× Sterge totul

Licenta

Marca

mai mult

Varsta

mai mult

Gen

Pret

vezi
Vezi rezultate (70)

Interactive si educative

Rezultate gasite: 70 produse

Jucariile interactive sunt o idee excelenta ca prim cadou pentru nou-nascut sau bebelus. Chiar si copilul mai mare ar trebui sa se bucure de un astfel de cadou. In momentul alegerii jucariei, verifica daca aceasta a fost conceputa cu gandul la bebelusi, ci mai degraba ca un cadou pentru prima aniversare a copilului.
Fiecare jucarie este insotita de informatia referitoare la varsta copilului pentru care este destinata. Faptul ca este si interesanta va fi stabilit de micutul care o primeste. Vezi oferta noastra si convinge-te ca iti va fi cu adevarat greu sa rezisti modelelor de jucarii interactive pentru bebelusi.

Jucarii interactive cu diferite sunete: fosnete, zgomot alb si altele
Ai nevoie de un cadou pentru noul membru al familiei sau pentru copilul unor prieteni care tocmai a venit pe lume? Jucariile muzicale care presupun apasarea unui buton vor fi potrivite putin mai tarziu. Probabil o optiune mai buna o reprezinta acum jucariile care emit fosnete si zgomote delicate! In aceasta categorie te asteapta o intreaga serie de jucarii cu sunete albe. Tocmai sunetele lor linistitoare il ajuta pe cel mic sa adoarma. Cu timpul, jucariile educative pentru bebelusi pot deveni insotitorii primelor jocuri si idei de distractie.
Micutul in varsta de cateva luni poate fi, de asemenea, atras de carticele senzoriale, felinare luminoase si carusele pentru patut. Toate aceste produse fac parte din categoria de jucarii interactive pentru bebelusi.

Jucarii interactive pentru fetitele si baietii putin mai mari
Jucariile interactive pentru copiii de un an si putin mai mari reprezinta o invitatie la joaca plina de aventuri. Cu ajutorul lor, prichindelul invata denumirea culorilor, a formelor si a animalelor. Nu lipsesc nici produsele care incurajeaza descoperirea cifrelor si a literelor, precum si a primelor cuvinte in engleza. Bineinteles ca totul are loc in timp ce copilul se joaca. Prin apasarea butoanelor sau selectarea comenzilor corespunzatoare, micutul activeaza jucaria, iar in acelasi timp invata multe lucruri noi. Convinge-te de acest lucru si comanda una dintre jucariile interactive pentru bebelusi!