Orele de educatie fizica: ce tinute sa alegi pentru baieti si fete?

Orele de educatie fizica: ce tinute sa alegi pentru baieti si fete? Aparent, completarea echipamentului de educatie fizica nu este un lucru dificil - ai nevoie doar de un tricou clasic din bumbac si o pereche de pantaloni scurti. Insa majoritatea copiilor acorda atentie tinutelor sport, mai ales cand vine vorba de elevii mai mari. De aceea, am pregatit tinute de exercitii pentru copil, potrivite nu numai pentru orele de educatie fizica.

Imbracaminte de educatie fizica pentru fete

Tinuta de exercitii pentru o fata se bazeaza pe contrastul dintre cenusiu-negru, negru clasic si culorile deschise, pastelate. Tinuta sport este formata din patru elemente de baza:
  • La baza echipamentului de educatie fizica stau colantii moderni, realizati din poliester respirabil, cu proprietati de uscare rapida.
  • Ca urmator element propunem un tricou Cool Club. Insa daca micutul tau alege o pereche de colanti si un tricou negru sau alb, tinuta va arata in continuare bine.
  • De asemenea, pentru orele de educatie fizica in aer liber hanoracul sport in culori asemanatoare cu restul echipamentului este o alegere potrivita. Acest hanorac este ideal si pentru excursiile cu scoala, calatoriile cu familia sau mersul la scoala.
  • De asemenea, pentru orele de educatie fizica copilul are nevoie si de pantofi sport. Modelele din oferta noastra se asorteaza perfect cu restul tinutei si, in acelasi timp, sunt foarte confortabile. Cu toate acestea, inainte de a cumpara o incaltaminte pentru orele de sport, ar trebui sa verifici care sunt asteptarile cadrelor didactice. Uneori se intampla ca profesorii sa le ceara elevilor sa poarte pantofi sport cu un anumit tip de talpa.
Daca micutul tau merge la piscina – fie in timpul activitatilor scolare sau dupa scoala – este important sa nu uiti de costumul de baie. Pentru activitatile in apa, costumele de baie intregi, fara volane si franjuri, reprezinta cea mai buna alegere pentru fete. Modelele cu astfel de detalii sunt perfecte pentru mersul la plaja, dar nu neaparat pentru inot.
 

Imbracaminte de educatie fizica pentru baieti

In viziunea noastra, tinuta de exercitii pentru un baiat se bazeaza pe combinatia excelenta dintre culorile albastru, alb si negru. Vestimentatia de educatie fizica este alcatuita din cinci elemente care pot contribui la crearea de diferite tinute, fara sa-ti faci griji daca hainele se potrivesc. Culorile pot fi selectate astfel incat toate componentele tinutei de educatie fizica sa se asorteze perfect intre ele.
  • Ca parte inferioara a echipamentului propunem pantaloni de trening, completati de cusaturi decorative pe genunchi. Iti sugeram sa adaugi doua tricouri la tinuta: alb si bleumarin. Ambele modele ar trebui sa se potriveasca cu pantalonii.
  • De asemenea, micul sportiv are nevoie de o bluza. Din aceasta categorie am ales doua modele: bluza cu dungi late, prevazuta cu fermoar, si bluza neagra. Ambele modele se asorteaza ideal nu numai cu pantaloni de trening, ci si cu blugi. Asadar, acestea pot fi si elemente ale unei tinute de zi cu zi.
  • Mai ramane un singur lucru pentru completarea tinutei - pantofii sport. Propunerea noastra este modelul bleumarin, care se potriveste atat cu tinutele sport, cat si cu cele urbane.
Pentru baietii care, in afara de a juca fotbal, merg si la piscina, am pregatit sorturi de baie in culori asemanatoare cu restul tinutei. Tot ce trebuie sa mai faci este sa alegi o pereche de slapi potriviti si un prosop, iar copilul este gata sa inceapa noul an scolar intr-un mod activ.
 

In magazinele fizice sau online? Unde gasesti tinuta perfecta de educatie fizica pentru copil?

Aceasta este o chestiune care tine de preferintele individuale ale fiecarui parinte. Cu toate acestea, merita retinut faptul ca oferta magazinelor online este de obicei mult mai bogata decat ceea ce se poate gasi in magazinele fizice.
Atunci cand cumperi online, ai o gama mai larga la dispozitie, atat in ceea ce priveste modelele de haine, cat si marimile acestora. De asemenea, economisesti mult din timpul pe care ar trebui sa-l petreci plimbandu-te printre rafturi. In loc sa mergi la cumparaturi cu cel mic, mai bine cheama-l la calculator sa te ajute sa completezi kitul scolar cu livrare acasa. Timpul economisit in acest fel poate fi folosit pentru a iesi impreuna la o inghetata sau la o plimbare, nu pentru a merge la supermarket, ci prin parc.
 
Articol pregatit de: Joanna Żelazińska