× Sterge totul

Gen

Marime

Varsta

Culoare

albastru
  (2)
colorat
  (1)

Pret

vezi

Marca

Material

Vezi rezultate (2)

Pantaloni termici

Rezultate gasite: 2 produse

Pantalonii termici pentru copii, disponibili pe smyk.ro, reprezinta o propunere excelenta nu numai pentru zilele reci, pe durata carora cel mic are nevoie de un strat calduros suplimentar, ci si pentru purtarea de zi cu zi, indiferent de anotimp. Pantalonii termici pentru copii sunt atat de confortabili si universali, incat pot fi purtati ca pantaloni pentru iesirile relaxante, de ex. la picnic cu parintii sau la joaca in curte.

In aceasta categorie gasesti atat modele de pantaloni termici pentru baieti, cat si termici pentru fete. Toate produsele sunt confectionate din bumbac de inalta calitate care nu irita pielea si poliester respirabil, datorita caruia pantalonii termici se vor usca rapid si vor fi gata pentru purtare la scurt timp dupa ce au fost spalati. Adaosul de elastan asigura elasticitate pantalonilor, iar datorita mansetelor din partea inferioara si elasticului lat din talie, pantalonii termici pentru baieti sunt extrem de confortabili si ofera o senzatie placuta la purtare.
Pe smyk.ro gasesti pantaloni termici pentru copii in culori neutre, motiv pentru care pot fi purtati pe sub o pereche de pantaloni obisnuiti, iar toamna si iarna incalzesc perfect picioarele micutului. In nuanta de gri, albastru, negru clasic sau un model original in dungi? Alegerea depinde doar de tine si de copilul tau!

In oferta noastra gasesti, de asemenea, pantaloni termici pentru baieti la set, ambalati in doua bucati – cel mic va avea asadar o pereche de schimb, in cazul in care s-ar murdari una dintre ele! Vezi ce pantaloni termici pentru copii gasesti in aceasta categorie si cumpara-i celui mic produsul ideal care sa-i ofere caldura si confort la purtare.