Impermeabili

Rezultate gasite: 2 produse

Atunci cand ploua, copiii se plictisesc? Nu e cazul cu smyk.ro! In oferta noastra gasesti pantaloni impermeabili copii, care le permit celor mici sa se joace in aer liber chiar si in zilele cu vreme nefavorabila. In aceasta categorie am pregatit pantaloni pentru fete si baieti, confectionati din materiale impermeabile, care sporesc confortul copilului si il protejeaza impotriva umezelii. Datorita invelisului impermeabil, pantalonii reduc riscul ca cei mici sa se ude, iar materialele rezistente la vant ofera protectie termica. Acesti pantaloni de ploaie completeaza perfect garderoba copilului. Cel mic ii poate purta direct pe piele sau ca strat suplimentar de protectie impotriva ploii, imbracandu-i peste hainele lui preferate de zi cu zi.

 

Pantalonii impermeabili pentru copii, disponibili pe smyk.ro, sunt prevazuti, de asemenea, cu prindere lejera si mansete elastice in partea inferioara, care sporesc stabilitatea si izolarea de frig. In aceasta categorie gasesti pantaloni de ploaie potriviti pentru copiii care nu numai ca vor o imbracaminte confortabila si impermeabila in sezonul toamna-iarna, dar in acelasi timp isi doresc sa arate modern, indiferent de vreme. Pantalonii impermeabili din oferta noastra sunt atragatori si practici in acelasi timp, motiv pentru care ar trebui sa fie pe placul micilor fani ai iernii. Acesti pantaloni impermeabili sunt ideali nu numai in zilele cu ploaie, ci si cu zapada, fapt datorita caruia sunt potriviti pentru mersul cu sania sau pentru ridicarea primului om de zapada din acest an!

 

Pregateste corespunzator garderoba copilului pentru vremea dificila si lasa-l pe cel mic sa se bucure de farmecul toamnei si al iernii. Cu pantalonii impermeabili din aceasta categorie, ploaia, burnita si iarna nu ar trebui sa reprezinte un obstacol pentru copilul tau. Vezi ce pantaloni impermeabili copii gasesti pe smyk.ro si completeaza garderoba de toamna-iarna a micutului!