WaterWipes, BIO, servetele umede cu apa, 4x60 buc.

57,99 Lei

Descriere produs

Mai curate decat o discheta de vata imbibata cu apa: datorita tehnologiei unice de tratare a apei, servetelele WaterWipes sunt din punct de vedere chimic mai curate decat o discheta de bumbac sau o carpa imbibate cu apa de la robinet, fiarta sau filtrata.

Aceeasi puritate, aceeasi calitate, acum 100% biodegradabile: fabricate 100% din fibre vegetale regenerabile. Servetelele WaterWipes sunt acum 100% biodegradabile si compostabile*.

Doar 3 ingrediente: imbibate in 99,9% apa pura cristalina cu o picatura de extract de grepfrut, care actioneaza ca un balsam delicat pentru piele si cu adaos de extract de nuci de sapun, bogat in saponine, cu actiune delicata de spalare.

Potrivite pentru pielea sensibila, alergica si atopica: 0% arome si coloranti! Servetelele WaterWipes sunt suficient de delicate pentru pielea sensibila a nou-nascutului, chiar si a unui prematur. Pot fi utilizate pentru ingrijirea pielii atopice, cu eczema sau predispuse la alergii. Servetelele umede pentru curatarea si ingrijirea pielii sensibile a copiilor si a bebelusilor, chiar din primele zile de viata. Create cu gandul la micutii care cresc si invata sa exploreze independent lumea cu ajutorul tuturor simturilor, se preteaza la invatarea utilizarii olitei, diversificare si cercetarea spatiului inconjurator cu ajutorul degetelelor.

Similar cu varianta clasica, si servetelele Soapberry BIO contin in compozitie exclusiv 99,9% apa pura cristalina si extracte vegetale naturale. Tesatura delicata cu suprafata texturata faciliteaza indepartarea murdariilor mai mari – inserturile special concepute combinate cu extract de nuci de sapun bogat in saponine curata eficient pielea de impuritati. Adaosul de extract din samburi de grepfrut actioneaza ca un conservant natural si asigura ingrijirea pielii sensibile a copilului.

Varsta: 0 luni+

Cod produs: 7059453

Compozitie si intretinere

{DELETE}

Specificatii

Producator

WaterWipes

Interval de varsta

0-3 luni, 3-6 luni, 6-12 luni, 12-18 luni, 18-24 luni, 3-5 ani

Gen

Baieti, Fete

Marca

WaterWipes