× Sterge totul

Gen

Marime

mai mult

Varsta

mai mult

Culoare

alb
  (9)
albastru
  (32)
argintiu
  (1)
bej
  (9)
colorat
  (30)
galben
  (4)
gri
  (11)
maro
  (7)
negru
  (10)
portocaliu
  (1)
rosu
  (1)
roz
  (32)
turcoaz
  (1)
verde
  (3)
violet
  (5)
mai mult

Pret

vezi

Marca

Licenta

Material

Vezi rezultate (91)

Manusi

Rezultate gasite: 91 produse

Manusi pentru copii

Iarna, copiii petrec mult timp afara. Crearea unui om de zapada, aruncatul cu bulgari si mersul cu sania sunt activitatile preferate ale celor mici! Insa pentru ca distractia sa fie mai sigura si mai lejera, este important sa alegi pentru cel mic cele mai potrivite manusi copii.
 
Pe smky.ro gasesti manusi copii in diferite variante atragatoare. Printre acestea se afla atat manusi fete, cat si manusi baieti. In cele mai friguroase zile, modelele clasice care acopera intreaga mana, incheieturile si degetele reprezinta cea mai inspirata solutie. Materialele din care sunt confectionate manusile sporesc confortul termic al mainilor copilului, iar pentru zilele ploioase sau cu zapada, o alegere buna o reprezinta manusile impermeabile pentru copii. Acestea sunt ideale si pentru o excursie de iarna sau daca cel mic doreste sa invete sa mearga pe schiuri. Manusile impermeabile pentru copii protejeaza mainile micutului chiar si atunci cand joaca in zapada dureaza toata ziua.

 

Manusi pentru copii de toate varstele

In aceasta categorie gasesti nu numai manusi copii 3 ani, ci si modele pentru bebelusi. In momentul alegerii manusilor pentru cei mici iti recomandam sa acorzi o atentie speciala materialului din care sunt confectionate. O alegere optima o reprezinta materialele moi si placute la atingere, deoarece pielea bebelusului este expusa la diferite iritatii si reactii similare, asadar materialele mai aspre pot sa nu fie o solutie buna. 

Atunci cand alegi manusi copii de iarna, in primul rand ia in considerare marimea lor. Aceasta trebuie sa corespunda palmelor si degetelor. Nu pot sa alunece sau sa fie prea mari, deoarece limiteaza chiar si cele mai simple miscari. La randul lor, manusile prea stranse pot ingradi libertatea de miscare si pot reduce confortul micutului. 

O propunere interesanta o reprezinta cunoscutele manusi copii de iarna cu snururi. Riscul de a le pierde este redus, deoarece sunt legate intre ele. La gradinita sau la scoala este usor ca cel mic sa piarda una dintre manusi, in special atunci cand nu are acces la dulap, ci doar la umerase.