Plastilina si modelare

Rezultate gasite: 54 produse

Astazi, plastilina nu mai are nimic in comun cu cea dura, cunoscuta de generatiile anterioare de prescolari si elevi. In prezent, micutii au la dispozitie diferite jocuri cu plastilina pentru copii. Prichindeii se pot juca cu plastilina colorata, pasta de modelat, spuma modelatoare, plastilina play doh, iar in acelasi timp pot modela in diverse moduri cunoscuta plastilina slime.

Distractie fara sfarsit – jocuri cu pasta modelatoare pentru copii

Pasta poate fi modelata, lipita, rulata si amestecata cu diferite culori. Datorita formelor speciale, aceasta poate fi folosita pentru a crea o varietate de modele, ceea ce reprezinta un joc distractiv pentru copii!

Plastilina play doh poate fi folosita chiar si de copiii mici in jurul varstei de un an. Desigur, seturile pentru cei mici sunt mai putin complexe decat cele pentru copiii mai mari. Micutii se vor distra de minune modeland plastilina. Copiii de doi ani pot deja sa formeze diverse modele cu ajutorul acesteia, cum ar fi flori sau fluturi.

Poti face (aproape) orice cu plastilina! Jocuri cu plastilina

Cu cat copilul este mai mare, cu atat exista mai multe posibilitati de joaca. Din plastilina poate crea aproape orice - de la gogosi si prajituri pana la un turn de dulciuri cu ornamente colorate. Totodata, seturile creative ii permit copilului tau sa se simta ca un dentist sau un frizer. Dintii din plastilina play doh pot fi tratati, scosi, iar in acelasi timp poate fi aplicat pe ei un aparat dentar. Jocul cu seturile inspirate din lucrul in bucatarie este la fel de realist. Cu ajutorul formelor din plastilina pot fi create diferite legume. Este suficient sa taiem produsele pregatite in acest fel si obtinem o salata frumoasa, colorata. Este si mai simplu sa faci pizza - pune rosiile, ceapa si branza pregatite intr-o forma speciala pe o felie de pizza din plastilina, apoi introdu totul in cuptorul de jucarie si gata!

Totodata, iti punem la dispozitie plastilina inteligenta care poate fi intinsa si rupta in bucatele. In plus, aceasta isi schimba culoarea, sare si chiar straluceste in intuneric. Atunci cand copilul tau viseaza la plastilina sub forma de jucarie, incearca produsele Super Slime sau Poopsie. De asemenea, poti testa diferitele seturi plastilina play doh, datorita carora micutul va crea propriul model Slime.