× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (17)
albastru
  (23)
bej
  (16)
colorat
  (9)
galben
  (1)
gri
  (5)
maro
  (3)
negru
  (8)
rosu
  (9)
roz
  (16)
turcoaz
  (1)
violet
  (8)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Material

Vezi rezultate (96)

Pulovere

Rezultate gasite: 96 produse

In aceasta categorie gasesti tot ceea ce are nevoie micutul in sezonul toamna-iarna. Pe smyk.ro va asteapta pe tine si pe copilul tau pulovere de fete si baieti din materiale moi si calduroase, care sunt sigure pentru pielea delicata a copiilor.

Oferta de pulovere este diversificata tocmai pentru ca alegerea tinutei copilului in functie de vremea de afara sa nu fie o problema. Am pregatit, de asemenea, pulovere subtiri, potrivite pentru sezonul primavara-vara cand afara este destul de racoare, dar nu atat de frig incat sa fie necesara scoaterea puloverelor groase din dulap. Puloverul subtire poate fi o optiune buna si vara, cand soarele nu mai incalzeste seara: este usor si nu ocupa mult spatiu, fapt datorita caruia incape cu usurinta intr-o geanta sau un rucsac. In plus, in oferta avem pulovere putin mai groase, care protejeaza excelent copilul impotriva frigului, si modele clasice cu guler si maneci lungi.

Puloverele de copii din gama noastra se disting de altele nu numai in ceea ce priveste grosimea firului si croiala, ci si designul. Puloverele pentru fete sunt decorate cu dungi colorate, fundite, fulgi de zapada, animalute si diverse elemente de puf. Majoritatea modelelor se gasesc in culori estompate, pastelate, insa sunt disponibile, de asemenea, pulovere pentru copii in nuante intense, neon. Repertoriul de croieli este la fel de bogat. Indiferent daca ai nevoie de un model care se imbraca peste cap sau de un pulover pentru fete cu nasturi, la noi gasesti articolul vestimentar potrivit pentru copilul tau.

Acelasi lucru este valabil si in cazul baietilor. Puloverele dedicate lor sunt, de asemenea, decorate cu diverse motive amuzante (de ex. dinozauri), desi culorile sunt putin mai discrete decat in cazul fetelor. Totodata, in oferta avem pulovere pentru baieti cu guler si croiala tip bluza, care sunt potrivite pentru crearea unor tinute mai elegante. Pentru ocazii speciale, de ex. sarbatori sau alte intalniri de familie, o alegere inspirata o reprezinta bolerourile de fete si vestele de baieti.

In aceasta categorie te asteapta atat pulovere tricotate pentru copiii de 2 ani, cat si modele pentru bebelusi in varianta pentru baieti si fete. Modelele destinate bebelusilor sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate care nu irita pielea copilului. Anumite pulovere pentru bebelusi din aceasta categorie pot fi parte din tinuta de botez, mai ales daca evenimentul are loc iarna. Puloverul alb de bebelusi, destinat fetitei, poate fi purtat peste rochita cu care va fi imbracata la botez. In schimb, alegerea ideala pentru baietel o reprezinta vesta sau puloverul cu rever.

La final merita adaugat faptul ca anumite modele de pulovere se vand la set. Aceasta este o modalitate excelenta de a completa rapid garderoba copilului inainte de inceperea noului sezon.