× Sterge totul

Marca

Varsta

Gen

Pret

vezi

Culoare

bej
  (1)
galben
  (1)
gri
  (3)
roz
  (1)

Serie colectie

Vezi rezultate (21)

Balansoare si leagane

Rezultate gasite: 21 produse

Micutului tau ii place sa aiba un pui de somn in timpul zilei? Sau intreaga dupa-amiaza si-o petrece descoperind lumea din jur si jucandu-se pentru ca seara sa se cufunde intr-un somn dulce? Indiferent de ceea ce prefera micutul tau, cu siguranta ti-ar fi de folos un balansoar pentru bebelusi, care in orice moment din zi sau din noapte il poate ajuta sa adoarma linistit. Pe smyk.ro te asteapta balansoare pentru bebelusi si leagane pentru copii, care ii ofera micutului tau confort si siguranta, iar in acelasi timp, datorita lor, copilul nu se plictiseste in timp ce adoarme.

 

In oferta noastra gasesti diferite piese de mobilier pentru copii, precum patut multifunctional 3in1, balansoar bebe electric, scaun portabil sau leagan cu scaun, datorita carora copilul tau poate fi mereu in preajma ta. Indiferent daca faci curat la bucatarie, lucrezi la biroul de acasa sau te ocupi de alte sarcini, modelul ales de balansoar bebe iti va fi la indemana si te va ajuta sa-l linistesti pe cel mic in orice situatie.

 

Pe smyk.ro te asteapta leagane pentru copii cu carusele si elemente muzicale, care ii ofera micutului tau multa distractie si il ajuta sa exerseze concentrarea. Stim ca sezlongul pentru bebelus nu este doar un loc in care poate confortabil sa se odihneasca, ci si un spatiu de joaca si de a descoperi lumea din jur. Tocmai de aceea, multe dintre produsele noastre sunt prevazute cu jucarii sigure pentru copii, suspendate la o inaltime corespunzatoare. Fiecare balansoar pentru copii de pe smyk.ro se distinge de celelalte prin forma, culoare sau tipul de accesorii suspendate, insa toate produsele sunt deosebit de sigure si stabile, iar in acelasi timp sunt confectionate din materiale de cea mai inalta calitate.

 

In aceasta categorie gasesti, de asemenea, sezlonguri pentru bebelusi si balansoare pentru copii mai mari. Poti configura dupa bunul plac multe dintre aceste produse pentru ca ele sa indeplineasca functia de sezut, leagan sau patut. In afara de modelele de balansoar bebelusi, in oferta noastra sunt disponibile sezlonguri portabile, usoare, pe care le poti muta sau le poti lua cu tine intr-o plimbare atunci cand planuiesti sa-ti vizitezi prietenii sau familia cu cel mic. Vezi ce alte balansoare si leagane pentru bebelusi si copii mai mari te asteapta pe smyk.ro si alege produsul ideal pentru micutul tau!