LEGO DUPLO Classic, Cutie pentru creatii distractive, 10909

Index: 6597929

Pret: 74,99 Lei79,99 Lei
Economiseste: 5,00 Lei (6%)

Aceasta combinatie captivanta de caramizi LEGO DUPLO da pe afara de idei si inspiratie! Cand parintii si copiii construiesc, se joaca si construiesc din nou, aceasta jucarie de invatare imaginativa va pune in miscare aptitudinile de constructie creativa ale copiilor si va oferi beneficii de dezvoltare care dureaza toata viata.

Dezlantuie creativitatea copiilor cu acest set starter stimulant

Manutele lor abia asteapta sa apuce caramizile concepute special pentru copii mici si sa inceapa sa construiasca. Instructiunile simple asigura ca joaca imaginativa incepe fara intarziere. Include o casa, inghetata, balena, floare, elicopter si rata. Fiecare model usor de construit ofera multe posibilitati de discutie si povesti imaginative pentru joaca pe roluri. Distractia creativa continua, copii amestecand caramizile pentru a-si construi propriile creatii.

Dezvolta aptitudini valoroase, un prim set LEGO DUPLO.

Seturile de joaca LEGO DUPLO pun joaca deschisa si autoexprimarea in mainile micilor constructori. Cu imprejurari usor de recunoscut, personaje familiare si caramizi accesibile copiilor mici, inspira prescolarii cu un entuziasm nelimitat pentru invatare prin joaca.