Ce LEGO sa alegi pana la 200 ron?

Cuburile LEGO
 

 

Cuburile LEGO se bucura de o popularitate de neclintit indiferent de varsta celor care le asambleaza. Realizarea propriilor structuri ajuta la modelarea inventivitatii creatoare, stimularea gandirii spatiale si dezvoltarea abilitatilor de planificare. Datorita ofertei variate, orice parinte poate gasi setul care sa fie pe placul copilului sau. Vezi in cele ce urmeaza ce LEGO sa alegi pana la 200 ron!



 

Ce LEGO sa alegi pana la 200 ron? Un strop de inspiratie!

Esti in cautarea unui cadou deosebit pentru fanii gradinilor botanice? Indreapta-ti atentia catre seturile originale din colectia botanica LEGO Icons. In oferta gasesti buchete de trandafiri, flori de camp, copacel bonsai, plante in ghivece si orhidee. Asamblarea lor aduce multa bucurie persoanei care le-a primit cadou, iar decoratiunea obtinuta poate orna casa. Compozitiile arata foarte realist, motiv pentru care pot inlocui cu succes florile proaspete.

Te intrebi ce lego pana la 200 ron sa alegi? Daca micutului tau ii plac benzile desenate, ofera-i in dar un set inspirat din supereroii universului Marvel. In plus, iti recomandam seriile tematice – Disney, Minecraft, Harry Potter sau Super Mario. La randul lor, fanii dinozaurilor vor fi incantati de seturile Jurassic World. Acestea ii incurajeaza pe copii sa intre in rolul de paleontologi. Seturile includ figurine care intruchipeaza cu fidelitate dinozaurii preferati din filmul Jurassic Park – Dilophosaurus, Velociraptor, Pyroraptor, Tiranozaur sau Triceratops.

 

Ce LEGO pana la 200 ron sa alegi?

Setul LEGO Petrecerea in gradina a Miau-Zanei ii va captiva pe fanii serialului american „Casa de papusi a lui Gabby”. Acesta include nu numai figurine care infatiseaza eroii principali, ci si accesorii utile. In alcatuirea setului intra mere, flori, o stropitoare, un ceainic, fluturi si cescute. In plus, mai contine un tobogan, un carusel si un leagan, care ii incurajeaza pe cei mici sa se joace pe roluri.

Ce LEGO sa alegi pana la 200 ron pentru fanii masinutelor? Oferta este cu adevarat bogata, fapt datorita caruia poti alege usor cadoul potrivit ocaziei si varstei sarbatoritului. Printre cele mai interesante seturi se afla Atelierul de tuning, compus din accesorii utile, doua masinute, figurine de mecanici si soferi. Copilul poate alege motorul, spoilerele, barele de protectie si modulele cu lumini din fata si din spate. Datorita acestui fapt, cel mic se va simti ca un adevarat mecanic. La fel de multa atentie merita elementul special cu ajutorul caruia se poate mari si roti modelul. In acest mod, cel mic poate vedea masinuta din toate unghiurile.

 

Cuburi LEGO – o idee de cadou inspirata

Multi parinti se intreaba ce set LEGO sa aleaga. Daca micutului tau ii place sa se joace cu masinutele, ia in considerare seria LEGO Technic. Datorita seturilor se pot crea multe vehicule avansate. Cuburile se bucura de o mare popularitate atat in randul copiilor, cat si al adultilor. Modelele arata foarte realist, fapt datorita caruia vor fi inclusiv pe placul mesterilor cu cele mai mari asteptari. Unele seturi sunt alcatuite din cateva mii de elemente, motiv pentru care reprezinta o mare provocare. Colectia Technic cuprinde modele precum:

  • Lamborghini Huracán Tecnica
  • Chevrolet Camaro ZL1 din seria Nascar
  • Bolid Bugatti
  • BATMAN – BATMOTOR
  • NEOM McLaren Formula E Race Car.

 

Seturi LEGO – la ce sa acorzi atentie?

Asamblarea cuburilor ofera multe ore de distractie nemaipomenita, iar in acelasi timp stimuleaza imaginatia, sustine gandirea logica si dezvolta coordonarea ochi-mana. Reprezinta o oportunitate excelenta de a petrece timpul cu cel mic in mod creativ. Daca insa vrei sa-l inviti la distractia impreuna, alege setul LEGO in functie de varsta si hobby-urile lui. In caz contrar, copilul se poate plictisi repede. Usureaza-ti cautarea si profita de propunerile noastre! Rasfoieste chiar acum oferta si vezi ce modele de lego pana la 200 ron te asteapta!

Te intrebi cum sa depozitezi cuburile LEGO? Citeste ghidul nostru!

Articol pregatit de: Justyna Dereń