Joaca in curte – ce jucarii ar trebui sa cumpar?

calatorie

Uneori, joaca in gradina poate deveni plictisitoare pentru copii, iar atunci te poti folosi de multe jucarii si accesorii interesante! Printre acestea se numara bine cunoscutele corzi de sarit sau seturi compuse din lopatica si galetusa pentru nisip, precum si accesoriile care au cucerit inimile copiilor in ultimii ani. Daca esti in cautarea unor jocuri de gradina pentru copii, te afli in locul potrivit. Profita de propunerile noastre, ideale pentru joaca in curte!

Cum se poate diversifica joaca in curte a micutilor?

Curtea casei este plina de coltisoare interesante, insa cand cel mic ajunge sa le descopere pe toate, poate incepe sa se plictiseasca. Nu este totul pierdut, poti intr-un mod simplu sa-l incurajezi sa petreaca timpul afara! Iti vin in ajutor jocuri de gradina pentru copii idei:

Acestea sunt doar cateva dintre categoriile de jucarii de curte alese cel mai des. Fiecare dintre ele este un pretext excelent pentru a face miscare, a intari relatiile cu alti copii de aceeasi varsta si a profita de vremea frumoasa. Nu te ingrijora daca simti ca diversitatea de accesorii te copleseste – implica-l pe copil in procesul de cumparare si incurajeaza-l sa-si aleaga singur cateva jucarii. Iar dupa aceea vezi ce propuneri am pregatit pentru copiii de toate varstele!

Cele mai bune jucarii de curte – idei clasice pentru cutia de nisip

Ai in curte o cutie cu nisip? Fa-i cadou copilului un set de jucarii pentru nisip! Alegerea este foarte bogata – de la greble, forme si lopatele pana la masinute, ale caror bene se pot umple cu nisip pana sus. Pentru ca cel mic sa se joace cu ele este suficienta o gramada mica de nisip sau pamant. Imaginatia copilului se va ocupa de restul! Insa daca decizi ca a venit timpul pentru a investi intr-o cutie de nisip avansata, poti cumpara un model portabil care se inchide. In orice moment poti sa scoti nisipul si sa-l iei din curte.

Relaxare in miscare – ce jucarii pentru curte sa alegi?

Cauti jocuri de gradina pentru copii inspiratii? Mingea, coarda de sarit, elasticul, inelele hula hoop sunt jucarii clasice, utile pentru copilul tau si in afara curtii. Daca ii place sa se relaxeze facand miscare, se poate bucura de mersul pe bicicleta sau trotineta. In schimb, cei mici pot petrece timpul in aer liber cu un antemergator sau premergator. Astfel de activitati au o valoare senzoriala mare. Micutul va putea sa exploreze cu picioarele diferite suprafete, precum iarba sau nisip. In cazul in care copiilor tai le place distractia in apa, creeaza pentru ei un tobogan. Pentru ca bucuria sa fie completa, mai este nevoie doar de un furtun de gradina, datorita caruia aprovizionezi toboganul cu apa si astfel distractia este gata!

Ce jucarii de curte sa cumperi pentru micii fani ai relaxarii?

E timpul pentru un moment de respiro! Paturica moale de intins pe iarba vine la indemana indiferent de varsta copilului. Intreaga familie se poate aseza pe ea. De asemenea, este ideala pentru un somn de dupa-amiaza, un picnic sau pentru a petrece cateva clipe in compania unei carticele educative. Esti parinte de bebelus? Investeste intr-o saltea speciala cu diferite texturi!

Un moment bun de relaxare este, de asemenea, timpul petrecut in piscina. Alege marimea si adancimea acesteia in functie de varsta copilului tau. Pune in piscina cateva accesorii, ca de ex. anumite jucarii din cauciuc care plutesc, iar pentru copiii mai mari pregateste pompe de apa. Nu uita ca poti umple piscina si cu mingiute.

Joaca in curte a copiilor – alte cateva propuneri

Pentru a diversifica aventurile petrecute in curte, recurge la diferitele jocuri de gradina pentru copii, precum jocul de popice sau celebrul set de joaca catch ball, in alcatuirea caruia intra o minge de material si 2 palete cu velcro. Iar daca va atrag sporturile de echipaalegeti din varietatea de porti de fotbal sau un mini cos de baschet si completati-va echipa!

Ai o curte mare? In cazul acesta, poti investi in accesorii de joaca mai mari, precum leagane, tobogane, trambuline sau casute speciale, in care copilul se poate juca cu prietenii sai. O alternativa inspirata la ultimul accesoriu enumerat este cortul – o noapte calduroasa in aer liber este o ocazie excelenta de a istorisi povesti amuzante!

Indiferent de jucariile pe care le alegi pentru copiii tai, nu uita sa ai grija de siguranta lor. Acest lucru este valabil nu numai in cazul jocurilor pe durata carora copiii sunt in miscare si pot sa se raneasca usor. In momentul alegerii accesoriilor, acorda atentie calitatii fabricarii acestora –cumpara jucarii de la cei mai buni producatori, ca de ex. cele disponibile pe smyk.ro.

Jucarii de curte smyk.ro →

Articol pregatit de: Barbara Polakowska