Filtru
× Sterge totul

Marca

Varsta

mai mult

Gen

Pret

vezi

Culoare

bej
  (1)
gri
  (2)
negru
  (1)
roz
  (4)
verde
  (1)
Vezi rezultate (46)

Scaune de masa

Rezultate gasite: 46 produse

Copilul tau nu vrea sa manance? Sau poate ii este foame tot timpul? Indiferent daca are sau nu pofta de mancare, este necesar un scaun de masa confortabil. Produse realizate din lemn, plastic sau variante pliabile - ai mai multe scaune bebe de masa la alegere. Important este ca micutul tau sa aiba un loc sigur si atractiv unde sa poata manca impreuna cu intreaga familie.

Pe smyk.ro gasesti scaune de masa pentru bebelusi din oferta celor mai cunoscuti producatori, create pentru a asigura confort atat copiilor, cat si parintilor. Aici te asteapta scaune de masa multifunctionale, usor de transformat in scaune clasice pentru copiii mai mari care incep sa manance la masa cu adultii. Unele modele pot fi folosite si ca leagan, balansoar sau birou. Acestea sunt asa-numitele scaune de copii pentru masa 3in1 - un produs ideal pentru familiile care n-au prea mult spatiu acasa si apreciaza acest tip de solutii multifunctionale.

Modelele de scaune de masa pentru copii din oferta noastra iti permit sa reglezi elemente precum suportul pentru picioare si spatarul pentru a asigura potrivirea optima. Majoritatea articolelor sunt pliabile, fapt datorita caruia ocupa mai putin spatiu si sunt mai usor de transportat. Aceste scaune bebe de masa pliabile sunt confectionate din diverse materiale. Cele mai des intalnite sunt realizate din plastic, pentru ca sunt usoare si rezistente. Cu toate acestea, modelele de scaune de masa pentru bebelusi, confectionate din lemn se bucura de o mare popularitate - de obicei sunt mai grele, dar in acelasi timp foarte solide, se disting prin rezistenta excelenta si designul interesant. Parintii care calatoresc frecvent pot alege scaune de masa portabile pentru bebelusi, care pot incapea cu usurinta in portbagajul unei masini sau chiar intr-un bagaj.

In cele din urma, merita adaugat faptul ca modelele de scaune de masa pentru bebelusi sunt produse de inalta calitate, certificate, care nu pun in pericol siguranta micutului. Daca scaunul este prevazut cu roti, atunci acestea au posibilitatea de blocare, fapt care impiedica miscarea necontrolata. Acelasi lucru este valabil si in cazul centurilor de siguranta - datorita acestui element, probabilitatea ca cel mic sa cada este foarte mica, pentru ca centura este proiectata conform cerintelor impuse. In plus, materialele din care sunt realizate scaunele de masa sunt usor de curatat.