Schimbul si returul produselor achizitionate in magazinele fizice Smyk

 

Produsele achizitionate din magazinele fizice pot fi returnate in orice magazin fizic al retelei SMYK din Romania in termen de 30 de zile incepand cu ziua urmatoare achizitiei, indiferent de data la care expira termenul. Pentru produsul returnat in magazinul fizic rambursarea va fi efectuata in numerar.

Nu este posibil returul produselor achizitionate din magazinele SMYK Outlet.

Pentru produsele achizitionate din magazinele SMYK Outlet, este posibila doar inlocuirea in termen de 5 zile in orice magazin SMYK Outlet.

 

AVIZ

In calitate de Consumator, daca decizi sa inlocuiesti sau sa returnezi produsul achizitionat, care nu prezinta defecte si este conform cu specificatiile contractului, trebuie sa iei la cunostinta Regulamentul privind returul si schimbul de produse achizitionate in magazinele fizice SMYK si sa respecti conditiile stabilite de vanzator.

Acceptarea schimburilor si a retururilor de produse care nu prezinta defecte si sunt conforme cu specificatiile contractului este un drept suplimentar acordat clientilor magazinelor fizice SMYK.

 

In ce mod vor fi returnati banii?

In cazul in care returnezi produsul in magazinul fizic SMYK nu mai tarziu de 30 de zile de la achizitionare, vom rambursa banii in numerar.

Nu este posibil returul produselor achizitionate din magazinele SMYK Outlet.

 

Unde pot returna sau inlocui produsul?

Poti returna sau schimba produsul in orice magazin al retelei SMYK din Romania, indiferent de magazinul fizic SMYK din care a fost achizitionat.

Exceptie fac produsele achizitionate din magazinele SMYK Outlet, care pot fi schimbate doar in magazinele SMYK Outlet.

 

Procedura de schimb si retur:

Daca doresti sa returnezi sau sa inlocuiesti produsul, este necesar sa detii bonul fiscal nedeteriorat si lizibil sau factura TVA care atesta achizitionarea produsului din magazinul fizic SMYK.

Produsul returnat trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

  • sa fie intact;
  • sa nu indice urme de utilizare;
  • sa fie in ambalajul original nedeteriorat;
  • sa aiba toate etichetele.

 

RETURUL SI SCHIMBUL NU SE APLICA IN CAZUL:

Scaunelor auto si monitoarelor de respiratie din considerente care tin de siguranta utilizarii acestor produse. Produselor cosmetice, scutecelor si lenjeriei intime din considerente de igiena.

 

Pot returna produsul achizitionat la promotie?

Returnarea unui produs achizitionat la promotie presupune renuntarea la conditiile promotiei. De fiecare data, trebuie luate la cunostinta conditiile promotiei respective, care stabilesc daca este posibil returul.

Regulile generale referitoare la schimbul si returul produselor achizitionate la promotie pot fi gasite la punctul VI din Regulamentul privind returul si schimbul de produse achizitionate in magazinele fizice SMYK.