Cadouri pentru micii fani ai lui Harry Potter - ideile noastre

Cadouri pentru micii fani ai lui Harry Potter - ideile noastre

Camera copilului tau este plina de jucarii si carti din seria „Harry Potter”? Cadourile pentru micii fani ai tanarului vrajitor pot fi o adevarata provocare. Ce altceva poti cumpara pentru a-ti face micutul fericit? In magazine apar in mod constant carti noi care povestesc viata personajelor si o multime de articole de zi cu zi - haine, lenjerie de pat sau accesorii scolare. Daca esti in cautarea unor cadouri pentru micii fani ai lui Harry Potter, atunci ai ajuns in locul potrivit! Printre propunerile noastre poti gasi un cadou ideal pentru fiecare fan al lui Harry Potter.

Idei de cadouri Harry Potter pentru micii fani ai seriei

Cuburi LEGO

Cuburi LEGO Harry Potter

Dialogurile preferate din cartile si filmele despre tanarul vrajitor pot fi puse in scena cu ajutorul cuburilor LEGO din seria "Harry Potter". Un cadou de zi de nastere sub forma de cuburi il va transporta pe copil la Hogwarts si ii va permite sa construiasca o lume magica in propria camera. Poate ca va dori sa mearga cu Harry, Ron si Hermione la un curs de transfigurare sau sa creeze o potiune polisuc? La SMYK il asteapta seturi LEGO cu care poate recrea fiecare dintre aceste scene si, prin urmare, poate construi baia lui Moaning Myrtle si poate transforma capul lui Hermione in cel al unei pisici!

Imbracaminte

Imbracaminte Harry Potter

Imbracamintea eleganta este un cadou excelent pentru micii fani ai lui Harry Potter. Alege dintre treningurile decorate cu stemele caselor de la Hogwarts si bluzele deosebite, completate de imaginea lui Hedwig. Copilul se poate imbraca astfel din cap pana in picioare. Sa nu uitam de lenjeria intima – un exemplu bun sunt sosetele cu motive magice. Oferta include si accesorii magice - genti clasice, rucsacuri incapatoare, genti pentru cosmetice, tenisi slip on sau fulare. De asemenea, la noi poti cumpara costume de eroi perfecte pentru o petrecere de masti.

Lenjerie de pat

Lenjerie de pat Harry Potter

Daca vrei sa ii asiguri micutului fan al lui Harry Potter vise pline de magie, atunci alege lenjeria de pat cu motive din film. Pe langa aceste produse, in magazinul nostru gasesti si fete de perna separate sau paturi moi din material polar cu care se poate acoperi patul sau cel mic se poate infasura atunci cand se uita la un film.

 

Idei de cadouri Harry Potter pentru micii fani ai seriei - rezumat

Dupa cum poti vedea, exista multe modalitati de a-l face fericit pe micul fan al celui mai cunoscut vrajitor din lume. De asemenea, il poti ajuta pe copil sa organizeze o petrecere cu aceasta tematica. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi paharele de hartie, farfuriile cu steme si servetelele cu logo-ul „Harry Potter”. Acest tip de cadou poate adauga un strop magie oricarei ocazii - de aceea nu fi un muggle si surprinde-ti copilul!

Vezi toate produsele cu Harry Potter →

Pregatit Barbara Polakowska