Constructie

Rezultate gasite: 48 produse

Masinute de constructii - jucarii pentru copii

 

Stiai ca pe smyk.ro poti gasi basculante, excavatoare, cilindrii compactori si alte masinute de constructii pentru copii de toate varstele? Stim foarte bine ca atat observarea utilajelor de constructii adevarate, cat si colectionarea vehiculelor de jucarie de acest tip sunt foarte distractive pentru multi copii. Special pentru ei, a fost creata o categorie in care se gasesc o multime de idei de cadouri, atat pentru bebelusi sau copii mai mari, cat si pentru prescolari si elevi.

 

Tinand cont de nevoile micilor fani ai vehiculelor de constructii, am creat o gama larga de jucarii pentru copii. In cazul in care te intrebi daca micutul tau este prea mic, vezi modelele de masini de constructii pentru bebelusi - chiar si pentru cei care au mai putin de trei sau sase luni. Atunci cand vine vorba de primele jucarii de constructii pentru copii, autobasculanta uriasa sau camionul impresionant (de ex. prevazut cu remorca pentru a transporta excavatorul) reprezinta o alegere perfecta. De obicei, acest tip de jucarie este perfect pentru copii si ii insoteste pentru mult timp - nu numai pe durata "lucrarilor de constructie" de acasa, ci si in timpul distractiei in cutia de nisip sau in gradina.

 

O jucarie de constructie interesanta pentru copiii cu varsta de 1-2 ani poate fi un set intreg de vehicule sau o jucarie betoniera in care poate face beton si care arata ca o adevarata masina. Daca micutul tau de un an sau doi colectioneaza masini de constructii pentru copii, atunci in oferta de produse pentru cei mici de varsta lui gasesti masini excavatoare, buldozere, camioane de gunoi si multe alte modele. Toate acestea au fost create pentru a transforma joaca intr-una sigura si fascinanta.

 

Jucariile de constructie pentru prescolari includ excavatoare pentru copii si autobasculante cu o structura mai complexa, stivuitoare, macarale si multe alte modele de care nu se vor plictisi repede. De asemenea, la noi gasesti vehicule si masini de constructii pentru copiii care merg deja la scoala. Vezi ce ti-am pregatit pe smyk.ro!