Tampoane pentru san

Tampoane pentru san — solutia pentru fiecare mama Prin aspectul lor, tampoanele pentru san seamana cu bureti de dimensiuni mici. Scopul lor principal este de a asigura confort mamei si de a impiedica scurgerea laptelui, care are aceasta tendinta in stadiul avansat de sarcina si in timpul alaptarii copilului. Tampoanele pentru san te ajuta sa eviti disconfortul si aparitia petelor pe haine.
Exista doua tipuri disponibile, mai exact tampoane pentru san reutilizabile si tampoane pentru san de unica folosinta. Primele sunt ecologice si putin mai ieftine, avand in vedere folosirea lor regulata, insa alegerea in aceasta privinta depinde exclusiv de preferintele fiecarei mame in parte.

Cum se folosesc in mod corect tampoanele pentru san?
Pentru ca tampoanele de san sa-si indeplineasca rolul, trebuie avuta in vedere utilizarea lor corespunzatoare. O mare importanta o are, in primul rand, igiena. Tampoanele pentru san de unica folosinta trebuie schimbate dupa fiecare utilizare. Acestea absorb repede, asadar in cazul in care se scurge mult lapte, trebuie inlocuite cat mai des posibil.

Tampoanele pentru san reutilizabile trebuie spalate foarte bine dupa fiecare utilizare. Anumite modele, de ex. cele confectionate din material textil, pot fi, de asemenea, spalate. Tampoanele absorbante pentru san nu-si vor indeplini rolul in cazul in care nu sunt fixate corespunzator. Acestea trebuie puse astfel incat intre ele si sutien sa nu ramana prea mult spatiu. Banda de fixare trebuie prinsa de sutien. In cazul unui nivel de activitate ridicat, iti recomandam sa iei in considerare achizionarea unor tampoane de san cu banda intarita. In oferta noastra gasesti, printre altele, tampoane pentru san Lansinoh, Bocioland sau BabyOno — ai de unde alege!