Lego architecture

Rezultate gasite: 8 produse

Lego Architecture – descopera universul fascinant al arhitecturii cu seria Lego

Seturile de piese Lego nu reprezinta doar colectii inspirate din jocuri sau filme renumite care au acaparat ecranele cinematografelor. Printre numeroasele produse cunoscute si apreciate ale brandului danez, se afla si seria unica Lego Architecture dedicata in intregime celor mai importante si frumoase constructii din intreaga lume. Descopera lumea fascinanta a structurilor tridimensionale si inspira-i copilului dragostea pentru arhitectura si constructii cu piesele Lego Architecture.

 

Lego Architecture – o calatorie extraordinara in jurul lumii
Cuburile Lego Architecture il vor purta pe copil intr-o calatorie fascinanta in jurul lumii si ii vor permite sa te intoarca cu gandul la locurile care i-au ramas intiparite in minte. Seturile Lego Architecture sunt prezente pe piata din anul 2008. Vei gasi, printre ele, cele mai impresionante constructii arhitecturale din lume precum Burj Kalifa – cea mai inalta cladire de pe Pamant, Big Ben din Londra, Casa Alba sau piramidele egiptene. Fiecare dintre constructiile Lego Architecture este insotita de multe informatii interesante si instructiuni detaliate, care arata pas cu pas cum se asambleaza corect setul respectiv.

 

Setul Lego Architecture – o idee perfecta de cadou
Prin ce se distinge gama Architecture? Lego a lansat pe piata un produs potrivit atat pentru adulti, cat si pentru copiii mai mari sau adolescenti. Colectiile cu diferite grade de dificultate vor fi pe placul persoanelor care doresc sa-si cultive pasiunea pentru constructii frumoase, precum si al celor care pur si simplu vor sa-si dezvolte gandirea creativa prin construirea cu piese Lego. In plus, reprezinta o idee minunata de cadou cu ocazia sarbatorilor, a zilelor de nastere sau pentru alte ocazii speciale. Cuburile de construit sunt destinate atat baietilor, cat si fetelor.

 

Piesele Lego Architecture in magazinele Smyk
Te intrebi unde poti gasi cuburi Lego Architecture? Toate seturile din aceasta serie cunoscuta te asteapta la Smyk. Alege ceva special pentru tine sau fa un cadou deosebit cuiva drag! Nu uita ca realizarea de structuri tridimensionale cu seturile Lego Architecture nu este doar un proces creativ, ci si o forma excelenta de joaca in compania prietenilor.