× Sterge totul

Marca

mai mult

Varsta

Pret

vezi

Culoare

alb
  (2)

Serie colectie

Vezi rezultate (18)

Pompe de san si accesorii

Rezultate gasite: 18 produse

Pompe de san si accesorii

Pe smyk.ro gasesti pompe de san si accesorii care au fost create special pentru a asigura confort atat mamei, cat si bebelusului. In oferta noastra bogata te asteapta pompe de san electrice si manuale, precum si toate articolele suplimentare necesare ca: pernute de masaj, tampoane pentru san, palnii si multe altele. Vezi ce am pregatit in aceasta categorie si bucura-te de mai mult timp petrecut cu copilul tau!

Cele mai bune pompe de san in oferta smyk.ro

In oferta smyk.ro gasesti o gama larga de pompe de san, printre acestea se numara modelele Avent, Canpol Babies, Modela si variante fabricate de multi alti producatori. Am depus toate eforturile pentru a ne asigura ca din oferta nu lipsesc brandurile care de ani de zile se bucura de recunoastere si incredere in randul mamelor. Toate pompele de san puse la dispozitie au descrieri detaliate si sunt insotite de poze pentru ca alegerea modelului potrivit nevoilor tale sa fie cat mai simpla.

Te asteapta atat modele manuale, cat si pompe de san electrice, care intr-un mod confortabil te ajuta sa extragi laptele matern pentru bebelusul tau. Pompele de san confectionate din materiale de inalta calitate, atent selectionate, ofera nu numai un plus de confort pentru tine, ci si siguranta pentru micutul tau. Convinge-te de faptul ca atat pompele de san manuale, cat si cele electrice au fost concepute astfel incat montarea, demontarea si curatarea lor sa fie mai simple decat crezi!

Pompe de san electrice si manuale - alege ceea ce e mai bun

In cautarea pompei de san ideale, afla care sunt calitatile pompelor de san electrice si manuale. In timp ce unele mame prefera pompele de san manuale, altele sunt atrase de modelele electrice. Totul depinde de nevoile fiecarei mamici in parte. Pompele de san manuale sunt de regula mai ieftine, iar de cele mai multe ori mamele pot descoperi constructia si functiile lor inca din spital. In timpul utilizarii, pompele de san electrice necesita mai putin efort din partea mamei si sunt prevazute cu mai multe moduri de functionare (supt). Pe smyk.ro gasesti, de asemenea, o serie intreaga de accesorii care te ajuta sa ai parte de mai mult confort si suport in timpul alaptarii bebelusului: tampoane pentru san, palnii, biberoane pentru lapte si multe altele. Vezi ce am pregatit pe smyk.ro!