LEGO DUPLO Town, Casa jocurilor, 10929

Index: 6597931

Copiii adora se se joace de-a mama si de-a tata! Si, cu aceasta casa de papusi usor de construit, deschisa si accesibila, si tu te poti distra! Set de joaca casa de papusi pentru o mare familie Aceasta casa de papusi colorata, moderna pentru micuti ofera numeroase oportunitati de joaca si invatare. Copiii vor invata diverse activitati din viata de zi cu zi, precum gatitul, rutinele de masa sau de culcare, in timp ce va veti juca impreuna. Setul include figurinele femeie adult, barbat adult si copil, plus un catelus si un ursulet - toate proiectate pentru a inspira atasamentul emotional reconfortant al micutilor. Fiind plina de detalii familiare si distractie infinita, veti impartasi momente pretioase de dezvoltare pe masura ce veti explora posibilitati impreuna. Pentru si mai multa distractie, poti reconstrui aceleasi piese sub forma de casa in oras si, apoi, ca si casa rezidentiala! Jucarii educative grozave pentru micuti Cu personaje si scene familiare, jucariile educative LEGO® DUPLO® ofera copiilor distractie interactiva, pe roluri si beneficii imense pentru dezvoltare.

  • Cu aceasta casa de papusi 3 in 1 usor de asamblat, deschisa si accesibila, micutii isi dezvolta abilitatile motorii fine, sociale si emotionale pe masura ce construiesc, se joaca, re-proiecteaza si se joaca din nou.
  • Aceasta casa de papusi versatila include o bucatarie, un living, o baie si un dormitor. Vine la pachet cu detalii realistice, precum un frigider care se deschide. Include figurinele femeie adult, barbat adult, copil, catel si ursulet, plus multe accesorii distractive.
  • Invata micutii despre viata de zi cu zi, precum gatitul, ora mesei si rutina la culcare. Poti reconstrui sub forma de casa turn, si apoi de casa rezidentiala! Te poti distra pe roluri pe masura ce explorati impreuna diverse posibilitati.
  • Copiii vor iubi sa se joace in povesti pline de imaginatie cu aceasta casa de papusi 3 in 1. Acest cadou extraordinar pentru micutii in varsta de peste 2 ani le ofera multe posibilitati de explorare, descoperire si invatare!
  • Casa principala de papusi masoarapeste 36 cm inaltime, 39 cm latime si 10 cm adancime. Pentru a extinde posibilitatile de joaca, combina acest set de joaca versatil cu alte seturi de joaca LEGO® DUPLO®.
  • Setul este alimentat de imaginatia copiilor! Jucaria interactiva, fara baterii, sporeste abilitatile creative, practice si imaginatia copiilor, si le ofera satisfactia de a face lucrurile sa se intample.
  • Deschideti cutia casei de papusi 3 in 1 si construirea, joaca si invatarea vor incepe imediat. Instructiunile simple pentru parinti si micuti ofera idei si inspiratie pentru distractia instantanee.
  • Introduce prescolarii in tainele invatarii prin joaca creativa ce inspira mintile tinere. Folosind scenarii din viata de zi cu zi, personaje familiare si piese usor de manevrat, seturile de joaca LEGO® DUPLO® sunt ideale pentru dezvoltarea micutilor.
  • Seturile de joaca LEGO® DUPLO® respecta cele mai ridicate standarde industriale, care asigura faptul ca sunt usor de ridicat, asezat si despartit de degetelele micutilor – si asta inca din anul 1969.
  • Noi, la Grupul LEGO, scapam, turtim, rasucim, incalzim, muscam, indoim, zgariem si intindem caramizile si piesele LEGO® DUPLO® pentru a ne asigura ca fiecare set de constructie intruneste cele mai ridicate standarde globale de calitate si siguranta.