× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (43)
albastru
  (18)
bej
  (20)
colorat
  (47)
galben
  (9)
gri
  (3)
maro
  (5)
negru
  (1)
portocaliu
  (8)
rosu
  (1)
roz
  (24)
turcoaz
  (6)
verde
  (6)
violet
  (2)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

mai mult

Material

Vezi rezultate (92)

Cu maneca scurta

Rezultate gasite: 92 produse

Body cu maneca scurta pentru bebe
Ofera-i copilului tau confort in cel mai bun stil, alegand un body cu maneca scurta de pe smyk.ro! De fiecare data poti fi sigura ca produsele noastre ofera calitatea si siguranta de care are nevoie cel mic. Esti in cautarea unui cadou practic si dragut pentru o petrecere baby shower sau pentru o vizita la cei apropiati care au copil? Body-ul fara maneci pentru copii este o alegere perfecta! Indiferent de sezon, acesta este o parte importanta a garderobei micutului, ceea ce este valabil atat in cazul baietilor, cat si al fetelor.
Cu gandul la cei mici, am pregatit sute de produse, fapt datorita caruia poti sa alegi marimea potrivita, culoarea perfecta si imprimeul ideal. La noi gasesti, printre altele, body maiou pentru bebe, prevazut cu inchidere laterala, si modele clasice, disponibile in seturi elegante sau separat. In zilele si noptile calde, o astfel de tinuta este excelenta indiferent de situatie, iar atunci cand este mai rece - aceasta poate avea rolul unui strat suplimentar, care poate fi purtat sub alte haine, protejand bebelusul de frig.
In aceasta categorie gasesti body-uri pentru prematuri si nou-nascuti, precum si in marimi pentru copiii mai mari - pentru baieti si fete. Indiferent de cat de repede se dezvolta si creste in greutate micutul tau - pe smyk.ro mereu te asteapta oferta actualizata in mod constant. Esti in cautarea unui body cu maneca scurta in marimea 86? Modelul in marimea 92 se va dovedi a fi necesar mai devreme decat crezi. Asadar, daca iti place una dintre variantele disponibile - poti sa te pregatesti din timp pentru urmatoarele luni si sa alegi un body fara maneci pentru bebelusi intr-o marime mai mare.

Datorita faptului ca body-ul cu maneca scurta este adesea cel mai apreciat element vestimentar, poate ca ai deja multe haine purtate de acest tip, de exemplu de la copiii tai mai mari sau de la copiii celor apropiati. Insa acest lucru nu inseamna ca nu poti imbraca bebelusul in haine noi, alese in functie de personalitatea si nevoile lor. Inspira-te din produsele noastre si lasa-te surprinsa de preturile atragatoare de pe smyk.ro!