Accesorii esentiale pentru sustinerea alimentatiei cu lapte matern

Accesorii esentiale pentru sustinerea alimentatiei cu lapte matern

Alaptarea este cel mai bun mod de a oferi bebelusilor nutrientii de care au nevoie pentru a creste si a se dezvolta corect. Pentru a creste nivelul de constientizare si de cunoastere a valorii laptelui matern si pentru a risipi miturile din jurul acestuia, Saptamana Mondiala a Alaptarii este sarbatorita in intreaga lume in fiecare an in prima saptamana din august. Citeste articolul de mai jos si descopera modelele de accesorii esentiale pentru sustinerea alimentatiei cu lapte matern.

Desi alaptarea este una dintre cele mai naturale activitati din lume, necesita vointa si sacrificiu. Din fericire, prin utilizarea accesoriilor de sustinere a alaptarii disponibile pe piata, mamele se pot bucura de un confort si o satisfactie mai mare in ceea ce priveste alaptarea naturala a bebelusului. Iti recomandam sa te gandesti deja inainte de nastere ce produse pot fi utile. Iti vom spune in cele ce urmeaza care dintre ele pot fi accesorii esentiale pentru sustinerea alimentatiei cu lapte matern.

Pe piata exista multe modele de accesorii necesare pentru alaptare, de exemplu pompe de san manuale si electrice pentru a corespunde nevoilor mamelor care alapteaza.

Una dintre cele mai mari dificultati cu care se confrunta mamele in primele saptamani de alaptare sunt mameloanele dureroase, inflamate si iritate. Atunci cand mamele simt disconfort, folosirea produselor potrivite pentru ingrijirea sanilor poate ajuta la ameliorarea durerii si la restabilirea bucuriei de a avea o legatura stransa cu bebelusul.

Crema PureLan pe baza de lanolina este sigura pentru copil si faciliteaza continuarea hranirii in timp ce mameloanele se vindeca. PureLan contine ingrediente naturale, hipoalergenice, cu efect hidratant si nu trebuie sa fie spalata inainte de urmatoarea alaptare. De asemenea, lanolina are efecte antiinflamatorii si antibacteriene dovedite si intareste bariera naturala a pielii.

Toate articolele de mai sus reprezinta accesorii necesare pentru a alapta cu laptele matern. Mai este o situatie cu care mamele se pot confrunta. Fluxul necontrolat al laptelui matern poate fi problematic in timpul alaptarii. Tampoanele pentru sani ajuta la absorbtia excesului de lapte matern si ofera confort pe tot parcursul zilei. Tampoanele pentru sani de unica folosinta trebuie sa fie schimbate dupa fiecare sesiune de alaptare sau de pompare pentru a reduce la minim riscul de aparitie a infectiilor si pentru a preveni patarea hainelor si mirosul neplacut.

Stii deja ce produse pot fi ideale ca accesorii pentru sustinerea alimentatiei cu lapte matern. Cu ajutorul acestora, alaptarea poate fi o experienta minunata pentru tine. Cu cat te simti mai confortabil, cu atat vei fi mai putin absorbita de procesul de alaptare in sine si vei putea sa acorzi mai multa atentie micutului tau.