Filtru
× Sterge totul

Licenta

mai mult

Marca

mai mult

Varsta

mai mult

Gen

Dimensiuni

mai mult

Pret

vezi

Culoare

alb
  (6)
albastru
  (7)
bej
  (6)
colorat
  (88)
gri
  (1)
roz
  (7)
turcoaz
  (2)
verde
  (1)
mai mult
Vezi rezultate (293)

Lenjerie pat copii

Rezultate gasite: 293 produse

Pe smyk.ro gasesti lenjerie de pat pentru copii de toate varstele! Sunt disponibile seturi pentru fete si baieti, perne si pilote pentru copii, huse de pilota, cearsafuri si paturici, precum si diferite accesorii pentru patut, datorita carora copilul tau poate adormi linistit in fiecare noapte pentru ca dimineata sa se trezeasca cu o noua energie de joaca!

Pregateste-te, deoarece te asteapta o alegere cu adevarat grea. Din fericire o singura lenjerie de pat copii cu siguranta nu este suficienta. Este indicat sa ai in casa cel putin doua lenjerii de schimb, in special atunci cand micutul incepe sa mearga la cresa sau la gradinita. Propria pilota, perna si paturica alcatuiesc setul datorita caruia puiul de somn dupa masa de pranz devine mai placut.

 

Lenjerie de pat copii - ai de unde alege!

In oferta noastra gasesti lenjerie pat copii de diferite marimi. Printre acestea se numara lenjerie pat copii 90x200 cm, lenjerie pat copii 160x80 cm, lenjerie de pat copii 140x200 cm. In aceasta categorie te asteapta lenjerie de pat din bumbac si seturi confectionate din materiale antialergice. Gasesti seturi compuse din doua sau trei elemente (pilota plus una sau doua perne) si perne separate datorita carora camera devine mai primitoare si mai confortabila.

Pe smyk.ro ti-am pregatit, de asemenea, cearsafuri, huse de pilota si paturici moi, placute la atingere pentru copii, pe care le poti lua cu tine la plimbare sau in calatorie pentru ca cel mic sa adoarma confortabil ca acasa. Tricotate, din bumbac minky, din material fleece – in toate culorile curcubeului.

 

Lenjerie de pat pentru baieti sau lenjerie de pat pentru fete?

Husele de pilota pentru copii pot avea diferite modele – de la imprimeuri care se asorteaza armonios cu decorul din camera bebelusului pana la motive destinate copiilor mai mari, ca de ex. cu imaginea personajului preferat din desene. Indiferent daca ai nevoie de o lenjerie de pat pentru baieti sau de o lenjerie de pat pentru fete, noi am depus toate eforturile pentru ca tu sa poti alege atat din modelele clasice, cat si din cele mai noi trenduri.

 

De asemenea, te asteapta umpluturi pentru perne, perne tip croasant si perne tip fluture pentru scaunul auto, care se dovedesc a fi utile in timpul calatoriilor lungi cu masina.

 

Echipeaza in totalitate patutul micutului tau pentru ca sa poata avea un somn confortabil. Vezi ce ti-am mai pregatit pe smyk.ro!