Cadouri pentru nasterea unui copil: ce sa cumperi pentru un nou-nascut?

Cadouri pentru nasterea unui copil: ce sa cumperi pentru un nou-nascut?Venirea pe lume a unui copil este un moment semnificativ pentru parinti si pentru toti cei apropiati. Daca nu stii ce cadouri pentru nasterea unui copil sa cumperi si esti in cautarea unor lucruri deosebite, te invitam sa citesti acest ghid. Lista noastra include nu numai articole practice, ci si produse atragatoare pentru bebe. Cadourile pentru nou-nascut trebuie sa sustina dezvoltarea micutului, sa-l ajute sa creasca mai placut sau pur si simplu sa fie un suvenir extraordinar care poate rezista mai mult in timp.

Cadouri pentru nou-nascut – haine

Cadouri pentru nou-nascut – haineSalopete, pantaloni cu botosei si bluze cu capse - aceste articole nu sunt niciodata prea multe! Hainele pentru copii reprezinta unul dintre cele mai cunoscute tipuri de cadouri. Atunci cand cumperi un cadou de acest fel, merita sa acorzi atentie articolelor vestimentare cu cateva marimi mai mari in comparatie cu cele pe care nou-nascutul le poarta acum - intreaba-i pe parintii bebelusului despre acest lucru. Pentru nou-nascuti, se cumpara de obicei haine in marimile 56 si 62.

Hainele reprezinta un cadou practic pentru nou-nascut, ceea ce nu inseamna ca acestea nu pot sa fie frumoase si atragatoare. Seturi cu dungi, buline, animale dragute si in culori pastelate sau vii - toate acestea sunt o alegere ideala atunci cand vine vorba de cadouri cu ocazia nasterii unui baiat sau a unei fete. De asemenea, arunca o privire mai atenta asupra materialului - este important ca acesta sa fie respirabil si sa aiba certificate cu privire la siguranta copiilor (printre ele se numara Oeko–Tex 100).

Cumpara acum →

Cutiute muzicale si carusele pentru bebelusi

Carusele muzicaleJucariile mobile formate din mai multe elemente pot stimula simturile copilului:

  • auzul (prin sunetele reproduse ale naturii sau melodii, daca acestea sunt prevazute cu elemente muzicale);
  • vazul (datorita elementelor colorate, care se misca usor deasupra capului bebelusului);
  • si simtul tactil (elemente de apucat moi sau din lemn).

Unele modele sunt prevazute, de asemenea, cu un proiector care afiseaza diferite imagini pe tavan, ceea ce poate transforma momentul adormirii intr-unul mai placut. Caruselele clasice sunt atasate de marginea patutului, iar cele de calatorie - de carucior. Caruselele clasice sunt atasate de marginea patutului, iar cele de calatorie - de carucior.

Cumpara acum →

Cadouri sentimentale pentru nasterea unei fete sau a unui baiat

Cadouri si suvenire copiiMai multi parinti se pot gandi: „Copiii cresc atat de repede…”. Cu toate acestea, poti incerca sa imortalizezi amintirile. Ramele foto se numara printre cadourile de acest tip. O alta idee interesanta o reprezinta albumul din primul an de viata al bebelusului, in care poti pune nu numai fotografii si descrieri, dar in acelasi timp amprentele copilului – ale manutelor sau ale picioruselor. Dupa mai multi ani, acesta va fi un suvenir unic si real, cu o mare incarcatura emotionala. Merita sa acorzi atentie unor astfel de cadouri pentru nasterea unui copil.

Cumpara acum →

Jucarii moi de plus - un cadou pentru bebe din suflet

Jucarii de plus si papusiDe ani de zile, ursuletul de plus cu urechi rotunde si nas moale este un simbol al copilariei. Animalutele care pot fi luate in brate, realizate din materiale placute la atingere, ar trebui sa fie pe placul majoritatii copiilor, chiar si al celor mici. Asezate – sub controlul parintilor – intr-un patut, acestea pot fi primii colegi de joaca ai micutilor. Jucariile de plus Jucariile de plus pot face referire la desene animate cunoscute, cum ar fi Peppa Pig sau Kitty Cat.

Cumpara acum →

Proiectoare pentru camera copilului

ProiectoareOceanul in valuri cu o multime de pesti, constelatiile sau adancurile cosmosului - astfel de modele de pe tavanul sau peretii camerei pentru copii pot fi afisate de proiectoare. Acest dispozitiv dotat cu moduri diferite de functionare (oprire automata, cantece de leagan, sunetele batailor inimii, scaderea treptata a luminozitatii, etc.) il poate ajuta pe micut sa adoarma linistit. In afara faptului ca atrag atentia prin animatiile interesante si ritmice, proiectoarele pentru camera copilului sunt disponibile intr-o varietate de forme prietenoase: broasca testoasa, vidra, ursulet si multe altele. De asemenea, proiectorul poate fi folosit ca o veioza, care emana lumina blanda in jur.

Cumpara acum →

Cadouri pentru nasterea unui copil – jucarii de plus care scot sunete

Jucarii cu zgomot albDe asemenea, jucariile de plus cu sunete pot fi cadouri atractive pentru un nou-nascut. Acestea emit diverse tipuri de sunete (zgomot roz sau alb si sunetul apei) care il pot calma pe micut si il pot lasa sa pluteasca spre taramul somnului. Unele jucarii de plus cu sunete sunt prevazute cu senzor de plans - atunci cand bebelusul incepe sa planga, jucaria se porneste automat. Volumul reglabil iti permite sa ajustezi nivelul de intensitate a sunetului la nevoile copilului.

Cumpara acum →

Cadouri pentru nou-nascut: jucarii de dentitie

Suzete si jucarii dentitieJucaria de dentitie poate fi un obiect mic si dragut pentru nou-nascutul ai carui dinti vor incepe sa creasca in cateva luni. Astazi, jucariile de dentitie sunt realizate din latex sigur si finisate cu vopsea alimentara non-toxica. Acestea se disting prin formele si texturile interesante care ar trebui sa calmeze durerile gingivale ale micutului. Unele modele pot fi chiar refrigerate pentru a aduce si mai multa alinare bebelusilor carora le apar primii dinti.

Cumpara acum →

Articol pregatit de: Agnieszka Kulig-Kozłowska