Filtru
× Sterge totul

Varsta

Gen

Marca

Pret

vezi

Culoare

alb
  (1)
albastru
  (3)
bej
  (5)
gri
  (1)
roz
  (3)

Dimensiuni

Serie colectie

mai mult
Vezi rezultate (42)

Scutece textile refolosibile

Rezultate gasite: 42 produse

Scutece refolosibile

Modelele de scutece textile refolosibile se bucura de un interes din ce in ce mai mare. Sunt o alternativa potrivita la scutecele de unica folosinta. Ofera multe avantaje care cu siguranta vor fi apreciate de orice parinte! Scutecele refolosibile sunt ecologice. Pe toata perioada de infasare se foloseste tot timpul acelasi set de scutece textile si nu se arunca la cos.

Economia este un alt avantaj. Scutecele reutilizabile sunt mai ieftine decat modelele de unica folosinta. Acest lucru va fi sesizabil in special in cazul familiilor cu mai multi copii. In plus, modelele refolosibile sunt moi si la fel de confortabile ca scutecele de unica folosinta. De cele mai multe ori au o compozitie sigura pentru pielea copilului, nu provoaca alergii si nu contin niciun tip de substante chimice.

 

Scutecele refolosibile si materialele din care sunt confectionate

Scutecele refolosibile sunt confectionate din diferite materiale. Unul dintre acestea este muselina de bumbac. Are proprietati respirabile si termoizolante, iar in plus este aproape imperceptibila pe piele. Se remarca prin faptul ca este moale, usoara si are o tesatura deschisa. Acest material delicat isi indeplineste excelent rolul.

Un alt material util este bambusul. Scutecele refolosibile din bambus sunt foarte absorbante, iar in plus prezinta, de asemenea, proprietati antibacteriene si antifungice. Bambusul este la fel de delicat ca muselina. Accelereaza regenerarea epidermei si previne aparitia iritatiilor. O alta propunere interesanta o reprezinta varianta de scutec tetra. Nu provoaca alergii sau supraincalzire in zona abdomenului inferior, este respirabil si usor. La randul lor, scutecele din flanela au proprietati asemanatoare. In magazinul nostru cu scutece refolosibile se gasesc multe produse interesante. Te incurajam sa rasfoiesti oferta de scutece infasat bebelusi! Alege din varietatea de modele de scutece din tetra, muselina, bumbac sau scutece finet bebelusi!