× Sterge totul

Licenta

Marca

Varsta

Gen

Pret

vezi

Serie colectie

Numar blocuri

afiseaza
Vezi rezultate (36)
Rezultate gasite: 36 produse

LEGO Ninjago
Cum ar fi daca cei mici s-ar teleporta in lumea luptatorilor ninga care stapanesc perfect arta martiala Spinjitzu? Iar lupta lor impotriva raului s-ar desfasura nu numai datorita abilitatilor lor extraordinare, ci si vehiculelor cunoscute de fanii renumitului serial "Ninjago"? Acest lucru este posibil in special deoarece pe smyk.ro gasesti seturi LEGO Ninjago adaptate varstei copilului tau. Seturile mai putin complexe sunt potrivite pentru prescolari, iar cele care necesita abilitati mai avansate de constructie reprezinta o provocare pentru copiii mai mari. Un lucru este sigur: nu exista loc pentru plictiseala.

In aceasta categorie gasesti piese Lego Ninjago care vor face ochii copilului tau sa straluceasca, iar manutele sa se apuce imediat de treaba. Construirea vehiculelor si crearea de scenarii in situatii neobisnuite necesita nu numai timp, ci si efort, ceea ce aduce cu sine satisfactie in obtinerea victoriei. Chiar daca lupta impotriva adversarilor si depasirea obstacolelor nu reprezinta o sarcina usoara, un adevarat razboinic isi atinge intotdeauna scopul.

Piesele LEGO Ninjago ii captiveaza pe fanii aventurilor prin care trec eroii serialului de animatie:

  • Kai (Maestrul Elemental al Focului),
  • Cole (Maestrul Elemental al Pamantului),
  • Nya (Maestrul Elemental al Apei),
  • Zane (Maestrul Elemental al Ghetii),
  • Jay (Maestrul Elemental al Fulgerului),
  • Lloyd (Maestrul Elemental al Energiei).

Nu stii sigur daca micutul tau cunoaste aceste nume? Nu-ti face griji! Chiar daca inca nu a auzit de ele, seturile LEGO inspirate de povestea Ninjago pot fi o ocazie pentru o aventura minunata. Se poate juca singur, cu fratii mai mari sau mai mici ori cu prietenii. Atentie! Posibilitatile nenumarate, oferite de LEGO Ninjago ii incurajeaza pe adultii din familie sa se alature distractiei. Rasfoieste oferta noastra si alege un personaj, un robot sau un vehicul care poate face mai multe decat crezi. Lasa preturile si puterea pieselor LEGO Ninjago sa te surprinda si vezi ce altceva am mai pregatit pe smyk.ro!

LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the MINIFIGURES logo, DIMENSIONS, the FRIENDS logo, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS and MIXELS are trademarks of the LEGO Group. ©2016 The LEGO Group.