„Minionii” – cum se numesc personajele din poveste. Cum ii cheama pe toti Minionii?

minioni

Micile creaturi galbene cu ochi mari si imbracate in salopete de blugi sunt bineinteles cunoscutii si indragitii Minioni. Personajele din aceasta poveste au un aspect caracteristic, nu pot fi confundati cu alti eroi. Insa sa incerci sa-ti aduci aminte numele lor poate fi o sarcina mai grea. Vrei sa stii prenumele minionilor? Afla mai multe despre aceste creaturi simpatice chiar inainte de a vedea filmele cu aventurile lor. Iata personajele pe care le poti intalni in poveste – Bob, Stuart, Kevin si nu numai! Citeste articolul nostru "Minionii - cum se numesc personajele din poveste?” si descopera informatiile pe care ti le-am pregatit.

Cum au ajuns milioane de copii (si de adulti) sa indrageasca Minionii?

Ce iese din combinatia dintre banana si tic-tac? Daca ti-a trecut vreodata prin minte intrebarea asta, cunoscutul studio de animatie Illumination are raspunsul pentru tine! Eroii uneia dintre cele mai renumite povesti pe care le-au creat sunt Minionii. Denumirea micilor creaturi este inspirata din limba engleza – cuvantul minion este definit ca slujitor. Minionii il slujesc asadar pe stapanul lor Felonious Gru. Ii poti intalni in filmele:

  • „Sunt un mic ticalos“ (2010),
  • „Sunt un mic ticalos 2“ (2013),
  • „Minionii“ (2015),
  • „Sunt un mic ticalos 3“ (2017),
  • „Minionii 2” (2022).

Vizioneaza toate filmele despre Minioni si astfel nu vei rata niciun personaj important din aceasta serie! Popularitatea Minionilor, care au fost creati initial doar ca personaje secundare ale seriei „Sunt un mic ticalos“, i-a surprins pe insusi creatorii acestei povesti. Din acest motiv au inceput sa apara noi povesti trasnite cu simpaticele creaturi in rol principal. Faima lor a ajuns dincolo de ecranele televizoarelor si cinematografelor. Minionii apar cu regularitate pe hainele si accesoriile pentru copii, iar librariile sunt pline de carti de colorat si carti de citit pentru copii cu noile aventuri ale micilor creaturi.

„Minionii“ – cum se numesc personajele din poveste?

Descopera in cele ce urmeaza prenumele minionilor. Eroii principali ai filmelor enumerate sunt bineinteles Minionii – creaturile mici de culoare galbena cu forma ovala. Se impart in doua categorii: cu un ochi sau cu doi, iar de pe fata lor lipseste nasul, insa celebrele personaje de poveste au simtul olfactiv dezvoltat. Comunica prin propria limba de minioni, aceasta fiind un amestec unic de mai multe limbi ale lumii. Adora sa manance banane (ceea ce explica exclamatia lor preferata „banana!”), dar nu refuza nici dulciurile. Dintre acestia cel mai mult se remarca trei personaje. Te intrebi care sunt numele minionilor?

  • Kevin – Minionul inzestrat cu doi ochi si o pereche de ochelari tip goggles, a carui caracteristica este malitiozitatea – deseori ridiculizeaza celelalte personaje si le joaca feste,
  • Bob – cel mai mic Minion, il poti recunoaste dupa cei doi ochi in diferite culori si jucaria fara de care nu merge nicaieri,
  • Stuart – are un singur ochi si parul pieptanat cu carare pe mijloc, in ciuda inteligentei si inventivitatii sale deseori intra in incurcaturi.

Despre ceilalti Minioni nu cunoastem multe lucruri, insa le stim numele, printre care se numara: Carl, Dave, John, Phil, Eric, Chris, Donnie, Otto, Mike, Mel, Jerry si Norbert. De asemenea, nu stim exact cati Minioni sunt sau care le este genul, insa fiecare dintre ei are nume masculin.

In afara de acestia, cel mai important personaj uman este Felonius Gru, raufacatorul care conduce micile creaturi. Acesta intruchipeaza un personaj foarte dinamic, care la inceput este egoist si viclean. Ca urmare a evenimentelor care au loc in film, devine bland, iar pornirile lui rele se tempereaza. In timpul liber, lui Gru ii place sa danseze, sa gateasca si sa se lase prada pasiunii artistice de a picta. Se pare ca nu e atat de rau precum e portretizat!

„Minionii” – personaje secundare

In afara de Minioni si de liderul lor Gru, in povestile din serie apar si alte numeroase personaje in plan secundar:

  • Agnes, Edith si Margo – cele trei fete adoptate de Gru, cu care facem cunostinta in filmul „Sunt un mic ticalos”
  • Lucy Wilde – agenta secreta care devine sotia lui Gru si mama adoptiva a fiicelor acestuia
  • Dru, fratele geaman al lui Gru, despre care personajul principal nu stia ca exista
  • doctorul Nefario care il echipeaza pe Gru cu gadgeturi iesite din comun
  • Scarlet Overkill – hoata geniala care planuieste sa preia controlul asupra lumii
  • sotul lui Scarlet, Herb Overkill – inventatorul care isi sprijina sotia in planurile ei malefice
  • profesorul Flux – un alt raufacator echipat cu o masina ce calatoreste in timp
  • lidera grupului Vicious 6 Belle Bottom care se poate transforma in dragon
  • familia de hoti Nelson.

In anumite secvente din film apar, de asemenea, personaje precum Tyrannosaurus rex, Napoleon Bonaparte sau regina Elisabeta a II-a. In articolul nostru am enumerat doar cateva dintre cele mai importante personaje, insa in timpul proiectiei filmului cu Minioni vei descoperi mult mai multe! 

Acum ca ai rasfoit articolul nostru "Minionii - cum se numesc personajele din poveste?", speram ca te tenteaza sa-i cunosti mai indeaproape pe eroi impreuna cu cel mic.

Articol pregatit de: Barbara Polakowska