„Monster High” – personaje de basm. Cum se numesc?

Monster High

 

Ai auzit vreodata de serialul animat „Monster High”? Personajele invata la liceul infricosator Monster High, in care se pot intalni, de asemenea, zombi, varcolaci, fantome si monstri. Adolescentii urmaresc cu drag peripetiile de la scoala ale eroilor principali. Personajele difera prin caracterul lor, asadar fiecare fan isi poate alege eroul preferat. Citeste articolul nostru "Monster High - personaje de basm" si vezi in ce consta fenomenul papusilor infricosatoare!

 

„Monster High” – personaje de basm si caracteristici

Multor adolescenti le place Frankie Stein, fiica lui Frankenstein, in varsta de 15 ani. Liceana monstru este draguta si prietenoasa, dar in acelasi timp neindemanatica. Animalutul ei de companie Watzit seamana cu un catel. Frankie este prietena cu Abbey Bominable, Draculaura si Clawdeen Wolf. Eroina strabate coridoarele scolii intr-o bluza cu imprimeu in forma de fulger, o fusta in carouri si o vesta cu model de cusaturi. Tinuta originala este completata de incaltamintea cu platforma.

Printre personajele preferate din Monster High se numara, de asemenea, Draculaura, fiica contelui Dracula, in varsta de 1600 ani. Eroina este o vegetariana care lesina la vederea carnii si evita sa bea sange. Liceana stie toate barfele si da impresia ca nu o intereseaza ce cred altii despre ea. Nu poate sa tina secrete din cauza faptului ca vorbeste prea mult. Este extrem de emotiva, intrucat plange din orice motiv. Eroinei monstru ii place sa lege noi prietenii si sa flirteze. Deseori se comporta ca un copil. Draculaura are un liliac de companie pe care il cheama Count Fabulous. Liceana are tenul de culoare roz deschis si suvite roz-negre, iar de cele mai multe ori isi poarta parul in coada. Pentru a-si adauga cativa centimetri in plus la inaltime, eroina poarta incaltaminte cu toc inalt.

Totodata, merita mentionata Cleo de Nile – fiica de mumie, avand 5843 ani. Data fiind originea ei, se considera regina scolii. Liceana monstru are o sora mai mare pe care o cheama Nefera. Iese cu Deuce Gorgon, capitanul mai multor echipe scolare. Si ea, la randul ei, este conducatoarea infricosatoarei echipe de majorete.

 

„Monster High” – personaje de basm. Cine sunt monster high eroii din liceul infricosator?

Clawdeen Wolf este un alt personaj interesant din Monster High. Liceana monstru este fiica adolescenta a Varcolacului. Clawdeen este interesata de moda, coafuri si machiaj. In acest mod isi exprima personalitatea. Ii place sa se faca remarcata in multime si viseaza sa devina o designera cunoscuta. Adora sa mearga la cumparaturi si sa flirteze cu baieti.

In randul personajelor din Monster High care merita atentie se afla si eroina Ghoulia Yelps – fiica de zombi. Este cea mai stralucita eleva din liceu, care vorbeste doar in limba specifica rasei ei. Poarta o pereche de ochelari cu rama triunghiulara, iar animalutul ei de companie este bufnita care se numeste Sir Hoots A Lot.

Printre liceenele terifiante cu rol de monster high personaje de basm se numara de asemenea:

  • Lagoona Blue – fiica Monstrului Marin; relaxata si intelegatoare, dar in acelasi timp foarte emotiva. In calitate de monstru marin inoata excelent. Este o ecologista infocata.
  • Abbey Bominable – fiica de zombie. Este un monstru incapatanat, mandru si vorbaret, dar nu se pricepe la glume. Insa in adancul sufletului este draguta, binevoitoare si sociabila. Poate controla gerul si gheata.
  • Ari Hauntington – datorita faptului ca este fiica unor fantome, poate sa leviteze si sa treaca prin pereti. Este o adevarata artista.

 

Ce alte monster high personaje mai apar in serialul animat? Eroii au fost impartiti in cateva grupe: elevi, absolventi, frati mai mici si staruri. La liceul infricosator preda:

  • Domnul Mumie – profesor care ii invata pe liceeni arta catacombelor si matematica
  • Domnul Verizhe – profesor de educatie fizica
  • Domnul Moarte – consilier scolar, vesnic pesimist. Ii intampina pe elevi la inceputul semestrului si ii repartizeaza in clasele corespunzatoare.
  • Domnul Hack – om de stiinta nebun. Deseori izbucneste intr-un ras maniacal.
  • Doamna Kindergrubber – dura si nerabdatoare. Are vederea slaba, dar in schimb un auz infailibil si un miros perfect dezvoltat. Preda lucru manual si deseori este impresionata de abilitatile elevilor din grija ei.

 

„Monster High” cucereste lumea!

Ce merita stiut despre „Monster High”? Eroii adora moda, muzica si distractia reusita. Fiecare personaj este un descendent al monstrilor cunoscuti – Dracula, Frankenstein, mumii sau varcolaci. Numele personajelor sunt complicate, insa adevaratii fani nu au o problema in a le retine. Cu gandul la acestea, au fost create carti despre destinele elevilor „Monster High”. De o mare popularitate se bucura articolele scolare, gentile, hainele si papusile cu imaginile eroilor.

Modul de produs:

 

Articol pregatit de: Justyna Dereń