hulk, Spider-Man, Thor si multi alti supereroi de la editura Marvel s-au intalnit pentru prima data pe ecran. Filmul a inceput rapid sa se bucure de o mare popularitate in intreaga lume, ceea ce a dus la lansarea multor sequel-uri de-a lungul timpului. Astazi, probabil ca nu exista copil care sa nu fi auzit macar o data despre aventurile supereroilor si sa nu fi visat sa devina unul dintre ei.

 

Avengers Lego - cuburi pentru fanii filmului Avengers de la Lego Marvel

Aranjarea cuburilor devine mult mai distractiva cu Avengers. Cuburile Lego Marvel sunt o serie cunoscuta de la Lego, inspirata in intregime din personajele regasite in filmul Avengers. Pe langa cuburi clasice, seturile includ, de asemenea, cladiri, vehicule, gadgeturi si personaje, astfel incat copilul poate recrea scenariul unei secvente preferate, dezvoltandu-si in acelasi timp imaginatia. Posibilitatile sunt atat de multe, incat fiecare fan mic sau mare al filmului poate sa gaseasca setul care sa corespunda asteptarilor sale.

Poti cumpara seturi mici, formate din cateva zeci de elemente sau seturi mai mari, alcatuite din cateva sute de elemente. Cele mai mari si, in acelasi timp, cele mai scumpe seturi Lego Avengers au pana la cateva mii de elemente. Iti punem la dispozitie mai multe variante, precum: lego super heroes, lego avengers si lego batman. Alegerea finala depinde de varsta si abilitatile micutului. Un set prea complicat il poate descuraja pe cel mic sa aranjeze cuburile, asadar iti recomadam sa acorzi atentie marcajelor de varsta de pe cutie.

 

O idee de cadou ideal

Fiecare copil viseaza uneori sa fie un supererou. Desi acest lucru nu este posibil, ii putem oferi un substitut pentru superputeri, cumparand Lego Avengers. Seturile de cuburi inspirate din personajele cunoscute garanteaza distractie nemarginita, dezvoltarea abilitatilor manuale si a gandirii creative, iar in acelasi timp il invata pe copil sa fie rabdator si perseverent in atingerea scopului. Diferitele seturi fac trimitere la scene concrete din film, iar aranjarea lor permite recrearea celor mai interesante povesti. Astfel de seturi creative Lego Avengers reprezinta o idee excelenta de cadou atat pentru baieti, cat si pentru fete!