Haine pentru gradinita si scoala - confortabile, functionale si in stilul copilului tau

Haine pentru gradinita si scoala - confortabile, practice si in stilul copilului tau Chiar si copiii de trei ani pot sa acorde atentie tinutei lor. Cu timpul, cei mici devin tot mai interesati de aspectul lor si doresc sa ia propriile decizii legate de stilul vestimentar. Insa, indiferent daca micutul are sau nu nevoie de ajutor in alegerea hainelor, merita sa stii care sunt preferintele sale. Nu numai culoarea este importanta, ci si tipul de material si croiala.

Haine pentru gradinita si scoala - confortabile, practice si in stilul copilului tau. Ce articol poate fi util?

In primul rand, este important confortul copilului. De aceea, merita sa alegi hainele impreuna cu el. Magazinul online (link: smyk.ro), in care toate produsele sunt la indemana, poate fi de ajutor. Categoriile de pe site te vor redirectiona catre hainele perfecte pentru copilul tau.

Cel mic are nevoie de cel putin cateva seturi de imbracaminte, iar noul an scolar este ocazia ideala pentru a-si completa garderoba. Nu ai idee de ce poate avea nevoie micutul tau? Descopera toate modelele de haine pentru gradinita si scoala - confortabile, practice si in stilul copilului tau! Vezi propunerile noastre!

Cum sa-ti imbraci copilul pentru gradinita? Tinuta de gradinita pentru copilul tau

Fetite

Prescolarii sunt foarte activi si petrec mult timp in aer liber. Imbracamintea lor trebuie sa fie confortabila si practica. Bluzele sau tricourile cu imprimeu frumos si colantii flexibili reprezinta o alegere excelenta. Pentru zilele mai reci, pantalonii jeggins sunt un inlocuitor confortabil si mai calduros. In plus, bluza cu gluga sau puloverul atragator pot completa tinuta.

 

Baieti

La gradinita copilul nu ar trebui sa se chinuie sa-si puna si sa-si scoata pantalonii. De aceea, pantalonii cu snur reglabil in loc de fermoar reprezinta o alegere practica. Tricoul cu imprimeu amuzant si hanoracul modern reprezinta completarea ideala a tinutei.

 

In sezonul rece, nu uita sa imbraci copilul in tinute stratificate. In acest caz, combinatia dintre bluza cu fermoar si jacheta va fi perfecta. De asemenea, geaca 3in1, ideala pentru orice tip de vreme, este o solutie excelenta. Nu uita de incaltamintea confortabila - tenisii cu prindere velcro sau pantofii de tip slip on sunt ideali pentru mersul la gradinita.

 

Cum sa-ti imbraci copilul pentru scoala? Tinute de scoala pentru copilul tau

Fetite

haine pentru fete

Elevii mai mici, la fel ca prescolarii, in continuare isi petrec o mare parte a zilei in mod activ. Prin urmare, datorita hainelor confortabile in stil sport, copiii se vor simti in largul lor. Colantii sau pantalonii jeggins mai grosi, decorati cu imprimeu modern, reprezinta o alegere ideala pentru micile scolarite. In plus, poti completa tinuta cu un tricou sau o bluza cu maneca lunga. Alege haine realizate din tesatura de tip „peach effect”, datorita carora copilul tau se poate simti in largul lui, chiar si atunci cand sta in banca la scoala.

 

Daca fiica ta are nevoie de un look mai elegant, atunci alege fuste in diferite culori, realizate din tul si prevazute cu paiete sau salopete din denim. Adauga la tinuta o bluza si o pereche de dresuri. Incaltamintea cu imprimeul din basmul preferat al copilului tau poate fi completarea perfecta a outfit-ului.

 

Baieti

haine pentru baieti La fel ca fetele, baietii apreciaza confortul la scoala! Pentru micutul tau, alege pantaloni confortabili, pe care ii poti gasi chiar si in variante calduroase. De asemenea, din garderoba unui baiat nu pot lipsi tricourile si bluzele cu maneca lunga. De ce sa nu alegi de data aceasta o bluza cu un mesaj amuzant? Sau cu un imprimeu din desenele animate „Patrula catelusilor“? Completeaza tinuta cu hanoracul corespunzator si pantofii potriviti. Nu uita ca la fel de mult conteaza culorile pe care le alegi. Materialele in nuanta inchisa sunt cu siguranta mai bune pentru distractia in aer liber - petele vor fi mai putin vizibile.

 

Haine confortabile pentru adolescenti

Fetite

haine pentru fetite

Adolescentele vor sa fie la moda si sa experimenteze cu stilul lor. Mai des fata de copiii mai mici, fetele aleg la aceasta varsta pantaloni din denim. Pe smyk.ro se afla o gama larga de produse moderne - de la pantaloni clasici cu o croiala regulata pana la modele care se incadreaza perfect in trendurile actuale, precum blugi de tip mom fit. Alege impreuna cu fiica ta tricoul si bluza in aceleasi culori. Cu ajutorul hainelor in stil basic puteti crea mai multe tinute! Pentru a completa look-ul, alegeti o pereche de tenisi clasici sau pantofi sport mai indrazneti.

 

Baieti

Daca fiul tau pune pret pe confort la scoala, atunci alegeti pantaloni de tip pull on sau jogger. Acestia sunt mai eleganti decat pantalonii de trening, dar la fel de confortabili. In plus, adaugati la tinuta un tricou cu imprimeul preferat al copilului si, pentru zilele mai reci, o bluza. Completarea ideala a acestui outfit o reprezinta sosetele cu model. Acest accesoriu vestimentar reinnoieste tinuta si atrage atentia colegilor. La noi, le poti cumpara in seturi - ai de unde alege! Nu uita de incaltaminte! In acest caz, tenisii clasici sunt cei mai buni.

 

Descopera toate modelele de haine pentru gradinita si scoala - confortabile, practice si in stilul copilului tau. Mai multe idei de tinute reusite te asteapta pe smyk.ro. Te invitam la cumparaturi!

Toate modelele de haine si pantofi pentru copii →

Articol pregatit de: Aleksandra Michalak

Adauga in cos: