Lego dots

Rezultate gasite: 4 produse

Seturile LEGO Dots reprezinta cadoul ideal pentru copiii creativi! Merita sa le acorzi o atentie deosebita, mai ales atunci cand vrei sa-i oferi micutului tau un cadou modern, interesant si practic in acelasi timp. Datorita pieselor LEGO Dots, copilul tau poate crea manual diferite obiecte – organizatoare pentru birou, umerase, rame foto, bratari lego dots si multe alte lucruri atragatoare. Rasfoieste oferta noastra si vezi care dintre propunerile noastre va fi pe placul celui mic.

Printre numeroasele seturi LEGO de la SMYK se regaseste inclusiv seria Dots. De cand au aparut pe piata din Romania, piesele de lego se bucura de o popularitate din ce in ce mai mare, iar acest lucru nu este deloc surprinzator – se remarca prin designul deosebit si ii inspira pe cei mici! Fiecare set contine elemente, a caror asamblare ofera pura placere, iar constructia realizata poate decora camera copilului pentru mai multi ani. Datorita calitatii ridicate a seturilor LEGO Dots, chiar daca cel mic va folosi des bijuteriile, precum bratara lego dots, sau alte obiecte realizate manual, poti avea siguranta ca se va bucura de propria opera pentru o perioada lunga de timp. Asadar alege LEGO Dots daca:

- esti in cautarea unui cadou pentru micutul caruia ii place sa creeze,
- vrei ca respectivul cadou sa alunge plictiseala si sa incurajeze distractia creativa,
- vrei sa-i oferi ceva ce are caracter practic, dar in acelasi timp este unic.

Printre modelele noastre LEGO Dots gasesti seturi concepute atat pentru baieti, cat si pentru fete incepand cu varsta de 6 ani. Nu lipsesc nici seturile dedicate copiilor mai mari – varianta potrivita de LEGO Dots reprezinta o alegere excelenta de cadou inclusiv pentru adolescenti. Datorita marcajelor de pe ambalaj si descrierilor de pe pagina SMYK este usor sa alegi setul in functie de varsta, preferintele si nevoile copilului tau. Vezi ce am pregatit pe smyk.ro!