„Bing” – personajele din desenul animat. Numele tuturor eroilor

Bing

 

 

Copiii adora sa se uite la aventurile iepurasului dragalas si energic pe nume Bing. Personajele accepta cu placere noi provocari. Eroii fac greseli, dar stiu sa traga concluzii din acestea. Bing si prietenii lui le arata celor mici cum sa faca fata emotiilor grele. Ai auzit deja de desenul animat „Bing”? Personajele au caracteristici umane, motiv pentru care cei mici se pot identifica usor cu ele. Citeste articolul nostru "Bing - numele personajelor din desenul animat" si afla in cele ce urmeaza ce eroi apar in cunoscutul serial educativ pentru copii mici!

 

 

„Bing” – numele personajelor din desenul animat

Vrei sa afli alte nume de personaje bing? Eroul Bing i-a cucerit pe copiii din intreaga lume. Iepurasul abordeaza totul cu un entuziasm imens. Micutul Bing in varsta de trei ani este curios sa descopere lumea inconjuratoare. Fiecare zi ii aduce noi experiente. Ii place sa asculte aventurile supereroului Hoppity Voosh. Uneori poate parea ca Bing este nepoliticos si neastamparat, dar acest lucru reiese din abordarea optimista fata de viata, si nu din lipsa de maniere. Iepurasul se imprieteneste cu ursuletul panda Pando si elefanteii Sula si Nicky. Sula stie sa gaseasca latura pozitiva in orice situatie. Lui Pando ii place sa alerge, sa se catere si sa mearga pe skateboard.

Daca micutul tau se numara printre fanii lui Bingo, poti sa-i faci cadou carti despre iepurasul zburdalnic. Acesta experimenteaza aventuri extraordinare cu prietenii sai. Vezi daca stii dragutele nume de personaje bing!

„Bing” – numele personajelor din desenul animat

Ce alte nume de personaje bing mai sunt? Iepurica alba Coco are ochii maro. Poarta un tricou roz cu buburuza, un pulover violet si o fusta cu buline. Tinuta este completata de colantii cu buline si incaltamintea roz. Pe fiecare ureche, Coco are un elastic de par cu creioane colorate. Iepurica este creativa si sociabila. Deseori se comporta cu superioritate fata de Bing, cel mai probabil pentru ca este mai mare decat el. Ii place sa auda complimente. Charlie este cel mai mic dintre personajele desenului animat „Bing”. Inca nu stie sa vorbeasca, dar stie ce vrea. Iepurasul are ochii verzi si poarta o salopeta galbena.

Bing nume de personaje din desenul animat

Flop este ingrijitorul lui Bing, fratele doctoritei Molly si unchiul lui Charlie si al lui Coco. Deseori o ajuta pe Amma la cresa, dar nu se stie daca lucreaza acolo sau doar ii place sa aiba grija de copii. Este un iepuras mic portocaliu cu ochi, urechi, maini si picioare de culoare neagra. Flop este rabdator, onest si linistit. Nu se descurajeaza prea mult atunci cand are un esec si mereu gaseste timp pentru iepurasul pe care il are in grija. In zilele reci poarta un fular tricotat si o caciula in culori rosu-alb. Niciodata nu ridica vocea, doar daca Bing inventeaza o distractie periculoasa.

Amma este un elefantel albastru. Are ochii, mainile si picioarele de culoare neagra. Conduce o cresa si o cafenea. Amma este haioasa, practica si inteligenta. Reuseste sa rezolve eficient problemele celor pe care ii are in grija. Ii place sa le zica altora ce au de facut. La randul lui, Padget are grija de Pando si detine un magazin. Pe Bing il viziteaza, de asemenea, des Gilly – detinatoarea unei dubite de inghetata. Merge cu ea prin cartier impreuna cu catelusul ei Popsie. Iata diversitatea de personaje bing!

Cele mai bune cadouri pentru fanii aventurilor lui Bing

Iepurasul curios si amuzant a cucerit inimile copiilor si ale parintilor. Esti in cautarea unui cadou pentru micul fan al lui Bing? Ii poti darui jucarii de plus, carti cu stickere sau lenjerie de pat cu imaginile personajelor preferate. Cel mic se va bucura, de asemenea, de puzzle-uri, tricouri, jocuri si seturi de baie. Organizezi o petrecere de zi de nastere, a carei tematica este Bing? Alege, in cazul acesta, farfuriile, servetelele, paharele, fata de masa si decoratiunile potrivite.

Articol pregatit de: Justyna Dereń