Filtru
× Sterge totul

Varsta

Gen

Marca

Licenta

Pret

vezi

Culoare

gri
  (2)
roz
  (1)

Dimensiuni

Serie colectie

Vezi rezultate (103)

Jucarii de plus si papusi

Rezultate gasite: 103 produse

Jucarii de plus si papusi pentru bebelusi

Jucaria de plus pentru bebelusi poate avea in dezvoltarea copilului un rol mai important decat ne-am putea inchipui. Micutii inconjurati de prietenii de plus deseori se pot simti mai in siguranta. Diferitele jucarii de plus pot fi de ajutor, de asemenea, in calmarea emotiilor puternice sau in a face fata chiar si separarii de scurta durata de mama. Este greu sa ne imaginam copilaria fara plusuri. Copiii pot dezvolta fata de jucariile lor sentimente cu adevarat sincere si profunde, asadar este important sa faci tot posibilul pentru ca jucariile de plus moi si mereu gata de imbratisare sa nu lipseasca din jurul lor.

 

Prima jucarie de plus pentru bebelusi

Jucariile pentru bebelusi, printre care se numara si cunoscutele jucarii de plus jumbo, trebuie alese cu o atentie deosebita pentru ca in mainile lor mici sa nu ajunga lucruri ce pot sa reprezinte pentru ei un posibil pericol. Jucaria de plus ideala pentru bebelusi este confectionata din material natural, moale si nu este prevazuta cu elemente pe care copilul le poate rupe si inghiti. Astfel de caracteristici au celebrele jucarii de plus cu paturica, cunoscute si sub numele de doudou. Aceasta jucarie de plus pentru dormit, destinata bebelusilor, poate cu usurinta sa absoarba mirosurile familiare bebelusului, precum mirosul mamei sau al laptelui. Copilul inconjurat de acestea se poate simti mai in siguranta, ceea ce il ajuta sa adoarma mai linistit.

 

Jucarie de plus pentru bebelusi – papusa, ursulet de plus si altele

Gama de jucarii de plus pentru copilasi este imensa, insa modelele absolut clasice raman ursuletul de plus pentru bebelusi si papusa de plus pentru bebelusi. Cand vine vorba despre ursuletii de plus, o propunere interesanta o reprezinta jucariile de plus cu proprietati de calmare, care vibreaza usor si emit asa-numitele sunete albe. Acestea se pot dovedi a fi un ajutor de nepretuit in adormirea bebelusului. Pentru copiii mai mari recomandam jucarii de plus educative si interactive care, in afara de posibilitatea de a fi luate in brate, ofera distractie prin diversele sunete si melodii. Modelele cu jucarii zornaitoare incluse, elemente fosnitoare si materiale de diferite texturi ofera mai multe experiente senzoriale. SMYK iti pune la dispozitie atat jucarii de plus mari, cat si jucarii de plus mici, asadar ai de unde alege!