LEGO DUPLO Creative Play, Primul meu camion cu litere, 10915

Index: 6597277

Pret: 106,99 Lei139,99 Lei
Economiseste: 33,00 Lei (24%)

*Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online. In magazinele fizice pretul poate varia.

Cu LEGO DUPLO Camionul cu Litere, prescolarii pot combina construirea creativa, joaca si invatarea alfabetului. Este metoda suprema de joaca si invatat pentru copiii mici!

Jucaria care ii ajuta pe copii sa invete alfabetul

Copiii mici isi imbunatatesc abilitatile motorii fine pe masura ce stivuiesc caramizile cu literele in spatele camionului. Atunci cand isi vor imagina scenarii de joaca cu baiatul, fetita si ursuletul inclusi, ei isi vor dezvolta constientizarea vizual-spatiala Cele 26 de caramizi cu litere ofera multe oportunitati de familiarizare cu literele alfabetului si de imbunatatire a abilitatilor lingvistice. Iar daca parintii si ingrijitorii se alatura distractiei, vor lua parte la etape pretioase de dezvoltare ale micilor lor constructori.

Jucarii de constructie irezistibile si educative pentru copiii mici

Seturile de joaca LEGO DUPLO ofera copiilor mici un joc deschis, prin care sa se exprime si sa invete. Ele sunt proiectate astfel incat sa fie cele mai bune jucarii pentru nevoile prescolarilor - astfel ca micutii sa fie nerabdatori sa se joace cu caramizile prietenoase cu copiii si sa inceapa sa construiasca!