× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (8)
albastru
  (3)
colorat
  (8)
gri
  (5)
negru
  (1)
roz
  (4)
violet
  (1)

Pret

vezi

Marca

Material

Vezi rezultate (13)

Maiouri

Maiouri

Modelele de maiouri copii reprezinta unele dintre cele mai importante elemente din garderoba copilului. Hainele disponibile in oferta SMYK asigura respirabilitate maxima, ceea ce este extrem de important in special pe perioada caniculei. Tocmai de aceea, pe durata vacantei de cea mai mare popularitate se bucura modelele de maiouri copii cu bretele. Articolele vestimentare puse la dispozitie pot fi, de asemenea, purtate sub alte haine. Descopera modelele de maiouri copii disponibile pe smyk.ro!

 

Maiouri cu bretele pentru copii – ideale in sezonul de vara!

Activitatea preferata a celor mici pe durata vacantei cu temperaturi ridicate este distractia in aer liber! Din acest motiv, hainele purtate trebuie sa asigure organismului o respirabilitate pe cat se poate de mare. Pentru producerea maiourilor cu bretele pentru copii se folosesc materiale respirabile, perfecte pentru vara! In oferta noastra gasesti zeci de exemplare in diferite marimi, culori si modele ideale pentru purtat sau pentru somn.

 

Maiouri de copii pentru orice anotimp

Hainele disponibile in oferta SMYK reprezinta alegerea perfecta nu numai in sezonul de vara! Modelele de bluze termice pentru copii se ajusteaza ideal pe corp, indiferent de tipul de silueta al copilului tau. Imbracamintea prevazuta cu o astfel de tehnologie elimina transpiratia si mentine pielea uscata in timpul activitatilor fizice.

In lunile mai reci poti alege maiouri cu bretele pentru copii! Modelele disponibile pe smyk.ro pot fi purtate sub o bluza, un pulover sau o camasa. Maiourile cu bretele purtate de cel mic protejeaza eficient organismul impotriva hipotermiei. In oferta noastra te asteapta atat maiouri baieti, cat si maiouri fetite.

 

Maiouri din bumbac pentru copii – confort pentru micutul tau!

De ce le plac celor mici modelele de maiouri copii? Principalul motiv pentru care copiii apreciaza acest articol vestimentar este confortul de care se pot bucura in timpul activitatilor de fiecare zi! Maiourile din bumbac nu ingradesc miscarile in ciuda orelor indelungate de purtare. Modelele de maiouri baieti si maiouri fetite, care se gasesc in oferta SMYK, aproape ca nu se simt pe piele. Variantele de maiouri copii puse la dispozitie sunt potrivite in orice imprejurare, indiferent daca cel mic alearga prin curte sau se odihneste in casa.

 

Maiouri pentru copii cu imprimeu – modele amuzante pentru micutii la moda!

Maiourile pentru copii cu imprimeu reprezinta o modalitate excelenta de a diversifica garderoba celui mic! In oferta SMYK gasesti zeci de modele de care copilul tau se va indragosti de la prima vedere. De la animalute colorate pana la personajele din povestile preferate – de acum poti alege maiouri din bumbac pentru copii  in functie de preferintele prichindelului tau. Rasfoieste oferta noastra de maiouri bebelusi si modele destinate copiilor mai mari pe smyk.ro!